FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 13 apr 2021, 11:03

BordoSarajevo je napisao/la:
13 apr 2021, 10:48
Vanja8 je napisao/la:
13 apr 2021, 10:39

Tako i jeste najbolje,treba ih premirati sto su dobro uigrali Bogdanovića, sto nemamo suta sa distance, sto je Bekicev centarsut postao kao Marcelov za Pidru...
Sta ces igraju ljudi za 800 KM pa ih treba sacuvati da im familije ne osjete za cekera.

Generalno se ne odnosi kazna za promasaje vec za zalaganje, ucinkovitost, nonsalanciju...
To postoji u Pravilniku svakog kluba.
I mnogo veci klubovi su to radili ne znam po cemu mi kao nesto ne treba, ako si ozbiljan klub.

Jedan igrac ,nebitna visina primanja, ne moze iz 4 kornera koje je izveo da ubaci loptu na drugu stativu vec sva četiri u Bogdanovića...
Daj molim te, reci treba ih premirati...
Bolje ne mogu, bolje ne znaju, vjeruj mi. Ukazivalo se na to na zimskoj pauzi, milion puta kao primjer se navela utakmica protiv Radnika koju smo igrali bez Rahmanovića i Tatara.
Ova nemoć juče u prvom poluvremenu nije uzrok nonšalancije, slabog pristupa i zalaganja, jednostavno te protivnik prisilio da ne možeš ništa uraditi, što je opet do kvaliteta. To što smo u drugom bili bolji je zbog toga što se Velež istrošio, što su imali rezultat pa se povukli, baš kao i mi protiv Krupe kad su nas stisli zadnjih 20 minuta. Krupa zbog svog kvaliteta nije mogla igrati cijelu utakmicu kao zadnjih 20 minuta kad su nas stisli zbog svog nekvaliteta kao što ni mi nismo mogli igrat cijelu utakmicu protiv Veleža kao što smo drugo poluvrijeme.

Jedine kazne koje su logične su kazna klupe. Ali kako ćeš klupirat Pidru kad nemaš zamjene? Kako ćeš klupirat Oremuša kad mu je zamjena Hodžić? Kako ćeš klupirat Pejovića kad nemaš nekog boljeg kreativnijeg veznjaka? Kako ćeš klupirat Handžića kad mu je zamjena na tribinama zbog viška stranca?
Ma nisu oni preko noci zaboravili da igraju.
Nije nama Tatar i Amkec igrali i odbranu i sredinu i napad...
Isla je ta lopta izuzetno prema naprijed, vidjela se ta borbenost ,žar...
Da toga nije bilo mislis da bi uzeli Radnika u dva minuta, da bi sa igracem manje onako Borca razbijali u BL...
Pogledaj juce,Pidro uzme loptu i sa njom u nogama izadje u aut...
Susic sam na sesnaest i umjesto suta prema golu dalje parabolu 4 m od okvira gola.
Jadno izgledamo kolektivno...
Kazes pritisli nas ,tacno, ali bar kad imas loptu posalji je prema igracu, a ne dva metra iza njega.
Nije stvar u kvaliteti, sjeti se Pejovica kad je dosao, sjeti se Pidrinih ulaza i centarsuteva, Susiceva zalaganja na nekim tekmama...
Ovo je kod pojedinih i nonsalancija i neko umisljanje.
Reagovati se mora,kako, e zato i postoji i Uprava i SŠ

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 13 apr 2021, 11:06

Kaznjavati ljude zato sto su stari bogalji ili netalentirani poluigraci ? Smijesno,oni bi voljeli da su Messi ali nisu ,sta ce jadni. Nisu nikoga puskom natjerali da potpisu ugovor. Treba bi ih postovati kao ljude ( ne mogu reci ,kao igrace ).
To sto su oni ovdje to je dio klupske politike skupljanja bogalja,staraca i odpadaka.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 apr 2021, 11:06

Vanja8 je napisao/la:
13 apr 2021, 11:03
BordoSarajevo je napisao/la:
13 apr 2021, 10:48
Vanja8 je napisao/la:
13 apr 2021, 10:39

Tako i jeste najbolje,treba ih premirati sto su dobro uigrali Bogdanovića, sto nemamo suta sa distance, sto je Bekicev centarsut postao kao Marcelov za Pidru...
Sta ces igraju ljudi za 800 KM pa ih treba sacuvati da im familije ne osjete za cekera.

