Sarajevo - Zrinjski 1:0
Široki Brijeg - Sarajevo 1:0
Sarajevo - Krupa 1:0
Sarajevo - Široki 1:0
Tuzla - Sarajevo 0:1
Velež - Sarajevo 1:0

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma Bogme, ova ekipa bez Tatara i Rahmana nije nijednu utakmicu sem možda Tuzle u kupu odigrala kvalitetno.Ma nisu oni preko noci zaboravili da igraju.
Ovo je tačno, nisu igrali odbranu zato sa odbranom i nemamo problema, ali su igrali sredu i napad gdje imamo sad problema bez njih.Nije nama Tatar i Amkec igrali i odbranu i sredinu i napad...
Radnika si uzeo u dva minuta na preludu sreću, u utakmici koja se desi jednom u 1000 utakmica al bukvalno. Do 90 minute nismo imali nijednu kvalitetnu priliku, nismo se mogli sastat sa loptom, bili smo očajni, gori nego trenutno.Isla je ta lopta izuzetno prema naprijed, vidjela se ta borbenost ,žar...
Da toga nije bilo mislis da bi uzeli Radnika u dva minuta, da bi sa igracem manje onako Borca razbijali u BL...
A cekaj, Mesanovic je u posljednje dvije sezone, tacnije u 63 nastupa u svim takmicenjima zabio 5 golova. Eto ne moras brojiti Sarajevo, ostane 55 utakmica u Mariboru i 5 golova. Zadnji gol u 10tom mjesecu prosle godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 apr 2021, 11:19Koliko god ja ne volio Husaru, i bio mi mrzak, lik nije nista slagao, 100% je upravu.
Italijani su mala maca za nas
Samo treba biti realan i iskren. Niko ni blizu nije imao ovako težak raspored kao mi. Niko! Jedva čekam sljedeći mjesec gdje će i ostali konačno početi igrati jedni protiv drugih.
Pa i naredne 4 su teskeMemara je napisao/la: ↑13 apr 2021, 11:50Samo treba biti realan i iskren. Niko ni blizu nije imao ovako težak raspored kao mi. Niko! Jedva čekam sljedeći mjesec gdje će i ostali konačno početi igrati jedni protiv drugih.
I ljudima čudno kako i zašto je Borac drugi. Pogledaj im raspored.
Olimpik, Velez, Široki, Radnik, Mladost, Radnik, Klis i Olimpik.
Koliko god ja bio protiv Vinka njemu i igračima treba podrška!
Slao sam ja to prije utakmice sa Tuzlom. Na utakmicama Sarajeva dva gola se nisu vidjela jos od prijateljske protiv Domzala, od tad je sve 1:0 ili 0:1, ukupno 10 utakmica. Izuzetak je Gorazde gdje je bilo 1:1.
Ma smijesni mi rezultati, il' pobjedimo 1:0, ili izgubimoMemara je napisao/la: ↑13 apr 2021, 11:50Samo treba biti realan i iskren. Niko ni blizu nije imao ovako težak raspored kao mi. Niko! Jedva čekam sljedeći mjesec gdje će i ostali konačno početi igrati jedni protiv drugih.
I ljudima čudno kako i zašto je Borac drugi. Pogledaj im raspored.
Olimpik, Velez, Široki, Radnik, Mladost, Radnik, Klis i Olimpik.
Koliko god ja bio protiv Vinka njemu i igračima treba podrška!
Prati našu fb i instagram stranicu u subotu oko 18:15 i tek tada češ to saznati.BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 apr 2021, 11:58Jel se zna šta u vezi Đokanovića, hoćel bit spreman za Borac? Ne bi nikako valjalo da i njeg nema pored Pejovića..
Šta je sa Dušanom Hodžićem? Oremuša takođe nema, a juče Hodže ne bi na klupi?
Kako smo ovdje prvi gol glup primili, stepanov razbio glavu i morao mjenjati dres, a nisu imali rezervni dok su otišli u svlacionicu po dres zabise nam gol glavom i to covjek kojeg je treba stepanov cuvati.
Katastrofa,upravo ono sto pisem to je razlog jucerasnjeg loseg poluvremena ,ne ulazimo u utakmice da napadnemo nekoga vec da cuvamo nesto,jedino protiv Sirokog zadnja da smo usli odma jako i visoko gore i to se vidjelo bas i odmah smo dali gol i onda smo stali malo sa tim. Bukvalno znas jucer da je Velezova odbrana desetkovana ali k.urac Fedja te napadne ti se zakucas nit im vidis odbrane nit golmana .NisamInSajder je napisao/la: ↑13 apr 2021, 11:53Slao sam ja to prije utakmice sa Tuzlom. Na utakmicama Sarajeva dva gola se nisu vidjela jos od prijateljske protiv Domzala, od tad je sve 1:0 ili 0:1, ukupno 10 utakmica. Izuzetak je Gorazde gdje je bilo 1:1.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 70 gostiju.