FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko ne igra, sledeće kolo ? Adukor danas kriminalan, Pidru neću više niti pominjati.
Sta ces bolan ti otjerat, de ne brukaj se.ledesma je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:18Da tebi vadim živcefeniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:15Pa idi onda na njihovu temu, koji ces k ovdje ako si ponosan na njihove rezultate..i otjeram Vinka, jer je nesposoban a prima dobru platu za nesposobnost
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- forza_juve
- Kontakt:
Ziheraska igra nam se uvijek obila o glavu i tačka. Mi kada napadamo mi i riješimo u svoju korist, međutim kada igramo na bod onda i zijanimo.
Pristup drugačiji treba i sve će drugačije biti, samo ima mali problem a to je da smo fizički nespremni pa ne možeš napasti i vršiti presinge kako Bog zapovijeda.
Hvalimo se Jeleskovicem a potrčati ne mozemo a to su pametovanja bila o tzv tempiranju forme
Hvalimo se nekim širokim rosterom a vrte se isti igrači.
Sa ovakvim pristupom i nezalaganjem neka nam je Bog na pomoći, ne daj Bože da je Krupi sviran penal kao što je trebao biti ovdje bi bio haos.
Pristup drugačiji treba i sve će drugačije biti, samo ima mali problem a to je da smo fizički nespremni pa ne možeš napasti i vršiti presinge kako Bog zapovijeda.
Hvalimo se Jeleskovicem a potrčati ne mozemo a to su pametovanja bila o tzv tempiranju forme

Hvalimo se nekim širokim rosterom a vrte se isti igrači.
Sa ovakvim pristupom i nezalaganjem neka nam je Bog na pomoći, ne daj Bože da je Krupi sviran penal kao što je trebao biti ovdje bi bio haos.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
kuknjava Maaa kakva titula upitna bracaaa vinko tempira formu sad cemo him je.bemo majku
Imamo plus 9 braca mora se sansa dati i akademcima zna vinko vodio je u21
Nismo na derbiju igrali ofanzivno jer smo isli na bod cuvamo prednosts... Ide sad rapsodija
Imamo plus 9 braca mora se sansa dati i akademcima zna vinko vodio je u21
Nismo na derbiju igrali ofanzivno jer smo isli na bod cuvamo prednosts... Ide sad rapsodija
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 12 apr 2021, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ne znam sta reci za Emira. Dovodjenje Cmiljanica mu je glupost, ali nema sanse da me iko ovdje moze ubjediti, da je on namjerno uradio to da ne dovede zamjene za Rahmana i Tatara. Nije ni njemu u cilju da sebi pravi pritisak, ako se nekom logikom vodimo..
Ako ima neko bolji da preuzme mjesto SD-a, sto da ne.
Najbitnije je pobjediti Borca, i odmah ce se lakse disati jer bi se vratili na +8..
Bit ce to sve ok aBd
@feniksptica pa to je valjda krivica Emira, ne Borisa. Nije Boris katastrofalan, i da remeti atmosferu, pa da on bude kriv..
Ako ima neko bolji da preuzme mjesto SD-a, sto da ne.
Najbitnije je pobjediti Borca, i odmah ce se lakse disati jer bi se vratili na +8..
Bit ce to sve ok aBd
@feniksptica pa to je valjda krivica Emira, ne Borisa. Nije Boris katastrofalan, i da remeti atmosferu, pa da on bude kriv..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bolje Jukić na LB nego Pidro.
Samo polahko 

