Zvjezdan Misimović

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Dylan Dog » 26 dec 2010, 17:19

Zvjezdan Misimovic-"Ako su jedine opcije odlazak u Rusiju i sjedenje na tribinama, ja ću radije do kraja sezone sjediti"
Ne valja ovo,ne valja..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

trnokop
Kontakt:

Post Postao/la trnokop » 28 dec 2010, 21:28

Miske ima znanje al' sve se to da zajebati ne igranjem.U Schalkeu bi mu bilo najbolje ;)
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 28 dec 2010, 22:04

Bitno je da Misimovic redovno trenira,naravno najbolje je da igra,ali i Rahimic u CSKA slabo igra al je u reprezentaciji nezamjenjiv! Misimovic ce rjesiti ovu situaciju,vjerujem da ce ako nista Haggi vrlo brzo dobiti otkaz..

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 29 dec 2010, 13:07

Miske je u vrlo teskoj situaciji. Ustvari moze se reci da je njegova situacija vrlo jednostavna za razumjeti jer nema puno izbora jer postoje pravila. Toga je svjestan i on i trebaju biti svi ovdje registrovani prije nego se raspisu sa kojekakvim prijedlozima i zeljama po forumu.

Miske je u tekucoj sezoni zvanicno nastupio (igrao utakmice) za dva kluba i u ovoj sezoni nema pravo nastupiti za treci. Jedina dva kluba u kojima moze igrati zvanicne utakmice u nastavku sezone 2010/2011 su Galata i Wolfsburg i pravilima UEFA-e ni jedan vise. Znaci ili ostanak u Galati do kraja ove sezone gdje sigurno nece igrati za prvi tim osim ako Hagi ne dobije otkaz (sto je vrlo malo vjerovatno bar do kraja ove sezone), ili povratak u Wolfsburg (na bilo koji nacin , posudba, prodaja, zamjena) sto je isto tako trenutno u sferi naucne fantastike i gotovo pa nemoguce.

Jedina opcija u kojoj bi Miske mogao igrati prije pocetka iduce sezone (govorim o evropskim ligama koje pocinju nekad krajem Augusta i pocetkom Septembra) je odlazak u Rusiju gdje je tekuca sezona zavrsena i gdje u martu/aprilu pocinje nova sezona. To je covjek definitivno odbio kao opciju.

Sve price oko bilo koje druge opcije su brica bezveze i nesto sto se ne moze realizovati ni u kom slucaju.

Zakljucak, nazalost, Miske ostaje u Galati, tamo trenira, igra utakmice za drugi tim i uzima punu platu do kraja ove sezone a iduce godine sve su opcije otvorene.

aka_alfa
Kontakt:

Post Postao/la aka_alfa » 29 dec 2010, 13:14

Misimovic ce preci u schalke u januarskom prelaznom roku :mrgreen:

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 29 dec 2010, 15:28

aka_alfa je napisao/la:Misimovic ce preci u schalke u januarskom prelaznom roku :mrgreen:
s tim da ovu polusezonu odradi u Wolfsburgu,e to bi bilo najbolje rjesenje!

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 29 dec 2010, 17:10

Mene zanima sljedeće pitanje ;)
Da li je Miske na posudbi u Galati do kraja sezone ili je vezan ugovorom za ovu momčad?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2011, 16:19

Eno hoce Ingolstadt da dovede Misketa.Kazu imaju jaku zelju ,jest da ce im zafaliti nesto para al nema veze. :shock: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 17:24

harishp je napisao/la:Eno hoce Ingolstadt da dovede Misketa.Kazu imaju jaku zelju ,jest da ce im zafaliti nesto para al nema veze. :shock: :lol:
Ima tema namijenjena i za to: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=1039.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 10 jan 2011, 17:26

Sta i ovaj Misimovic uradi od sebe
A C A B !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 jan 2011, 17:32

Emir_ZENICA je napisao/la:Sta i ovaj Misimovic uradi od sebe
Nije on kriv što ga ovi Turci nemogu smislit........ Bolje je da igra i ovamo u Njemačkoj, nego da tamo traži šanse u rezervnom timu.......
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 jan 2011, 17:38

ja mislim da nemoze igrati za tri tima u toku jedne sezone
Thomas Müller - Fußballgott

