FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 12 apr 2021, 22:20

Jbt ak me je ista iznerviralo, to je onaj sut Velkoskog pri kraju meca. Od toliko prostora on tacno u golmana. Tacnije dodo mu . Wtf
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 12 apr 2021, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 12 apr 2021, 22:21

BordoSarajevo je napisao/la:
12 apr 2021, 22:11
6 ligaških utakmica - 3 poraza - 2 postignuta gola
Borac istopio u tih 6 utakmica 8 bodova.

Raspored u sljedeće 4 utakmice: dolazi ti Borac, ideš Zrinjskom, dolazi Željezničar i ideš Tuzla City-u.
Protiv sebe imaš protvnika i sudije. Kao konkurenta imaš Borca sa sudijama i Zrinjskog.

Da je dobro, nije.
Realno istopili su najviše zahvaljujući rasporedu pa onda našoj (ne)igri
U dosadašnjih 8 utakmica, mi smo igrali u ligi sa: Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg, Krupa, Široki Brijeg, Velež
U kupu: Zrinjaki, Tuzla City
Jedina lakša ekipa Krupa

Borac u ligi: Olimpik, Velež, Radnik, Mladost, Radnik, Olimpik
U kupu: Široki Brijeg, Klis

Jedina ozbiljnija ekipa s kojom su igrali u ligi je Velež i od njih su i izgubili, ostali svi se bore za opstanak.

Privesti sezonu kraju kako znamo i umijemo, osvojiti trofej(e) i onda povući prave poteze
90!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 apr 2021, 22:21

Yeba nas Hadzija kao pravi strumf svaka mu čast
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 12 apr 2021, 22:21

ajdohordas je napisao/la:
JohnKeynes97 je napisao/la:
12 apr 2021, 22:03
Evo malo kad se ohladi covjek, razmisli jasnije. Borac moramo dobiti, ali borcu tek slikede teske utakmice, gostovanje velezu, pa i zelji, dolaze im zrinjski i tuzla, te siroki, koji se bori europu.
Upravo sam na to isao, ali ovom debilu Covidu, ne razumijem sta je smijesno.... kakav mu je nick takvi su mu i postovi.
Ne osporavam cinjenicu da smo losi, ali mi igramo derbi do derbija, ostali ce se krvit tek kad budemo mi imali na papiru lakse utakmice.
Sad bih krvlju potpisao ovih 5 bodova prednosti do tih utakmica koje su na papiru lakse.
Covid nije debil, od njeg' umiru ljudi...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 apr 2021, 22:23

Raspored u sljedeće 4 utakmice: dolazi ti Borac, ideš Zrinjskom, dolazi Željezničar i ideš Tuzla City-u.
Protiv sebe imaš protvnika i sudije. Kao konkurenta imaš Borca sa sudijama i Zrinjskog.

Da je dobro, nije.
Mislim da se u historiji fudbala nije desilo da jedna ekipa stigne 13 bodova i bude prvak.Za skoro 30 godina pracenja fudbala, sjecam se samo da je Manchester United stigao prednost Newcastlea od +10 1995/1996 i Partizan prednost Zvezde od +9 2016/2017.Ako Borac osvoji titulu, odmah bi se od sramote trebali prebaciti u Kantonalnu ligu, bili bi predmet ismijavanja od Australije do Amerike.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2021, 22:24

Zoran28 je napisao/la:
12 apr 2021, 22:21
Evo malo kad se ohladi covjek, razmisli jasnije. Borac moramo dobiti, ali borcu tek slikede teske utakmice, gostovanje velezu, pa i zelji, dolaze im zrinjski i tuzla, te siroki, koji se bori europu.
Upravo sam na to isao, ali ovom debilu Covidu, ne razumijem sta je smijesno.... kakav mu je nick takvi su mu i postovi.
Ne osporavam cinjenicu da smo losi, ali mi igramo derbi do derbija, ostali ce se krvit tek kad budemo mi imali na papiru lakse utakmice.
Sad bih krvlju potpisao ovih 5 bodova prednosti do tih utakmica koje su na papiru lakse.
Covid nije debil, od njeg' umiru ljudi...
Doslovno i figurativno. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 apr 2021, 22:25

Cora1946 je napisao/la:

Da je dobro, nije.
U dosadašnjih 8 utakmica, mi smo igrali u ligi sa: Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg, Krupa, Široki Brijeg, Velež
Jedina lakša ekipa Krupa

Jedina ozbiljnija ekipa s kojom su igrali u ligi je Velež i od njih su i izgubili, ostali svi se bore za opstanak.