Generalno se ne odnosi kazna za promasaje vec za zalaganje, ucinkovitost, nonsalanciju...
To postoji u Pravilniku svakog kluba.
I mnogo veci klubovi su to radili ne znam po cemu mi kao nesto ne treba, ako si ozbiljan klub.

Jedan igrac ,nebitna visina primanja, ne moze iz 4 kornera koje je izveo da ubaci loptu na drugu stativu vec sva četiri u Bogdanovića...
Daj molim te, reci treba ih premirati...
Bolje ne mogu, bolje ne znaju, vjeruj mi. Ukazivalo se na to na zimskoj pauzi, milion puta kao primjer se navela utakmica protiv Radnika koju smo igrali bez Rahmanovića i Tatara.
Ova nemoć juče u prvom poluvremenu nije uzrok nonšalancije, slabog pristupa i zalaganja, jednostavno te protivnik prisilio da ne možeš ništa uraditi, što je opet do kvaliteta. To što smo u drugom bili bolji je zbog toga što se Velež istrošio, što su imali rezultat pa se povukli, baš kao i mi protiv Krupe kad su nas stisli zadnjih 20 minuta. Krupa zbog svog kvaliteta nije mogla igrati cijelu utakmicu kao zadnjih 20 minuta kad su nas stisli zbog svog nekvaliteta kao što ni mi nismo mogli igrat cijelu utakmicu protiv Veleža kao što smo drugo poluvrijeme.

Jedine kazne koje su logične su kazna klupe. Ali kako ćeš klupirat Pidru kad nemaš zamjene? Kako ćeš klupirat Oremuša kad mu je zamjena Hodžić? Kako ćeš klupirat Pejovića kad nemaš nekog boljeg kreativnijeg veznjaka? Kako ćeš klupirat Handžića kad mu je zamjena na tribinama zbog viška stranca?
Ma nisu oni preko noci zaboravili da igraju.
Nije nama Tatar i Amkec igrali i odbranu i sredinu i napad...
Isla je ta lopta izuzetno prema naprijed, vidjela se ta borbenost ,žar...
Da toga nije bilo mislis da bi uzeli Radnika u dva minuta, da bi sa igracem manje onako Borca razbijali u BL...
Pogledaj juce,Pidro uzme loptu i sa njom u nogama izadje u aut...
Susic sam na sesnaest i umjesto suta prema golu dalje parabolu 4 m od okvira gola.
Jadno izgledamo kolektivno...
Kazes pritisli nas ,tacno, ali bar kad imas loptu posalji je prema igracu, a ne dva metra iza njega.
Nije stvar u kvaliteti, sjeti se Pejovica kad je dosao, sjeti se Pidrinih ulaza i centarsuteva, Susiceva zalaganja na nekim tekmama...
Ovo je kod pojedinih i nonsalancija i neko umisljanje.
Reagovati se mora,kako, e zato i postoji i Uprava i SŠ
Pritisnuli su samo iz razloga jer si igrao sa dva defanzivna vezna inace da si inao jednog pravog vecnog tipa Rahman,Crepulja il neko slican pojeli bi ih al eto

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 apr 2021, 11:08

Antikloc je napisao/la:
13 apr 2021, 11:06
Kaznjavati ljude zato sto su stari bogalji ili netalentirani poluigraci ? Smijesno,oni bi voljeli da su Messi ali nisu ,sta ce jadni. Nisu nikoga puskom natjerali da potpisu ugovor. Treba bi ih postovati kao ljude ( ne mogu reci ,kao igrace ).
To sto su oni ovdje to je dio klupske politike skupljanja bogalja,staraca i odpadaka.
Glupko mi smo Sarajevo a ne Real Madrid,ovo je BH liga a ne Primera