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 10 jan 2011, 17:42

el-fighter je napisao/la:
Nije on kriv što ga ovi Turci nemogu smislit........ Bolje je da igra i ovamo u Njemačkoj, nego da tamo traži šanse u rezervnom timu.......
Kriv je sto se svadjao sa trenerom,ali ipak mislim da ga je trener stavio na klupu da on ne bude spreman kad budu igrale BiH i Rumunija,znamo da je Misimovic jedan od "odlucujucih" igraca za BiH

:D
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 10 jan 2011, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 10 jan 2011, 17:43

MOZDA JE CIRO UPETLJAO SVOJE PRSTE....

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 17:45

Misimoviću bi najbolje bilo da na kraju sezone ode u City, taman dok se malo Džekson navikne, i da zajedno probaju osvojiti to drugo mjesto iza Uniteda.. :D
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2011, 21:22

Emir_ZENICA je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:
Kriv je sto se svadjao sa trenerom,ali ipak mislim da ga je trener stavio na klupu da on ne bude spreman kad budu igrale BiH i Rumunija,znamo da je Misimovic jedan od "odlucujucih" igraca za BiH

:D
Kakva svadja,niko svadju nije ni spominjao.pa cak ni onaj romaule Hadgi.
Ovamo u Njemackoj j :lol: jedino moze u Vukovima nigdje drugo do juna.U Rusiju nece i pametno.Sad ce ga bacati lagano a masna plata ide.Sansu u drugom timu nece ni traziti.moraju mu obezbjediti redovan trening.Znaci forma mu ostaje u liniji,sanse za povredu nikakve,situiran.Pa ko koga a vjerujem da ce vec u februaru biti najnaspanovaniji od svih nasih igraca na tekmi u Atlanti.
Tako da on nista nije lose ucinio,nego mu drugi to pokusavaju uraditi.
Cuj ''sta uradi od sebe'',nigdje veze. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jan 2011, 21:29

Bolje mu je negdje na posudbu nego u drugi tim, ako vec nema pravo da mjenja ekipu prije juna. Mislim da bi lako mogao naci ekipu u Njemackoj koja bi ga posudila, Schalke ili neki drugi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2011, 21:33

o
calcio je napisao/la:Bolje mu je negdje na posudbu nego u drugi tim, ako vec nema pravo da mjenja ekipu prije juna. Mislim da bi lako mogao naci ekipu u Njemackoj koja bi ga posudila, Schalke ili neki drugi.
Pa kako rekose nema pravo ni na posudbu u pola sezone.Rusija,Svedska drzave koje cekaju pocetak novog prvenstva.Ali nije ni Miske glup,zna da ga vise od tamo nebi ni bagerom iscupalo.
Prosle godine su ga zeznuli i to dobro,nek ovu polusezonu lagano odrzava kondiciju.Jer on vise nema sta napredovati,nije balavac.Sto je naucio,naucio je.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 jan 2011, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jan 2011, 21:34

Ma yebo ih Ingolstadt. Neka ostane i neka kupi pare od cigana jos 6 mjeseci ako mora. A onda fino u Bundesligu. Kakva crna druga liga, pa ovo je rijec o jednom od najboljih playmakera Njemacke, a ne o Alenu Skori.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jan 2011, 21:42

harishp je napisao/la:o
calcio je napisao/la:Bolje mu je negdje na posudbu nego u drugi tim, ako vec nema pravo da mjenja ekipu prije juna. Mislim da bi lako mogao naci ekipu u Njemackoj koja bi ga posudila, Schalke ili neki drugi.
Pa kako rekose nema pravo ni na posudbu u pola sezone.Rusija,Svedska drzave koje cekaju pocetak novog prvenstva.Ali nije ni Miske glup,zna da ga vise od tamo nebi ni bagerom iscupalo.
Prosle godine su ga zeznuli i to dobro,nek ovu polusezonu lagano odrzava kondiciju.Jer on vise nema sta napredovati,nije balavac.Sto je naucio,naucio je.

mislim da to nije istina. moze on odmah na posudbu, ne treba cekati ljeto.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.