FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 12 apr 2021, 21:52

Pidro zayebao i Almira Bekica

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 apr 2021, 21:53

Dobro mi ovo tempiramo, braćo po boji. :kafa: Sad smo se doveli u milost i nemilost Vice i potencijalnih sudijskih i svih ostalih cirkusa u/nakon iduće tekme. Imamo više poraza nego postignutih golova u nastavku prvenstva. Ali ne treba se srkletiti, sve u životu treba raditi opušteno i polako kao kapiten onaj šut sa 13 metara pravo u njihovog golmana, kao da ga zagrijava ili kao da je igrao keca, pa da ne padne na kladari. Samo laganica.

Najveći krivac jeste SD, ali ono što mi ne ide u glavu, svaki forumaš yebeni je vidio da Pejović ne zna izvesti korner, pa kad bi mu život zavisio od tog. Je li moguće da Vinko ne vidi? Šta je fazon, ne kontam?? Reci mu, Peja sine, ovo ne ide, nisi pogodio ubačaj evo od dolaska tvog, kornere će izvoditi taj i taj. Naših 6 igrača oko prve stative, gužvu napravili, Peja je svinta na drugu stativu, znači on uopšte ne gađa, nego samo ko na terminu raja, opali pa gdje ode otprilike. I takav kloc nama izvodi prekide iz tekme u tekmu, pa je li to shizofrenija ili šta? Definicija ludila ona??

Milanović koji nije bio standardan u Olimpiku, kod nas prva postava lagano i mi se nadamo nekoj igri i fudbalu. Pidru moramo negdje na posudbu poslati, on je u takvom psihičkom rasulu, da ako ne ode na posudbu i ne dozove se, on je s karijerom završio. Takav grč i paniku ima, da je nevjerovatno.

Cmiljanić u zapisnik ne može da uđe, a zdrav i nije povrijeđen, pa šta je onda problem? Mi se patimo s realizacijom svakako i fali nam golova ove polusezone, on ne može ni priliku da dobije? Je li do Vinka što ne vidi takav potencijal pred sobom ili je momaka ipak taraba?

Utakmica sezone je iduća, premije, nagrade, u bordel im obećati da idu, sve znači vrste stimulacije, ali ova se mora dobiti, ako je ikad jedna tekma od rata se dobiti morala!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 12 apr 2021, 21:54

slika
:puke:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 apr 2021, 21:58

Krste bi mi do kraja sedmice radio sve treninge bez lopte, samo vježbe snage i izdržljivosti. Sve ti ****, kad nisam u nesvijest pao nakon onog šuta. Pa oni udarci Samira Radovca kojeg su zvali pileći šut, za ovaj Krletov pokušaj djeluju ko Batistutini projektili jbt. Kako profesionalni fudbaler ne može da dobaci sa 12-13 metara u **** materinu??
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 apr 2021, 21:59

ElCartel11 je napisao/la:
12 apr 2021, 21:49
BordoSarajevo je napisao/la:
12 apr 2021, 21:40
skoroalen je napisao/la:
12 apr 2021, 21:37
Onda nemojte djecu dozivat. Ramić ne igra jer je loš, Pejović igra jer je odličan. Kraj priče.
Pa ovi koji djecu dozivaju u ovoj situaciji ne razmišljaju racionalno.
Sa djecom bi bila situacija i u drugom kao što je bila u prvom poluvremenu.
Kakva djeca, pojeli bi ih ovi i zgadili im fudbal.
Garantujem, da bi Ramic odigrao u najgorem slučaju kao Pejovic danas. A momak jos moze napredovati.
Kod Vinka mi pored tog sto fura defanzivan stil igre ide na kur.ac i nepruzanje sansi akademcima.
Sjetimo se samo kad su upali tad Kovacevic, Mujakic i ostali u ekipi svi smo mislili gotovo je, a momci se igrali sa ovom buranijom iz lige kojih 80% ne znaju fudbalske osnove.
Sa Pejovićem i sličnim koji su danas bili katastrofalni (blaga riječ) si izgubio 1:0 i bio bolji drugo poluvrijeme i mogao si izjednačit, imao si neke prilike. Na kraju si zasluženo izgubio 1:0.

Sa Ramićem i eventualno još nekim omladincima bi takođe izgubio, ali bi izgubio više razlike i ne bi prišao golu.

Spominješ Kovačevića, Mujakića i "ostale", koje ostale? Pidru jel? Ovog Pidru koji je večeras bio smiješan? Šabanovića? Sadikua? Veladžića? Resića?