ne bude li prvi, kuka i motika ide po obicaju, a prvo od vas defanzivaca 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bolje Kanurić na LB nego Pidro
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Da i mit o tempiranju pade u vodu. izgleda formu su tempirali bili Amar i Benjo a ne ekipa...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pejovic ne igra. To je win situacija za nas. Nazalost, zbog Pejoviceve greske nece igrati ni Oremus. Sto znaci da je Cmilja u prvih 11 protiv Borca.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Oremus,Pejovic zbog kartona.Valjda se mali Djokanovic oporavi.
Nadam se da ce poceti sa 3 pozadi ako budem vidio bekovski par Hodzic-Pidro vjerovatno su morati nesto za smirenje uzimati prije utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čovjek ne igra, nema uticaja na ovo sve. Više su krivi Mešanović i Juneća glava Sušić, koji igraju a pojma nemaju. Nije Boris kriv što je Emir to izjavio i što ga forumaši brane.feniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:21Zato sto je receno da stranci moraju bit dosta bolji igraci od domacih..a covjeka nigdje. A o tome kakva ste vi imali ocekivanja od njega ne treba ni pricati
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kolika je bila razlika na pauzi ? Sada 5 a igraš svako kolo derbi. Moramo samo prilike iskoristiti i eto ti bodova.Osttribine je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:13Bgm ako ne prokockamo ovu prednost i osvojimo ligu predlazem Vinku neka zovne onu dvojicu Amara i Benju i nek im se dobro qurceva napusi, zivimo ovu proljetnu sezonu na toj bodovnoj prednosti koju su nam oni najvise donijeli, inace skontajte sami sta bi bilo da smo u proljece sa ovakvim igrama i rezultatima usli bez onih plus 9 sa jeseni. I ove zadnje dvije utakmice ŠB i TC na idividualni kvalitet Fanima smo riješili, ovo ostalo do bola tanko, najvise me razocarao Mesanovic, pa lik evo 6,7 tekmi u sansu haman ne moze da udje, Handzic nastavio gdje i je i stao, svadja sa protivnickim igracima i sudijama.
Vikend i utakmica sa Borcem nam je finale, pa izvolite.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa ne igra jer je loš, a ovo se piše jer je velika većina sumnjala u njegov kvalitet kad je došao i ta većina je bila napadana od tebe i sličnih jer je kao teren mjerilo a karijera, statistika i CV je zanemariv. Doveden čovjek da bude ispred Handžića a ovaj ima više do sada minuta sudijske nadoknade na terenu nego ovaj bilo kakvih minuta. Nemoj ba zayebavat, da je kvalitet neki igrao bi, pogotov nakon samo dva gola u šest utakmica cijele ekipe.
Zinedin - ne igra jer je loš.
Cmiljanić - ne igra jer je loš.
Nije to bez razloga, imaju ljudi koji prate svaki dan igrače. Igraju najbolji, trenutno su i najbolji loši. Nije Vinko budala da ne daje nekom priliku ko bi mogao pomoći ekipi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ne zamjerim Mesanovicu, lik svaku utakmicu novu ulogu igra, nije to brate lako. Jednu utakmicu je prednji vezni, drugu spic, pa malo lijevog krila odigra..A i realno, katastrofa smo u napadu ovu polusezonu. Imas golove Fanima, Handzica i to je to cini mi se ? Eto jos i Varesanovic..skoroalen je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:26Čovjek ne igra, nema uticaja na ovo sve. Više su krivi Mešanović i Juneća glava Sušić, koji igraju a pojma nemaju. Nije Boris kriv što je Emir to izjavio i što ga forumaši brane.feniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:21Zato sto je receno da stranci moraju bit dosta bolji igraci od domacih..a covjeka nigdje. A o tome kakva ste vi imali ocekivanja od njega ne treba ni pricati
Imam jos strpljenja za njega, bar zbog cinjenice da lik trci ko navijen, i pomaze ekipi i u defanzivi.. Procepit ce ga valjda i s golovima

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 12 apr 2021, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja samo da yebem mamu Susicu sto je nastimao zicer "kapitenu" a nije on naletio na svoju asistenciju i dao gol. Isto mu yebem mater sto ne da gol iz kornera, je li ga toliko plaćamo a ne zna gol dat direktno iz kornera ?!
- feniksptica
- Kontakt:
Hhah tacno Susic nastimo zicer i ja bih ga dao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa nije ni Mešanović loš, čovjek igra daleko od gola. Ne moze loptu uzet na centri preći 5 igrač i zabit gol. Konstantno se vraća po svaku loptu. Dzaba kad fali taj prijenos, Pejovic je van sebe totalno. Kad je Djokanovic tu, to donekle i prolazi, Ali Adukor i Pejovic kao veceras, katastrofa.skoroalen je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:26Čovjek ne igra, nema uticaja na ovo sve. Više su krivi Mešanović i Juneća glava Sušić, koji igraju a pojma nemaju. Nije Boris kriv što je Emir to izjavio i što ga forumaši brane.feniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:21Zato sto je receno da stranci moraju bit dosta bolji igraci od domacih..a covjeka nigdje. A o tome kakva ste vi imali ocekivanja od njega ne treba ni pricati
Previse igraca van forme i to je to. Pidro, Pejovic, Handzic standardno, Oremus toplo hladno nikako konstantu da napravi, Mešanović kao sto sam rekao...
- forza_juve
- Kontakt:
Loš fejk Zidane a plaćaš odštetu za njega, los MC Cmilja a dovodis ga. Jel mi pojačavamo ekipu ili slabimo? Ne igraju pa šta će ti onda u ekipi koji klinac.
Kova, Dupe, Mili, Djoka, Oremuš, Mesanovic i Fanimo jedino što valjaju u ovoj ekipi ostalo su klade realno, dobro da dodam i Sušića kada mu se digne. Da je doživit prave bekove imati tačno bih se ponovo rodio.
Tempiramo formu za grupne faze nekog evropskog takmičenja neću reći kojeg
Kova, Dupe, Mili, Djoka, Oremuš, Mesanovic i Fanimo jedino što valjaju u ovoj ekipi ostalo su klade realno, dobro da dodam i Sušića kada mu se digne. Da je doživit prave bekove imati tačno bih se ponovo rodio.
Tempiramo formu za grupne faze nekog evropskog takmičenja neću reći kojeg

❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 16 gostiju.