Mi se zalili na Givocia zbog onakvpg sudenja, a vi na Bilbiju zbog ainocnjeg dobrog sudenja. Nezz sta je problem, napravio je par gresaka al nisu kardinalne na stetu ni jesnog ni drugog tima. A sto nisam realana?? Sto sam rekao da je Husref bolji trener od Vinka?? Ili Dudic? To je istina. Husref vam je napravio pvu ekipu a Vinko kupi njegove zasluge. Evo vidjeli smo Vinka kada treba nesto konkretno uraditi izmisliti nesto novo kako bi nastavili pobjedivati u kontinuitetu on kiksa. U proljetnom dijelu prvenstva igrali ste protiv Veleza Sirokog Zrinjskog i izgubili. Ocito je da ste u velikom padu forme, ili neznanju Vinka da da postojecim kadrom nadomjesti odlaske Rahmanovica i Tatara. Zao bi mi bilo da izgubite titulu jer ste najvise je zasluzili ako se gleda kompletna sezona, ali ako ovako nastavite i ne promjenite nista bice svega u narednih 8 kola. Nek vam posalju Mujica ili Gigovica ili Bandica po zadatku da vas povali u sred Sarajeva, znas da ce to uraditi jer vidis i sam da ni od cega ne prezaju. Sto se Dudica tice sa ovakvim igrackim kadrom ostvaruje puno bolje rezultate od onih realnih, i poredeci situaciju oko kadra u Sarajevu i Velezu mozes sam zakljuciti ko je trenutno bolji trener. Zivio i sretno u nastavku, pogotovo u subotuzagor1987 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 23:22Nemoj ti brinuti za nas bice ti lakse u zivotu. Bidim da ti je drago zbog Husrefa i da se bas brines o nasem klubu bas ti hvala sace doc Gigovic,Radnik i slicni pa valja vas opet na CNN gledat jer vidim bas ste realninekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 23:19Stigle ih Husrefove suze. Molite ga na koljenima da se vrati, boljeg od njega necete naci. Ustvari hocete, al je on trenutno u mostarskom gigantu VELEZU![]()
![]()
![]()