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 13 apr 2021, 11:10

Ma ne mogu izdrzati
Vinko PICCKOOOOO
hadzija neznalice/ubleho

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 13 apr 2021, 11:12

Ma yebes ga ali onaj Husara je u pravu, vezni je srce ekipe. Nemaš vezni red nemaš ni igre, kažu Sušić još na terenu, okreće se i štima se na lijevu nogu. Imali problem sa napadačem niko ne reaguje, dovedes napadača škripi vezni red, dovest ćeš veznog skripat će odbrana i tako u krug.
Previše se taktizira i to nam se obija o glavu iz kola u kolo, taktiziraj u kupu a ligu napadni jer imaš potencijala kakvog takvog ali je bolji nego u ostatka lige.
Neka priča ko šta hoće ali sramota je da te mlatne široki sa 90% promijenjenom ekipom, da protiv istog tog širokog braniš 1:0, da te Zrinjski mlatne na Koševu jer se braniš ko Goražde, da ne opucas na gol raspalom želji kojeg svako trpa, da se braniš protiv Krupe koja je prezaljena bukvalno, da te mlatne Velež sa desetkovanom ekipom. Neko je rekao Škoro ili Pantelija napretka nema, titula može doći ali nema napretka i to se vidi. Imali smo Rahmana i Benju pa onda nekako i te pobjede na mišiće nisu se gledale, sada kada ih nema tačno se vidi sav nedostatak općenito čitave ekipe ali Boga mi ima nezalaganja i to dobrog
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 apr 2021, 11:17

michplatini je napisao/la:
13 apr 2021, 10:57
Ima nas sa malo dužim pamćenjem koji se sjećamo kakve su brutalne uvrede ovdje trpjeli i Rahmanović i Tatar , a sad se svi kunu u njih i prizivaju ih danima.Sjećam se samog početka Aleksanra Pejovića kad su se ovdje stihovi pisali o njemu a niko nije pokušavao da sagleda situaciju u kojoj je on došao i koji su u njemu krajnji dometi(jedan prosječan,iskusan prvoligaški igrač i ništa više od toga),mnogi su malog Đokanovića radi tog istog Pejovića i Sušića slali na klupu a dijete pokazalo da je ubjedljivo najkonstantniji da ne kažem najkvalitetniji vezni igrač u ekipi sa 20 god . i koji će klubu donjeti mnogo toga.Sad se mnogi kunu u Mešanovića (istog sam mišljenja kao za Pejovića,solidan prvoligaški igrač i ništa više od toga a siguran sam uz ovu minutažu da bi i Cmiljanić i mali Dervišagić imali veći učinak).
Sad opet treba dizati neke polovnjake i istrošene igrače na uštrb djece koja dolaze i koja nemaju šansu da bi nam se vremenom otvorile oči.
Sve mi se ovo svodi na ono ' Znaš ti nas , **** ti nas ''!

Fazon je što taj isti Pejovic i jeste bio beton na početku, od pasova, kornera, zalaganja. I jbg realno i ja sam se pitao kako mi dovedosmo ovakvog igrača.
E sad, jel zaboravio igrati fudbal? Mislim da je ipak u jako lošoj formi, koja traje već cijeli drugi dio..
Sto se tice pitanja trenera vidim neki pisu..
Treba li mjenjati Vinka? Opet kazem sreca pa se mi nista ne pitamo.. Mjenjati trenera gdje jos imas prednost 5 bodova, dobar raspored, ne igras toliko drasticno loše (ko s Husrefom jedan dobar dio). Evidentan je nedostatak kvalitetne sredine i klasicnog špica..
E sad o Emiru se moze raspravljati... Mislim da se mogao bolje odraditi prelazni rok. Gledam Tuzla dovela ovog Doffa, beton igrač, ili je samo u dobro formi, ne znam.. Morao bi Emir tako nekoga iskopati..
Opet imamo mec loptu u narednom kolu, mada ce i oni sad biti naloženi max. sigurno da sad vide priliku uz suđenje da mogu nas preskočiti.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 apr 2021, 11:18

Antikloc je napisao/la:
Ja to stalno ponavljam. Nisu oni krivi sto ne znaju bolje i treba ih postediti ruznih naziva i vrijedjanja.
Ovi igraci koje imamo su taman za ove lige, tacnije mogu igrati u svakoj ekipi iz gornjeg dijela tabele i nista vise od toga. Srecom imamo najsiri roster u odnosu na te nase konkurente i uz malo srece titula je nasa. Zato nemojte ljude na forumu vrijedjati jer mozda neko od njih cita forum. Trebaju nam do kraja sezone svi ti igraci koje imamo. Suzdrzite se do kraja sezone. Jos ne znaju, pa jos nek ovo sve procitaju i nema nista od njih ako jos izgube volju. A trebaju nam jer boljih trenutno nemamo. Nisu oni krivi sto boljih nemamo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 apr 2021, 11:19

