Ma nisu oni preko noci zaboravili da igraju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 apr 2021, 10:48Bolje ne mogu, bolje ne znaju, vjeruj mi. Ukazivalo se na to na zimskoj pauzi, milion puta kao primjer se navela utakmica protiv Radnika koju smo igrali bez Rahmanovića i Tatara.Vanja8 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 10:39
Tako i jeste najbolje,treba ih premirati sto su dobro uigrali Bogdanovića, sto nemamo suta sa distance, sto je Bekicev centarsut postao kao Marcelov za Pidru...
Sta ces igraju ljudi za 800 KM pa ih treba sacuvati da im familije ne osjete za cekera.
Generalno se ne odnosi kazna za promasaje vec za zalaganje, ucinkovitost, nonsalanciju...
To postoji u Pravilniku svakog kluba.
I mnogo veci klubovi su to radili ne znam po cemu mi kao nesto ne treba, ako si ozbiljan klub.
Jedan igrac ,nebitna visina primanja, ne moze iz 4 kornera koje je izveo da ubaci loptu na drugu stativu vec sva četiri u Bogdanovića...
Daj molim te, reci treba ih premirati...
Ova nemoć juče u prvom poluvremenu nije uzrok nonšalancije, slabog pristupa i zalaganja, jednostavno te protivnik prisilio da ne možeš ništa uraditi, što je opet do kvaliteta. To što smo u drugom bili bolji je zbog toga što se Velež istrošio, što su imali rezultat pa se povukli, baš kao i mi protiv Krupe kad su nas stisli zadnjih 20 minuta. Krupa zbog svog kvaliteta nije mogla igrati cijelu utakmicu kao zadnjih 20 minuta kad su nas stisli zbog svog nekvaliteta kao što ni mi nismo mogli igrat cijelu utakmicu protiv Veleža kao što smo drugo poluvrijeme.
Jedine kazne koje su logične su kazna klupe. Ali kako ćeš klupirat Pidru kad nemaš zamjene? Kako ćeš klupirat Oremuša kad mu je zamjena Hodžić? Kako ćeš klupirat Pejovića kad nemaš nekog boljeg kreativnijeg veznjaka? Kako ćeš klupirat Handžića kad mu je zamjena na tribinama zbog viška stranca?
Nije nama Tatar i Amkec igrali i odbranu i sredinu i napad...
Isla je ta lopta izuzetno prema naprijed, vidjela se ta borbenost ,žar...
Da toga nije bilo mislis da bi uzeli Radnika u dva minuta, da bi sa igracem manje onako Borca razbijali u BL...
Pogledaj juce,Pidro uzme loptu i sa njom u nogama izadje u aut...
Susic sam na sesnaest i umjesto suta prema golu dalje parabolu 4 m od okvira gola.
Jadno izgledamo kolektivno...
Kazes pritisli nas ,tacno, ali bar kad imas loptu posalji je prema igracu, a ne dva metra iza njega.
Nije stvar u kvaliteti, sjeti se Pejovica kad je dosao, sjeti se Pidrinih ulaza i centarsuteva, Susiceva zalaganja na nekim tekmama...
Ovo je kod pojedinih i nonsalancija i neko umisljanje.
Reagovati se mora,kako, e zato i postoji i Uprava i SŠ