Ostalo je jos vazelina u tubi uzmi to i ostavi za sljedeci put kada vas budemo ka ra li.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nesto si mi nervozan šabane, ne valja ti to.Evander je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:58Mrs piizda ti materina seljacka. Zrinjski nas je neki dan pobijedio gospodski i odmah sam im cestitao. Ove seljacke ekipe ne zasluzuju nista, samo radi ovog papanskog mentaliteta. Do sad stemi bili druga najdraza ekipa, a sad vam zelim opet drugu ligu, gdje vam je i mjesto.
Fuj papci![]()
Dabogda vas Vico karrao narednih 5 godina, bit ce mi zadovoljstvo.
Realno druze penal ko kuca. Pa hrvacki ga je zahvatio. Isti penal je bio na finalu kupa 2017. Na Pecari u finalu Kupa. Nitko se nije ni bunio iz ŠB
Dokurcenkoooooooo, idi ga glabaj Amaru, yebo ti on materM0starskiRambo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:59GDJE STE ŠABANI SANDŽAČKI ? POPUŠITE GA VRAPČIĆIMA HAHAHAHAHHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Donio duda fudbalsku filozofiju iz Travnika, ovako je on sa saigračima praktikovao na Piroti i na strani. Ljakaš mrtvi.
Meraak1921 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:01
Kazu da je qrava Sabka nazvala Vinkeca i rekla mu da ih puste, jer njen j eba c igra u Velezu Cesmedzijev
U isto vrijeme ste odnijeli zasluzenu pobjedu ali i pokazali neki seljakluk, ko Radnik u vrijeme Zizovica..DA ste igrali gospodski do kraja, sigurno mi ne bi dali gol al haj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.