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 apr 2021, 11:19

Koliko god ja ne volio Husaru, i bio mi mrzak, lik nije nista slagao, 100% je upravu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 13 apr 2021, 11:20

forza_juve je napisao/la:
13 apr 2021, 11:12
Ma yebes ga ali onaj Husara je u pravu, vezni je srce ekipe. Nemaš vezni red nemaš ni igre, kažu Sušić još na terenu, okreće se i štima se na lijevu nogu. Imali problem sa napadačem niko ne reaguje, dovedes napadača škripi vezni red, dovest ćeš veznog skripat će odbrana i tako u krug.
Previše se taktizira i to nam se obija o glavu iz kola u kolo, taktiziraj u kupu a ligu napadni jer imaš potencijala kakvog takvog ali je bolji nego u ostatka lige.
Neka priča ko šta hoće ali sramota je da te mlatne široki sa 90% promijenjenom ekipom, da protiv istog tog širokog braniš 1:0, da te Zrinjski mlatne na Koševu jer se braniš ko Goražde, da ne opucas na gol raspalom želji kojeg svako trpa, da se braniš protiv Krupe koja je prezaljena bukvalno, da te mlatne Velež sa desetkovanom ekipom. Neko je rekao Škoro ili Pantelija napretka nema, titula može doći ali nema napretka i to se vidi. Imali smo Rahmana i Benju pa onda nekako i te pobjede na mišiće nisu se gledale, sada kada ih nema tačno se vidi sav nedostatak općenito čitave ekipe ali Boga mi ima nezalaganja i to dobrog
Jjebeni bezmudi ziheras
Jos od sugavice se ja nerviram, a gledaj koliko kola prodje!
Mi da se branimo i mi da pustamo protivnika da se pita na terenu!!!
Sprema Vinko ekipu za Celtika vidis da samo na kontre forsira jbg ako ga primimo izbij nabij pa sta bude... jos ce mu hadzo promjenit 6 igraca pred Celtik...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 apr 2021, 11:22

Peja izgubi 5 kila dok odradi jednu utakmicu ali loptu ne zna ubaciti, valja i to znati..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 13 apr 2021, 11:23

MortemHz je napisao/la:
13 apr 2021, 11:19
slika
Jel ovo Pejovic ukljucio catapult na zagrijavanju pa i te kilometre racunaju. Treba ga na maraton poslat, bar ce biti od koristi tad, ovako je jedino koristan protivniku.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 apr 2021, 11:24

Jicer da je Velez ostao bez igraca, mislim da se to nebi osjetilo koliko smo lose stajali na terenu.
Bukvalno su uvijek imali jednog igraca vise na sredini.

Boze moj, izgubili. Zivot ide dalje.
Poslije poraza od Sirokog i Zrinjskog, reagovali smo kvalitetno i dobro, pobjedama. ABd tako ce i biti u subotu.

Nas raspored je bio
Zeljo
Zrinjski
Zrinjski
Siroki
Krupa siroki
Tuzla c
Velez...

Pa i kad najjaci bili, ne mozes a da ne prodjes neokrznut.

A slijedi
Borac
Tuzla
Zrinjski
Zeljo
Tuzla...

Sve ovo piskaranje na forumu dokazuje da su nam u klubu ovi nasi hostspleri, mi bi zavrsili kao Celik.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 13 apr 2021, 11:26