Privesti sezonu kraju kako znamo i umijemo, osvojiti trofej(e) i onda povući prave poteze
To je srz svega. Malo ljudi racuna na taj raspored. Mi se svakako ne smijemo na to oslanjati, nego popraviti igru kako znamo i umijemo. Premirati, kupiti, boriti se, na glavu se bacati. Titula treca uzastopna je prekretnica ove sezone. Zbog koeficijenta, finansija u ovim teskim vremenima, konkurencije i samopouzdanja.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 apr 2021, 22:27

Pantelija je napisao/la:
12 apr 2021, 21:23
kuknjava Maaa kakva titula upitna bracaaa vinko tempira formu sad cemo him je.bemo majku

Imamo plus 9 braca mora se sansa dati i akademcima zna vinko vodio je u21

Nismo na derbiju igrali ofanzivno jer smo isli na bod cuvamo prednosts... Ide sad rapsodija
nadoci ce ovaj nadoci ce onaj :rol: :rol:
igramo koliko nam treba :rol: :rol:
vinkara dosao po bod i uzeo bod :rol: :rol:
za "tempiranje forme" ban 14 dana sa foruma pod hitno
NEMA NAZAD

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 apr 2021, 22:27

Cora1946 je napisao/la:

Da je dobro, nije.
Jedina lakša ekipa Krupa

Istina. Imali su prelagan raspored.
Sad kad su namirisali krv a sigurno jesu, dovest će i sudije sa sobom na Koševo u subotu.
Imaj na umu našu utakmicu protiv Krupe na Koševu gdje smo strahovali zadnjih 15ak minuta kad su nas stisli, da je ovakva situacija bodovno bila, sviro bi sudija onaj zaslužen penal Krupi pred kraj, bio on ili ne bio, dovoljno bi bilo da samo neki igrač Krupe taetralno pokaže da je bila ruka, to nas vjerovatno čeka u nastavku, na našu žalost. Imaj i na umu da smo sa gol linije spasili izjednačenje Širokog pred kraj.
Igra ne ulijeva optimizam ali ono što je najgore su sudije koje itekako imaju utjecaj kad su ekipe podjednake a mi smo podjednaki sa svima, i sa Olimpikom i sa Mladosti kao i sa Zrinjskim i Širokim.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 apr 2021, 22:29

Zadnjih 5 utakmica, 2 pobjede i 3 poraza, sve po 1:0, a ovdje ljudi uglavnom pričaju o sudijskim odlukama, protivnik ležao, seljakluk, ciganluk...

Ma ljepota vidjeti čime se uračunljivi ljudi, koji imaju i oči, zanimaju nakon ovih proljetnih nastupa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 apr 2021, 22:33

Ma ljudi vidite kakva je liga, kikssćemo mi još, kiksaće i borac nema šanse svaku da će dobiti. Biće borba do kraja

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 12 apr 2021, 22:34

iskreno potpisao bih x sa borcem,poraz bi već bio oproštaj od titule

VVVBK

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 12 apr 2021, 22:37

Pocni tabut birat
PSPHM

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 12 apr 2021, 22:38

Meni samo ne ide u glavu da se ne pokusa sa drugom formacijom, da se nesto ne uigra drugacije, zapeli za ovu formaciju 4-2-3-1 ko mutavi. A mislim da bi mogli igrati 4-4-2 i to vrlo dobro ili 4-1-3-2 sa Mesanovicem lijevo Haretom i Cmiljom u napadu. Ma svejedno koja samo daj uigraj nesto drugo, promjeni iznenadi protivnika, pa ako ne ide vrati. Nekako bi mi licilo da nesto pokusavamo, ovako vrtimo istu formaciju, neke van serijske promjene pred sam kraj, cupanje, nije to to! Najveci problem nam je cini mi se ta desetka. Mesanovica jednostavno ne ide na desetci a recimo Rahman je davao 30% golova. Ako ga neide desetka probaj ga lijevo. Onu jednu utakmicu ga je prebacio lijevo zadnjih 15 minuta sjecam se, daleko bolje je izgledao nego na desetci. Imamo to sto imamo, jesmo se shebali za pojacanja, al daj radite nesto, za to su placeni!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 12 apr 2021, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 12 apr 2021, 22:38

