Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mi smo adzijini adzija je nas. Inshallah da ostanemo suha qurca ove godine. Zasluzili smo pisanje po glupim glavusama
Nema se sta progovorit Velezu na pobjedi, to bez daljnjeg, svaka cast, mi smo sami krivi za svoj stav u prvom pol.
Jedino sto me razocaralo to je ovaj seljakluk. Yebo majku je li moguce da je Zrinjski sa svim svojim backgroundom gospodska ekipa za ove? em igraju, em su fer plej, i u porazu u i pobjedi su gospode...Mecevi protiv njih mi uzivanje, cak i kad smo izgubili a mecevi sa Velezom vazda ostane neki njihov seljakluk kao rep...
U dilemi sam da ne mislim vise ono sto mislim o Velezu i Zrinjskom. Oboje su nas dobili ali cini mi se da cu odsad samo jedne postovat. One koje dosad nisam.
Jedino sto me razocaralo to je ovaj seljakluk. Yebo majku je li moguce da je Zrinjski sa svim svojim backgroundom gospodska ekipa za ove? em igraju, em su fer plej, i u porazu u i pobjedi su gospode...Mecevi protiv njih mi uzivanje, cak i kad smo izgubili a mecevi sa Velezom vazda ostane neki njihov seljakluk kao rep...
U dilemi sam da ne mislim vise ono sto mislim o Velezu i Zrinjskom. Oboje su nas dobili ali cini mi se da cu odsad samo jedne postovat. One koje dosad nisam.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Drago mi je da su zivi plavi 
Kao dobar komsija, uvijek ih spasimo i izvicemo iz bunara.

Kao dobar komsija, uvijek ih spasimo i izvicemo iz bunara.
-
- Kontakt:
Borben velez zasluzio pObjedu.
Kad neko pita skoro i ismija termin borbenost e to je to .
Za ove lige i vise no dovoljno za dobit i prvog na tabeli.
Kad neko pita skoro i ismija termin borbenost e to je to .
Za ove lige i vise no dovoljno za dobit i prvog na tabeli.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 12 apr 2021, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Il' mi ne ljava mobitel ili je do tebe, ali sliku ne mogu otvoriti

A sto se Hasanovica tice, ja i?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jedva cekam show sudija i Vice, kad im Borac preotme prvo mjesto a i kup BiH koju mrze iz dna duse.
A onda se sjetite kako vam je isti taj Vico poklonio titulu !
A onda se sjetite kako vam je isti taj Vico poklonio titulu !
Mjau !
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Sevap je gledati kako Kitari kmeckaju 

IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Convicts1988 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:11Joj ovi željini se javljaju , ko fol oni nešto podyebavaju![]()
Idi i ne vracaj se vise.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- feniksptica
- Kontakt:
Utiska sam da je do trenera ( ne umanjujem njegovo trenersko znanje ) Jednostavno Travnik i ne moras nista vise recSteven11 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:13Nema se sta progovorit Velezu na pobjedi, to bez daljnjeg, svaka cast, mi smo sami krivi za svoj stav u prvom pol.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mešanović je najbolji zadnji vezni i najbolji destruktivac lige!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Rijetko bi koji sudija to odsvirao u 96.minuti bez kontakta s loptom i u ligi petice , a ne u BH ligi...to je isto realno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Gledam i ne vjerujem,lik ga rusi kao na ragbiju

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hvala sportskim prijateljima FK Sarajevu što su uveličali ovaj derbi i veliku utakmicu, ovaj put smo ih rutinirali. Potpuna dominacija prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme ništa: naši se seoski valjaju, Sarajevo igra seoski fudbal.
Zaslužena pobjeda sve u svemu, pojedinci iz redova pitara su s pravom prije utakmice najavljivali poraz.
Tri diskutabilne sudijske odluke, dva igranja rukom Sarajeva i povlačenje u našem šesnaestercz u produžetku.
Nikakvo problematično navijanje nisam čuo, pojedinci fantaziraju, tlakovi se sastavili pa paranoja puca.
Naredno kolo punim za drago Sarajevo!
Zaslužena pobjeda sve u svemu, pojedinci iz redova pitara su s pravom prije utakmice najavljivali poraz.
Tri diskutabilne sudijske odluke, dva igranja rukom Sarajeva i povlačenje u našem šesnaestercz u produžetku.
Nikakvo problematično navijanje nisam čuo, pojedinci fantaziraju, tlakovi se sastavili pa paranoja puca.
Naredno kolo punim za drago Sarajevo!
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 12 apr 2021, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pametnije vam je da svoj klub spašavate, ako se već niste ugasili kao skupinadejavu je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:15Convicts1988 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:11Joj ovi željini se javljaju , ko fol oni nešto podyebavaju![]()
Idi i ne vracaj se vise.
![]()

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Stvarno ne bi bilo fer da ovi lezeci policajci odu u europu prije mlade elipe sirokog. Momci se bore i ginu.
PSPHM
- Antipolitika3
- Kontakt:
Imamo sanse za osvojit koliko i komsije.

Sarajevo osvaja ako pobjede sad Borac no x ili poraz zatim utakmica pod BB sa Zrinjskim mogli bi im ostali prici na 3 do 4 boda zadnjih par kola.Vinko gubi konce jer Sarajevo ocigledno nema neku bajnu igru kao prvi dio nebo i zemlja razlika jesen i proljece pa oni vec u 6 kola nastavka imaju tri poraza i to sve od hercegovaca jos kad bi se malo ovi iz RS ukljucili otvorila bi se i utrka za titulu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
A gde je Nataša muči me toooooo

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jedno od najvećih pojačanja u našoj ligi ikad.

100k €

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ma ono kad na ogradi slavi protiv Levskog pobjedu,nija nmg otvoriti ali znam sta postavlja iako ne zna
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.