Tatamata1946 je napisao/la:
13 apr 2021, 11:18
Antikloc je napisao/la:
Ja to stalno ponavljam. Nisu oni krivi sto ne znaju bolje i treba ih postediti ruznih naziva i vrijedjanja.
Ovi igraci koje imamo su taman za ove lige, tacnije mogu igrati u svakoj ekipi iz gornjeg dijela tabele i nista vise od toga. Srecom imamo najsiri roster u odnosu na te nase konkurente i uz malo srece titula je nasa. Zato nemojte ljude na forumu vrijedjati jer mozda neko od njih cita forum. Trebaju nam do kraja sezone svi ti igraci koje imamo. Suzdrzite se do kraja sezone. Jos ne znaju, pa jos nek ovo sve procitaju i nema nista od njih ako jos izgube volju. A trebaju nam jer boljih trenutno nemamo. Nisu oni krivi sto boljih nemamo
Baš koristimo tu širinu koju imamo hahaha
Čuj možda čitaju forum pa će ih pogoditi ako neko kaže ružnu riječ a neće kada napišeš za njega da pojma nema i da u biti treba promijeniti posao jer nije za FKS. Baš ono lijepo za pročitati nema šta. Evo za onog igrača koji čita forum ; ne moraš biti Marcelo, Verratti, Ronaldo, samo budi borben, trči i prestani pušiti yebenu nargilu.
Da se ti igrači obaziru na forum davno bi rekli Pejovicu za centarsut, sušicu za okret gdje prije teraviju otklanjas, pidri za zayebanciju i tako dalje. Boli njih ona stvar za forum i šta ko kaže, oni imaku primanja a ti ga možeš nazvati konjem on će se nasmijati i ide dalje.
❤️1946❤️

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 13 apr 2021, 11:27

Ono što mi para oči jesu korneri znači nikakvu dobro priliku nismo imali iz kornera ovu polusezonu. Znači imaš igrače kao Dupovac, Miličević, Handžić pa čak i Mešanović mi nismo uspjeli zaprijetiti nikome.
P.S. koju objavu je Husara komentarisao?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 apr 2021, 11:27

Gledajući kako igramo bezidejno i jalovo samo po sebi se nameće da smo posljednja dva prelazna roka debelo fulali. Na ljeto si doveo Pejovića, Adukora, Fanima i otkupio Zinedina. Zimski rok Mesanovic, Cmiljanić, varesanovic. Od svih ovi igraca Fanimo ima neki ucinak ostali loše, varesanovic se povredio tako da njeg ne treba komentarisati previse.
Kad dodaš da imas par kojim je karijera na zalasku i ne vidim da mogu bolje kao Velkoski, Sušic, Hebibovic, Handzic. Pa Ahmetovic povreda.
Kad ovo sve uzmeš u obzir onda je jasno zasto smo loši prema naprijed i najloši napad premijer lige na proljeće, pozitivna stvar su golman i odbrana al fudbal se igra da zabiješ gol. U problemima smo i Vinko, igraci moraju pronaci neku energiju ili nesto drugo da se trznu i pocnu igrati, ovo do sad bas loše i jalovo.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 13 apr 2021, 11:29

Mesanovica "odmoriti" jednu tekmu.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 apr 2021, 11:29

MortemHz je napisao/la:
13 apr 2021, 11:19
slika
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :sick: :sick:

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 13 apr 2021, 11:32

Ahmoveliki je napisao/la:
13 apr 2021, 11:20
forza_juve je napisao/la:
13 apr 2021, 11:12
Jjebeni bezmudi ziheras
Jos od sugavice se ja nerviram, a gledaj koliko kola prodje!
Mi da se branimo i mi da pustamo protivnika da se pita na terenu!!!
Sprema Vinko ekipu za Celtika vidis da samo na kontre forsira jbg ako ga primimo izbij nabij pa sta bude... jos ce mu hadzo promjenit 6 igraca pred Celtik...
Ma na velikom plusu si trebao probat malo taktiku. De malo napadni pa da vidiš kako izgleda i da ne prodje imaš opet zalihu ali ybg možeš reći probao sam. Ovako se islo na 1:0 pa šta Bog da i Boga mi dao Bog svašta za vidjeti u nasem golu. Napad je najbolja odbrana neka priča ko šta hoće, kada se braniš moraš kapitulirati kad tad.
Nije mi jasno da cijeli forum vidi da ne štima a ljudi u klubu ne vide ili se prave da ne vide. Ne kontam to nikada, sa izmjenama, pristupom, taktikom i ne znam ni ja više šta nabrojati za igrače i stručni štab. Da dodam još najgluplje pripreme imamo uvjerljivo od svih klubova, djaba krema, oprema, slike ,antalija kada ništa konkretno je uradis
❤️1946❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bvsic, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, rimljanin90, Vanja8 i 58 gostiju.