Dajte ba, prve minute djeci se daju kad imaš rezultat i kad si riješio tekmu, kad melješ protivnika kao što si mljeo kad je bio tu Rahmanović i Tatar, kad si riješio utakmicu, kad nema pritiska.. Dadni im večeras priliku i yebat ćemo im svi sve na kamari kao što smo onda Kurdiću u finalu kupa kad je dobio crveni. Kakvi ba mladi, nit su neki kvalitet nit bi šta pomogli, da je Wenger trener priliku ne bi dobili jer ni Krupu i Olimpik ne možemo riješit prije kraja utakmice.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 apr 2021, 22:00

benko21 je napisao/la:
12 apr 2021, 21:54
slika
A njihov i nas raspored ?

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 12 apr 2021, 22:00

Mi moramo biti realni i reci da nasa trenutna ekipa ne odudara ni od jedne u ligi i mucenje je sa svima. Danas smo mozda mogli izvuci x, ali to je maksimum kako smo igrali. Ali na stranu kvalitet, sta je u glavama igraca i kakva je to priprema da mi svako gostovanje igramo kukavicki. Jesmo li svjesni da pola godine (jest da je pauza duga ali opet predugo) nemamo pobjede u gostima? Zadnji put protiv Krupe u oktobru.. I kako reci da cemo do kraja uspjeti ovo sacuvati..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 apr 2021, 22:02

Mi još kao šokirani zbog načina na koji je VHS velikan igrao, a ovdje smo i mi danima se šprdali na Dudlićevu motivaciju jer su obična ho-ruk ekipa puna kljusina i nekih Melvina Osmića. Izgubiš od Melvina (starcima mu krivičnu treba spucati zbog imena) i krivo ti valjanje njihovo i stil igre koji protiv nas demonstrira Radnik i sve ove ekipe već godinama, a mi eto nismo znali da će i ovi Melvini iz Vrapčića isto.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 12 apr 2021, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 12 apr 2021, 22:02

ajdohordas je napisao/la:
12 apr 2021, 22:00
benko21 je napisao/la:
12 apr 2021, 21:54
slika
A njihov i nas raspored ?
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 12 apr 2021, 22:02

Kleo sam se u Bilbiju a danas nas je kvalitetno unistio. Moze li neko napisati koji igrac nece moci igrati protiv Borca?? Zakuha se ovo pravo. Uz ne daj Boze losu predstavu valja strahovat do kraja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 12 apr 2021, 22:03

Evo malo kad se ohladi covjek, razmisli jasnije. Borac moramo dobiti, ali borcu tek slikede teske utakmice, gostovanje velezu, pa i zelji, dolaze im zrinjski i tuzla, te siroki, koji se bori europu.
PSPHM

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 12 apr 2021, 22:04

skoroalen je napisao/la:
12 apr 2021, 21:43
Ma nije qrac Mešanović loš. Haj et, nema lopti, poštujem, ne može izmislit gol. Al do sad je u ovim tekmama barem 5-6 puta imao čist šut, samo jednom okvir gola pogodio. Daj ba, šta i da ima zicere, precizniji Pejović od njega. Kao i TSS, ne mora svaku utakmicu asistirat i zabijat al zna l' išta s loptom osim uzet je i valjat između 2-3 igrača? Danas korner uzeo, slabiji nego svaki Pejovićev. Za platu koju prima, treba sebi da nacrta igrača na papiru i da mu loptu.
Malo ko zaslužuje platu koju prima, recimo realno po mehinoj gri zamijenit plate Djokanovicu i TSS. Ali kapitenov šut je za svaku pohvalu, lik ko da hljeba nema u sebi.
Kažem par igrača su dobri ostalo klade, ali opet sam mišljenja da izadjes i napadnes svaka ekipa bi stradala. Mi idemo na bod onda uleti frljoka ili kazna za tvoje promašaje pa spašavaj živu glavu.
Kada je paučina bila kod igrača u frižideru Sarajevo je napadalo a tek sada trebaju kada imaju vrhunske uslove
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2021, 22:05

joker90 je napisao/la:
12 apr 2021, 22:02
Mi još kao šokirani zbog načina na koji je VHS velikan igrao, a ovdje smo i mi danima se šprdali na Dudlićevu motivaciju jer su obična ho-ruk ekipa puna kljusina i nekih Melvina Osmića. Izgubiš od Melvina (starcima mu krivičnu treba spucati zbog imena) i krivo ti valjanje njihovo i stil igre koji protiv nas demonstrira Radnik i sve ove ekipe već godinama, a mi eto nismo znali da će i ovi Melvini iz Vrapčića isto.
Čuj Melvin, isto neki sporedni lik iz Pokemona. :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2021, 22:05

skoroalen je napisao/la:
12 apr 2021, 22:05
joker90 je napisao/la:
Hahahaah a zamisli jbt zivot "melvin"...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 12 apr 2021, 22:05

