FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Ahmoveliki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ahmoveliki » 12 apr 2021, 21:37

Valjda nekad Vinko skonta da smo mi Sarajevo da bi mi trebali napadati, imati smislene i uigrane akcije... boli me qurac ko igra, nikakav on sistem i taktiku nema i molim se da se ne naguzi u subotu kako on to zna...
A za chelu... i dalje me zanima kako i na koji nacin on dodje kod nas???

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2021, 21:37

BordoSarajevo je napisao/la:
12 apr 2021, 21:28
skoroalen je napisao/la:
12 apr 2021, 21:19
Što se i dalje Cmiljanić proziva kad čovjek i ne igra? Ovo nisu istine jbt. :rol:

Yebem ti Varešanoviću mater što nismo dobili Veleža noćas.

E ovako to otprilike izgleda.
Pa ne igra jer je loš, a ovo se piše jer je velika većina sumnjala u njegov kvalitet kad je došao i ta većina je bila napadana od tebe i sličnih jer je kao teren mjerilo a karijera, statistika i CV je zanemariv. Doveden čovjek da bude ispred Handžića a ovaj ima više do sada minuta sudijske nadoknade na terenu nego ovaj bilo kakvih minuta. Nemoj ba zayebavat, da je kvalitet neki igrao bi, pogotov nakon samo dva gola u šest utakmica cijele ekipe.

Zinedin - ne igra jer je loš.
Cmiljanić - ne igra jer je loš.

Nije to bez razloga, imaju ljudi koji prate svaki dan igrače. Igraju najbolji, trenutno su i najbolji loši. Nije Vinko budala da ne daje nekom priliku ko bi mogao pomoći ekipi.
Onda nemojte djecu dozivat. Ramić ne igra jer je loš, Pejović igra jer je odličan. Kraj priče.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 apr 2021, 21:37

Al kad je Krle zategnu u 95oj sa 10 metara mal' se nisam usro :rol: :rol:
ZZ

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 apr 2021, 21:39

fks74 je napisao/la:
12 apr 2021, 21:26
Osttribine je napisao/la:
12 apr 2021, 21:13
Bgm ako ne prokockamo ovu prednost i osvojimo ligu predlazem Vinku neka zovne onu dvojicu Amara i Benju i nek im se dobro qurceva napusi, zivimo ovu proljetnu sezonu na toj bodovnoj prednosti koju su nam oni najvise donijeli, inace skontajte sami sta bi bilo da smo u proljece sa ovakvim igrama i rezultatima usli bez onih plus 9 sa jeseni. I ove zadnje dvije utakmice ŠB i TC na idividualni kvalitet Fanima smo riješili, ovo ostalo do bola tanko, najvise me razocarao Mesanovic, pa lik evo 6,7 tekmi u sansu haman ne moze da udje, Handzic nastavio gdje i je i stao, svadja sa protivnickim igracima i sudijama.
Vikend i utakmica sa Borcem nam je finale, pa izvolite.
Kolika je bila razlika na pauzi ? Sada 5 a igraš svako kolo derbi. Moramo samo prilike iskoristiti i eto ti bodova.
Razlika bila kao sto napisah 9, a MORAMO mi sto sta ali nas ne ide, jako lose igramo to je cinjenica, napadace kao i da nemamo, ili cemo se lagati. Nije jos nista izgubljeno, ali se moraju svi dozvati jer u narednim tekmama se titula lomi, odigramo li ovako kao i prethodne utakmice ne pise nam se dobro.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 12 apr 2021, 21:39

skoroalen je napisao/la:
12 apr 2021, 21:19
Što se i dalje Cmiljanić proziva kad čovjek i ne igra? Ovo nisu istine jbt. :rol:

Yebem ti Varešanoviću mater što nismo dobili Veleža noćas.

E ovako to otprilike izgleda.
Zato sto odredjeni rekoše da ce nas popišati mlađahni stranac Cmiljo explozivni. Pa evo cekamo jos uvijek..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 apr 2021, 21:40

skoroalen je napisao/la:
12 apr 2021, 21:37
Onda nemojte djecu dozivat. Ramić ne igra jer je loš, Pejović igra jer je odličan. Kraj priče.
Pa ovi koji djecu dozivaju u ovoj situaciji ne razmišljaju racionalno.
Sa djecom bi bila situacija i u drugom kao što je bila u prvom poluvremenu.
Kakva djeca, pojeli bi ih ovi i zgadili im fudbal.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 12 apr 2021, 21:41

Gdje Bili legenda sa podjebavackim statusima o konkurentima..
Sarajevo ljubavi moja.

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 12 apr 2021, 21:41

Otjerali janjarskog bivola da bi nas uzjahao kakanjski krmak

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 apr 2021, 21:42

Šta mislite, hoce li biti kakvog mešetarenja sa Sisojem, ako kiksamo (izgubimo) od Borca ? Mi njima kup, oni nama bodove u Tuzli.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 apr 2021, 21:42

Zip je napisao/la:
12 apr 2021, 20:05
Denchi je napisao/la:
12 apr 2021, 20:03
Static je napisao/la:
12 apr 2021, 20:00
Jbt citava drzava protiv nas, zato ce mi jos draze kad osvojimo duplu, u inat svima.
Idemo dalje i pobjediti borac pod svaku cijenu!!!
Prvo tuzla u srijedu pa Borac...ima li igraca bez kartona?
21 je tuzla

Protiv Borca nema Pejovica, Oremusa i jos neko, nzm ?
Uh dobro je...i oni su spori pa more Sule i Hole upast
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 apr 2021, 21:42

Mi da igramo u normalnoj ligi sad bi zaostajali - 5 za prvim a ne imali +5 nakon ovih igara.
Ko god da je kriv za ovo more odgovarjati i na kraju sezone napustiti poziciju.
Prodaš dva najbolja igraca kao zamjenu dovedes Cmiljanica koji je do sad skupio minuta ko na teraviji i Mesanovica koji vise lici na Krleta Vol2.
Znaci 2 igrača koja nisu do sad postigla ni asistenciju a kamoli gol. Vratili smo Milanovica sa posudbe koji se nije mogao nametnuti u Olimpiku a kod nas prva postava. Ofanzivni dio je mogu slobodno reci osim Fanima u rangu ekipa koje se bore za opstanak.