Neki moj osvrt na našu ekipu i nedostatke:
-Golman: fino popunjena pozicija Kova definitivno ide tu je Kanurić pa ćemo vidjeti ako postoji mogućnost dovesti Golubovića, Džafiću se zahvaliti.
-Štoperi: jedino mjesto gdje smo pravo jaki, Mili ide na ljeto pa pokušati pronaći tu nekog, od Kurdića sumnjam da ima fajde.
-Bekovi: po meni najslabiji dio tima su bekovi pogotovo lijevi, na ljeto pokušati pronaći nekog kvalitetnog beka a Salična vratiti na njegovu mjessto desni bek još jedan i to je to.
-Vezni red: Pejovića prodati realno kriminalan je, Đokanovića pokušati zadržati, dovesti još jednog u vezu i to je to.
-Napad: Jasmin ne znam šta da kažem za njega svi smo očekivali više ali sa obzirom na nemam kvalitetnu 10-ku iza sebe a ni lijevo krilo (koje btw igra kao i 10-ku) ostaviti ga Hareta prodati previše nas je koštao, za Mersu ne znam hoće li igrati dalje. Dovesti Hadžića i lijevo krilo.

Dakle prodati: Kovu(koji će pretpostavljam otići svakako), Džafića, Pidru, Hodžića, Šabanovića, Pejovića, Milanovića.

Pokušati dovesti Hadžića, Golubovića i još neke na određenim pozicijama.

Napominjem da je ovo moje mišljenje te prijedlozi šta bih ja uradio te koga bi doveo odnosno prodao.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 12 apr 2021, 22:39

Mi smo sve utakmice izgubili slicno. Zrinjski ,Siroki,Velez napadnu nas koliko god mogu da daju gol,jer su svjesni da kad povedu ,to je kraj. Sarajevo skroz tupo u napadu,ne moze stici gol razlike. Isto ce biti s Borcem,krenuce olujno,ako ga daju -Zbogom tekma a vjerovatno i prvenstvo.
Kada su Hadzic i skrti pasojed priredili igranku sa prodajom najboljih igraca ,Vinko je bio spreman da da ostavku,jedva su ga nagovorili da to ne uradi. A trebao je biti karakter i otici. Jer s ovom sakom jadova nemas sta traziti u ligi. Da smo igrali bez Benje i Amara od pocetka borili bi se za opstanak.
Naravno da je Nam glavni krivac,on je limitirao iznos za glavne igrace Benju i Amara. On je limitirao ukupni iznos koji Hadzic ima na raspolaganju. Pravi covjek optimizaciju troskova. Naserem mu se na optimizaciju.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 apr 2021, 22:41

Vinko protiv Borca treba da nalijepi kao Dudlić ovu sliku na zid našim! Ovo vas je otreslo! Alija rahmetli i mladi muslimani robijali i torture prolazili da bi se bošnjaci zvali Melvin, sunce ti žarko!! :bow:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 12 apr 2021, 22:43

ElCartel11 je napisao/la:
Yeba nas Hadzija kao pravi strumf svaka mu čast
Pljuvac :puke: :puke:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2021, 22:44

joker90 je napisao/la:
12 apr 2021, 22:41
Vinko protiv Borca treba da nalijepi kao Dudlić ovu sliku na zid našim! Ovo vas je otreslo! Alija rahmetli i mladi muslimani robijali i torture prolazili da bi se bošnjaci zvali Melvin, sunce ti žarko!! :bow:

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 12 apr 2021, 22:45

Mi smo kaknjevi kakanj je nas
Mi smo kaknjevi kakanj je nas
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”