Ne valja ovo,ne valja..Zvjezdan Misimovic-"Ako su jedine opcije odlazak u Rusiju i sjedenje na tribinama, ja ću radije do kraja sezone sjediti"
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Miske ima znanje al' sve se to da zajebati ne igranjem.U Schalkeu bi mu bilo najbolje 

Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!
Bitno je da Misimovic redovno trenira,naravno najbolje je da igra,ali i Rahimic u CSKA slabo igra al je u reprezentaciji nezamjenjiv! Misimovic ce rjesiti ovu situaciju,vjerujem da ce ako nista Haggi vrlo brzo dobiti otkaz..
Miske je u vrlo teskoj situaciji. Ustvari moze se reci da je njegova situacija vrlo jednostavna za razumjeti jer nema puno izbora jer postoje pravila. Toga je svjestan i on i trebaju biti svi ovdje registrovani prije nego se raspisu sa kojekakvim prijedlozima i zeljama po forumu.
Miske je u tekucoj sezoni zvanicno nastupio (igrao utakmice) za dva kluba i u ovoj sezoni nema pravo nastupiti za treci. Jedina dva kluba u kojima moze igrati zvanicne utakmice u nastavku sezone 2010/2011 su Galata i Wolfsburg i pravilima UEFA-e ni jedan vise. Znaci ili ostanak u Galati do kraja ove sezone gdje sigurno nece igrati za prvi tim osim ako Hagi ne dobije otkaz (sto je vrlo malo vjerovatno bar do kraja ove sezone), ili povratak u Wolfsburg (na bilo koji nacin , posudba, prodaja, zamjena) sto je isto tako trenutno u sferi naucne fantastike i gotovo pa nemoguce.
Jedina opcija u kojoj bi Miske mogao igrati prije pocetka iduce sezone (govorim o evropskim ligama koje pocinju nekad krajem Augusta i pocetkom Septembra) je odlazak u Rusiju gdje je tekuca sezona zavrsena i gdje u martu/aprilu pocinje nova sezona. To je covjek definitivno odbio kao opciju.
Sve price oko bilo koje druge opcije su brica bezveze i nesto sto se ne moze realizovati ni u kom slucaju.
Zakljucak, nazalost, Miske ostaje u Galati, tamo trenira, igra utakmice za drugi tim i uzima punu platu do kraja ove sezone a iduce godine sve su opcije otvorene.
Miske je u tekucoj sezoni zvanicno nastupio (igrao utakmice) za dva kluba i u ovoj sezoni nema pravo nastupiti za treci. Jedina dva kluba u kojima moze igrati zvanicne utakmice u nastavku sezone 2010/2011 su Galata i Wolfsburg i pravilima UEFA-e ni jedan vise. Znaci ili ostanak u Galati do kraja ove sezone gdje sigurno nece igrati za prvi tim osim ako Hagi ne dobije otkaz (sto je vrlo malo vjerovatno bar do kraja ove sezone), ili povratak u Wolfsburg (na bilo koji nacin , posudba, prodaja, zamjena) sto je isto tako trenutno u sferi naucne fantastike i gotovo pa nemoguce.
Jedina opcija u kojoj bi Miske mogao igrati prije pocetka iduce sezone (govorim o evropskim ligama koje pocinju nekad krajem Augusta i pocetkom Septembra) je odlazak u Rusiju gdje je tekuca sezona zavrsena i gdje u martu/aprilu pocinje nova sezona. To je covjek definitivno odbio kao opciju.
Sve price oko bilo koje druge opcije su brica bezveze i nesto sto se ne moze realizovati ni u kom slucaju.
Zakljucak, nazalost, Miske ostaje u Galati, tamo trenira, igra utakmice za drugi tim i uzima punu platu do kraja ove sezone a iduce godine sve su opcije otvorene.
Misimovic ce preci u schalke u januarskom prelaznom roku 

s tim da ovu polusezonu odradi u Wolfsburgu,e to bi bilo najbolje rjesenje!aka_alfa je napisao/la:Misimovic ce preci u schalke u januarskom prelaznom roku
Mene zanima sljedeće pitanje
Da li je Miske na posudbi u Galati do kraja sezone ili je vezan ugovorom za ovu momčad?

