Borac ima mec loptu na kosevu naravno uz dobro delegiranog sudiju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Covjek kartoniro Pejovica, sto se mene tice idealno svaka mu dala. A imao je sansu da da nama penal da svira vama ruku i vjv nama crveni..sumnjam da je on isao planski da nas osteti.
Kako igraju, bit ce da nas je poguraokillafrommanilla je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:07A nego momci, kakvo vam je kartoniranje Bilbijejel sljedecu nema oremusa i pejovica koliko sam upratio?
Hasanovic je vjerni navijac Sarajeva, cak je bio i na sjeveru.
Bez obzira na sve, nakon ovoliko ciganskog valjanja, orvi put otkako znam za sebe, zivotom cu za listicu navijatHarise je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:09Ako Sarajevo Borac dobi onda mogu slobodno kazati da ce titulu uzeti. Isto tako mogu kazati ako Velez dobi Široki Brijeg onda ce sigurno u Evropu otici. Ja se nadam da ce Olimpik ispasti, jer mi ovaj klub posto odvratan. Protiv Sarajevo, Zeljo, Velez i Sloboda ginu na terenu, dok skidaju gace ako igraju protiv Borac, Zrinjski i Široki...
Navijaci sedmoplasirane ekipe hahahahaahaahahaConvicts1988 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:11Joj ovi željini se javljaju , ko fol oni nešto podyebavaju![]()
Šta ćeš ti na ovoj temi?Convicts1988 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:11Joj ovi željini se javljaju , ko fol oni nešto podyebavaju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.