Gomis99 je napisao/la:
12 apr 2021, 21:49
Jeste li primjetili kako se ne sastaje komisija za sudije da kazni Gigovica i Mujica , a poslije ovoga i Bilbiju ? Molit Boga da Baka ne preuzme Zelju prije derbija.
Pa sutra ce biti imenovan trener vec... Ne bi trebalo biti problema da preuzme. Ako imadnu para za njeg.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 12 apr 2021, 22:06

MortemHz je napisao/la:
12 apr 2021, 20:40
Foux87 je napisao/la:
12 apr 2021, 20:37
Ovu utakmicu što prije zaboraviti i okrenuti se Borcu i dobiti ih nebitno kako ali M O R A M O ih dobiti ako hoćemo titulu.
Sve i da je Milorad Dodik sudija mi njih moramo pobijediti ako želimo ponovo povećati prednost i učvrstiti se opet na prvom mjestu. Ok, i dalje bi bili sve i da izgubimo ali razumiješ poentu. X ne bi bio tragedija jer bi održao istu prednost ali +5 mi ne ulijeva neku sigurnost, posebno ne sa ovakvom igrom.
Slažem se sa svim napisanim jednostavno svaku utakmicu moramo pobijediti nema kalkulisanja, pokušati što prije ovjeriti titulu i to je to.
Edit: Samo da suđenje bude pošteno svakako nam ide Borac, Tuzla(kup), oni iz Mostara i kone (ili obrnuto).
Hajde pokaži dive ko si hajdeee
Zadnja izmjena: Foux87, dana/u 12 apr 2021, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 apr 2021, 22:09

Treba baciti opkladu, hoće li Cmiljara u našem dresu makar zabiti jedan gol u godini, po onom svom prosjeku. Kakve one over/under zajebancije što smo igrali sa 5-10 golova. :urnebes: Dušmane ću od danas kleti sa "da Bog da ti Pejović kornere izvodio u ekipi".
skoroalen je napisao/la:
12 apr 2021, 22:05
joker90 je napisao/la:
Eh, to! I mi gubimo od nekog sporednog lika što bi u Pokemonima bio zaljubljen u onu malu narandžastu dok mu je Brok štema u šupak u prvom grmu! Sve bih nekako podnio, samo da Krste ono ne opuca, tu mi je sva staloženost i svi pokušaji onog "neću se nervirati", otišli u qrac.
Bahati, bahati Željkan!
1946

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 12 apr 2021, 22:10

Ma kakav Bilbija. Imao je par greski, ali realno nista sto je utjecalo na igru. Sarajevu nije svirao onaj faul nad Mesanovicem, i bolje jer bi Pejovic sutao i zavrsilo bi na pomocnom terenu tamo, i ovo guranje Milicevica u 96toj minuti je meni sumnjivo. Zuti kartoni su opravdani. Oremusev karton je mozda preuranjen, ali je Mirko zasluzio karton u daljnjem toku utakmice. Protiv Borca fale samo Pejovic i Oremus. Hendikep je Oremus, ali vjerujem da ce Hodzic dobro odigrati na toj poziciji. Suspenzija Pejovica je veliko pojacanje za nasu ekipu, bar Borac nece dobiti 10tak poklon lopti na nasoj polovici od Pejovica.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 apr 2021, 22:11

JohnKeynes97 je napisao/la:
12 apr 2021, 22:03
Evo malo kad se ohladi covjek, razmisli jasnije. Borac moramo dobiti, ali borcu tek slikede teske utakmice, gostovanje velezu, pa i zelji, dolaze im zrinjski i tuzla, te siroki, koji se bori europu.
Upravo sam na to isao, ali ovom debilu Covidu, ne razumijem sta je smijesno.... kakav mu je nick takvi su mu i postovi.
Ne osporavam cinjenicu da smo losi, ali mi igramo derbi do derbija, ostali ce se krvit tek kad budemo mi imali na papiru lakse utakmice.
Sad bih krvlju potpisao ovih 5 bodova prednosti do tih utakmica koje su na papiru lakse.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 apr 2021, 22:11

6 ligaških utakmica - 3 poraza - 2 postignuta gola
Borac istopio u tih 6 utakmica 8 bodova.

Raspored u sljedeće 4 utakmice: dolazi ti Borac, ideš Zrinjskom, dolazi Željezničar i ideš Tuzla City-u.
Protiv sebe imaš protvnika i sudije. Kao konkurenta imaš Borca sa sudijama i Zrinjskog.

Da je dobro, nije.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46, Tatamata1946 i 45 gostiju.