I Milošević među kandidatima za novog trenera Željezničara
Uprava FK Željezničar obavit će razgovore s četvoricom kandidata, među kojima su Blaž Slišković i Zlatan Nalić, a u igri je i Zvezdan Milošević.
Radi se o nekadašnjem sportskom direktoru podgoričke Budućnosti, koji je godinama radio i u Švedskoj, a vodio je kao trener i Panachaiki u Grčkoj, zatim Rad i Bačku u Srbiji, te Grbalj u Crnoj Gori.
Ovaj 56-godišnjak ima UEFA pro licencu i veliko iskustvo iza sebe, pa je spreman i da vodi ekipu Željezničara.
I on će kao i drugi kandidati sutra predstviti svoj plan i svoje zahtjeve, a onda će glasanjem UO Plavih s Grbavice donijeti konačnu odluku.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
https://www.transfermarkt.com/zvezdan-m ... iner/29376
Znaci Baka, Nalic, Topic i Milosevic kandidati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj Milošević ima CV ko Krčmarević, gomila nekakvih kluba koje mijenja svako malo
Baka ako smo spremni da idemo na rezultat, Topic (ako moze sam
) ako cemo onako kao Siroki bez nekog pritiska sa mladjim pa ako se poklopi, poklopi.
Reklo bi se da nismo nikog naseg uzeli u razmatranje sto mi je drago.

Reklo bi se da nismo nikog naseg uzeli u razmatranje sto mi je drago.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma evo gledam mu posljednjih nekoliko trenerskih angažmana nigdje čovjek duže od 2 mjeseca nije ostao. Ja ne znam šta je ovima iz uprave u glavi što uopšte ovakve likove razmatraju.
-
- Kontakt:
Ma za ovog su minimalne sanse prije ce Nalic sjest
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
I dalje najbolja gostujuća ekipa lige

Kakav Milošević ni slučajno , najduže se zadržo na klupi Bačke i to čak 8 mjeseci

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Nalic ili Baka
Vala i ovaj tandem Smajić-Topić mi nije nešto ohrabrujući 

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Zlatan Nalic moderan trener? Covjek koji je oko godinu dana bio u Slobodi i par mjeseci u Tuzla Cityu. Bas je cudno da niko u svijetu nije prepoznao tog modernog trenera osim nasih simpatizera koji padaju na lijepe rijeci..Studenti1921 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:35
Mi smo u našem programu predlozili neke stvari koje bi poboljšale analizu utakmica i igrača te i potencijalnih pojačanja gdje bi se suzio prostor za grešku pri dovođenju novih igrača. Mislimo da je potreban moderan trener koji će uspjeti i znati na pravi način znati koristiti te programe, naravno ukoliko se krene raditi na taj način.
Prema tome, tom tipu trenera najbliži je Zlatan Nalić, koji je slične programe upoznao u Švedskoj. U svakom slučaju se nadamo dobroj odluci Uprave.
Pozdrav
-
- Kontakt:
Ovo je dobra opcija, ako jedan ne daj Bože fasuje koronu imaš drugog, ako jedan dobije crveni karton na klupi imaš drugog, ako jedan u pola prvenstva odluči otići na godišnji odmor imaš drugog. More bit da to košta, al nek košta šta košta.
Brko@ majstore eno traze trenera pionira kod nas u klubu, prijavi se. A i bolja si opcija od Memica i Djurbuzovica. Bez zeze.Brkooo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:09Zlatan Nalic moderan trener? Covjek koji je oko godinu dana bio u Slobodi i par mjeseci u Tuzla Cityu. Bas je cudno da niko u svijetu nije prepoznao tog modernog trenera osim nasih simpatizera koji padaju na lijepe rijeci..Studenti1921 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:35
Mi smo u našem programu predlozili neke stvari koje bi poboljšale analizu utakmica i igrača te i potencijalnih pojačanja gdje bi se suzio prostor za grešku pri dovođenju novih igrača. Mislimo da je potreban moderan trener koji će uspjeti i znati na pravi način znati koristiti te programe, naravno ukoliko se krene raditi na taj način.
Prema tome, tom tipu trenera najbliži je Zlatan Nalić, koji je slične programe upoznao u Švedskoj. U svakom slučaju se nadamo dobroj odluci Uprave.
Pozdrav
Studenti Zeljini !
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Brkooo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:09Zlatan Nalic moderan trener? Covjek koji je oko godinu dana bio u Slobodi i par mjeseci u Tuzla Cityu. Bas je cudno da niko u svijetu nije prepoznao tog modernog trenera osim nasih simpatizera koji padaju na lijepe rijeci..Studenti1921 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:35
Pozdrav
Najbliži "modernom" treneru i najviše upoznat sigurno sa novim programima analize i statistike. Sigurno da ima boljih rješenja ali on se spominje u kontekstu novog trenera.
Slišković je dobro rjesenje ako želimo neki instant uspjeh, ne vjerujemo da sa njim mozemo razvijati neke mlade igrače i slično. Lp
A Misimović predsjednik. Stvorila bi se nuklearka od tolike kolicine ega na malom prostoru.

-
- Kontakt:
Nalic je najveci ublehas medju svim nabrojanim... mozda je samo gori ovaj krcmarevic 2, ako njega izaberu, molim Boga da nisam upravu, al sumnjam BgmStudenti1921 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:18Brkooo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:09Zlatan Nalic moderan trener? Covjek koji je oko godinu dana bio u Slobodi i par mjeseci u Tuzla Cityu. Bas je cudno da niko u svijetu nije prepoznao tog modernog trenera osim nasih simpatizera koji padaju na lijepe rijeci..Studenti1921 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:35
Pozdrav
Najbliži "modernom" treneru i najviše upoznat sigurno sa novim programima analize i statistike. Sigurno da ima boljih rješenja ali on se spominje u kontekstu novog trenera.
Slišković je dobro rjesenje ako želimo neki instant uspjeh, ne vjerujemo da sa njim mozemo razvijati neke mlade igrače i slično. Lp
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 25 gostiju.