Da li je Miske na posudbi u Galati do kraja sezone ili je vezan ugovorom za ovu momčad?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Eno hoce Ingolstadt da dovede Misketa.Kazu imaju jaku zelju ,jest da ce im zafaliti nesto para al nema veze.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ima tema namijenjena i za to: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=1039.harishp je napisao/la:Eno hoce Ingolstadt da dovede Misketa.Kazu imaju jaku zelju ,jest da ce im zafaliti nesto para al nema veze.![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Nije on kriv što ga ovi Turci nemogu smislit........ Bolje je da igra i ovamo u Njemačkoj, nego da tamo traži šanse u rezervnom timu.......Emir_ZENICA je napisao/la:Sta i ovaj Misimovic uradi od sebe
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ja mislim da nemoze igrati za tri tima u toku jedne sezone
Thomas Müller - Fußballgott
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kriv je sto se svadjao sa trenerom,ali ipak mislim da ga je trener stavio na klupu da on ne bude spreman kad budu igrale BiH i Rumunija,znamo da je Misimovic jedan od "odlucujucih" igraca za BiHel-fighter je napisao/la:
Nije on kriv što ga ovi Turci nemogu smislit........ Bolje je da igra i ovamo u Njemačkoj, nego da tamo traži šanse u rezervnom timu.......

Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 10 jan 2011, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
MOZDA JE CIRO UPETLJAO SVOJE PRSTE....
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Misimoviću bi najbolje bilo da na kraju sezone ode u City, taman dok se malo Džekson navikne, i da zajedno probaju osvojiti to drugo mjesto iza Uniteda.. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Kakva svadja,niko svadju nije ni spominjao.pa cak ni onaj romaule Hadgi.Emir_ZENICA je napisao/la:Kriv je sto se svadjao sa trenerom,ali ipak mislim da ga je trener stavio na klupu da on ne bude spreman kad budu igrale BiH i Rumunija,znamo da je Misimovic jedan od "odlucujucih" igraca za BiHel-fighter je napisao/la:
Nije on kriv što ga ovi Turci nemogu smislit........ Bolje je da igra i ovamo u Njemačkoj, nego da tamo traži šanse u rezervnom timu.......
Ovamo u Njemackoj j

Tako da on nista nije lose ucinio,nego mu drugi to pokusavaju uraditi.
Cuj ''sta uradi od sebe'',nigdje veze.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bolje mu je negdje na posudbu nego u drugi tim, ako vec nema pravo da mjenja ekipu prije juna. Mislim da bi lako mogao naci ekipu u Njemackoj koja bi ga posudila, Schalke ili neki drugi.
o
Prosle godine su ga zeznuli i to dobro,nek ovu polusezonu lagano odrzava kondiciju.Jer on vise nema sta napredovati,nije balavac.Sto je naucio,naucio je.
Pa kako rekose nema pravo ni na posudbu u pola sezone.Rusija,Svedska drzave koje cekaju pocetak novog prvenstva.Ali nije ni Miske glup,zna da ga vise od tamo nebi ni bagerom iscupalo.calcio je napisao/la:Bolje mu je negdje na posudbu nego u drugi tim, ako vec nema pravo da mjenja ekipu prije juna. Mislim da bi lako mogao naci ekipu u Njemackoj koja bi ga posudila, Schalke ili neki drugi.
Prosle godine su ga zeznuli i to dobro,nek ovu polusezonu lagano odrzava kondiciju.Jer on vise nema sta napredovati,nije balavac.Sto je naucio,naucio je.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 jan 2011, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma yebo ih Ingolstadt. Neka ostane i neka kupi pare od cigana jos 6 mjeseci ako mora. A onda fino u Bundesligu. Kakva crna druga liga, pa ovo je rijec o jednom od najboljih playmakera Njemacke, a ne o Alenu Skori.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
harishp je napisao/la:oPa kako rekose nema pravo ni na posudbu u pola sezone.Rusija,Svedska drzave koje cekaju pocetak novog prvenstva.Ali nije ni Miske glup,zna da ga vise od tamo nebi ni bagerom iscupalo.calcio je napisao/la:Bolje mu je negdje na posudbu nego u drugi tim, ako vec nema pravo da mjenja ekipu prije juna. Mislim da bi lako mogao naci ekipu u Njemackoj koja bi ga posudila, Schalke ili neki drugi.
mislim da to nije istina. moze on odmah na posudbu, ne treba cekati ljeto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.