Joker jos ne moze ime da preboli a kamo li poraz.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate, poraz i nekako! Ni prvi ni zadnji, ali Krstin šut i činjenicu da nas je dobio ovaj Justin Bieber iz Vrapčića, e to će mi trebati još dana i dana da procesuiram. Ne možeš izgubiti od lika koji se zove Melvin, znači ni pod razno. Do večeras jedini Melvin kojeg sam znao je bio Melvin Manhoef, a i njega je Dževad Poturak unakazio, upravo jer BH mašina ne bi nikad sebi dopustila bruku da izgubi od lika koji se zove Meeeeeelviin! Yebo ga Melvin i utakmica!
Ako nas pobjede sa dva razlike, oni ce biti u prednosti međusobnog duela.
Da, al nas pod Vinkom niko nije dobio više od jedan razlike. Pet poraza u svim takmičenjima i svaki po jedan razlike.Historicar je napisao/la: ↑12 apr 2021, 22:57Ako nas pobjede sa dva razlike, oni ce biti u prednosti međusobnog duela.
Vidim Vas Boli Kur.acJohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 22:55Usredotocimo se na trenutno vaznije stvari od poraza...zna l’ ko sta znaci ovo vvbk?
Sa pravom nezadovoljni.Tri poraza u mjesec dana, prednost se topi, klub kojem si bježao 13 bodova prije mjesec i po, sada ti puše za vratom i največi ti je konkuren za titulu.PeakyBlinders je napisao/la: ↑12 apr 2021, 22:58Došlo vrijeme da ne smiješ izgubiti ni jednu utakmicu.joj navijača.
Ramazan Mubarek Olusn.
Koliko vam puta moram pisati, da na kraju sezone odlucuje gol razlika i ne medjusobni dueli!Historicar je napisao/la: ↑12 apr 2021, 22:57Ako nas pobjede sa dva razlike, oni ce biti u prednosti međusobnog duela.
Druzze kako sumnjivo. Cist penal. Ja ne znam kao sudiji profesionalcu kako se osjeca da ne svira skolski primjer penala. Kakav fakin moras biti da si par metara od situacije i da ne sviras hrvacki zahvat. Sta ocekujes u zivotu a nazivas se sudijom.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2021, 22:10Ma kakav Bilbija. Imao je par greski, ali realno nista sto je utjecalo na igru. Sarajevu nije svirao onaj faul nad Mesanovicem, i bolje jer bi Pejovic sutao i zavrsilo bi na pomocnom terenu tamo, i ovo guranje Milicevica u 96toj minuti je meni sumnjivo. Zuti kartoni su opravdani. Oremusev karton je mozda preuranjen, ali je Mirko zasluzio karton u daljnjem toku utakmice. Protiv Borca fale samo Pejovic i Oremus. Hendikep je Oremus, ali vjerujem da ce Hodzic dobro odigrati na toj poziciji. Suspenzija Pejovica je veliko pojacanje za nasu ekipu, bar Borac nece dobiti 10tak poklon lopti na nasoj polovici od Pejovica.
Razlika u kvalitetu nije uopste mala. Borac je Real Madrid za ove nase bogalje !!Alen1987 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 22:46Iduca nasa utakmica se ubila za Elvisa MujicaMogao bi i Antoni suditi po zadatku. Gigovic bi vec bilo ofirno. Ako dobijemo Borca korak do titule, a ako izgubimo, nema nas nigdje. Naredno kolo bi isli Zrinjskom, a Borac kuci protiv juniora Sirokog s pobjedom i nasim kiksom pod Bijelim Brijegom, ide na prvo mjesto.
Sve u svemu, razlika u kvalitetu ekipe Sarajeva i Borca je toliko mala, da minimalno šiljenje sudije za neku ekipu bila bi ogromna prednost za taj tim.
Da, bilo bi logično. Al kad smo u sezoni 18/19 dva kola prije kraja izgubili u Banovićima, Zrinjski nam je prišao na tri boda. Imali smo bolji međusobni od njih (i gol razliku smo), pa smo spremili dekoraciju na Koševu da slavimo titulu na Koševu u predzadnjem kolu, na osnovu međusobnog omjera. Jer teoretski i matematički je bilo moguće da mi zadnje kolo izgubimo od GOŠKa 7:0 a oni dobiju Zvijedu 8:0 i time se poravnaju bodovno s nama na tabeli i prestignu nas po gol-razlici, pa bi onda bilo apsurdno to što smo titulu proslavili kolo prije kraja. Dobro, u praksi to jest bilo nemoguće al kad se dodjeljuju trofeji, gleda se matematička sigurnost. Zato mislim da kod nas prije gledaju međusobni omjer.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 23:06Koliko vam puta moram pisati, da na kraju sezone odlucuje gol razlika i ne medjusobni dueli!Historicar je napisao/la: ↑12 apr 2021, 22:57Ako nas pobjede sa dva razlike, oni ce biti u prednosti međusobnog duela.
Jer logično je, da ne mogu odlucivati medjusobni kad igraš 3 tekme izmedju sebe uvijek neko igra 2 kuci.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, johntravolta123 i 42 gosta.