Neko jednostavno mora odgovarati za nonsalantno odradjen zimski transfer rok.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 12 apr 2021, 21:42

Samo sa Andrejom smo totalno druga ekipa to je nevjerovatno koliko momak znaci!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2021, 21:43

Ma nije qrac Mešanović loš. Haj et, nema lopti, poštujem, ne može izmislit gol. Al do sad je u ovim tekmama barem 5-6 puta imao čist šut, samo jednom okvir gola pogodio. Daj ba, šta i da ima zicere, precizniji Pejović od njega. Kao i TSS, ne mora svaku utakmicu asistirat i zabijat al zna l' išta s loptom osim uzet je i valjat između 2-3 igrača? Danas korner uzeo, slabiji nego svaki Pejovićev. Za platu koju prima, treba sebi da nacrta igrača na papiru i da mu loptu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 12 apr 2021, 21:43

sonpenn je napisao/la:
12 apr 2021, 21:41
Gdje Bili legenda sa podjebavackim statusima o konkurentima..
Veceras ce ti on ovdje objasniti da se dobro radi i da smo Dinamo :tokralju:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 apr 2021, 21:44

Ne znam sta i kako al mi moramo igru popraviti, to je ključ svega. Ovih 8 utakmica je loše neke pobjede 1-0 neke porazi 1-0 al u globalu loše. Imamo do kraja još 8 prvenstveni i kup , moramo se skupiti i početi igrati. Ne znam kako vi al mene smori ovo 0-0 ili 1-0 . Ponavljam moramo poceti igrati sve drugo ce doci.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 12 apr 2021, 21:47

Ma pozitivni sok :rol:
Faruk Hadzibegic, Dragan Jovic, Dzenan Uscuplic...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 apr 2021, 21:49

BordoSarajevo je napisao/la:
12 apr 2021, 21:40
skoroalen je napisao/la:
12 apr 2021, 21:37
Pa ovi koji djecu dozivaju u ovoj situaciji ne razmišljaju racionalno.
Sa djecom bi bila situacija i u drugom kao što je bila u prvom poluvremenu.
Kakva djeca, pojeli bi ih ovi i zgadili im fudbal.
Garantujem, da bi Ramic odigrao u najgorem slučaju kao Pejovic danas. A momak jos moze napredovati.
Kod Vinka mi pored tog sto fura defanzivan stil igre ide na kur.ac i nepruzanje sansi akademcima.
Sjetimo se samo kad su upali tad Kovacevic, Mujakic i ostali u ekipi svi smo mislili gotovo je, a momci se igrali sa ovom buranijom iz lige kojih 80% ne znaju fudbalske osnove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 12 apr 2021, 21:49

Jeste li primjetili kako se ne sastaje komisija za sudije da kazni Gigovica i Mujica , a poslije ovoga i Bilbiju ? Molit Boga da Baka ne preuzme Zelju prije derbija.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 apr 2021, 21:51

Gomis99 je napisao/la:
12 apr 2021, 21:49
Jeste li primjetili kako se ne sastaje komisija za sudije da kazni Gigovica i Mujica , a poslije ovoga i Bilbiju ? Molit Boga da Baka ne preuzme Zelju prije derbija.
Sta ce kaznit Mujica, covjek dobio prolaznu ocjenu..Bilbija je nazalost propustio dosudi i neke krupne stvari kontra nas tako da pada u vodu da nas je povalio
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 apr 2021, 21:52

bordobijeli je napisao/la:
12 apr 2021, 21:44
Ne znam sta i kako al mi moramo igru popraviti, to je ključ svega. Ovih 8 utakmica je loše neke pobjede 1-0 neke porazi 1-0 al u globalu loše. Imamo do kraja još 8 prvenstveni i kup , moramo se skupiti i početi igrati. Ne znam kako vi al mene smori ovo 0-0 ili 1-0 . Ponavljam moramo poceti igrati sve drugo ce doci.
To je to. Yeboga dan i kalkulacija vise.
Mi kad smo napadali ove polusezone i krenuli ofanzivno od pocetka mi smo i pobjedili, 1:0 ali tri boda su tu i pobjeda je pobjeda.
Kad god smo nesto kalkulisali, omisljali se, zavrsili smo tekmu sa porazom.
Evo danas, prvo poluvrijeme nismo ni pokusali napast, jer smo kao remijem zadovoljni. Onda ti uguraju onakvu frljoku, i ti kasnije ganjaj bod protiv onakve seljacke ekipe koja se samo valja.
Tako smo i u Sirokom otisli sa mislima za remi i izgubili.
Napadaj yeboga sve, Dzeno je napao jednu Borusiu, jest primio sedam ali smo ih napadali i stvarali sanse.
Tu me Vinko nervira samo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.