NLB liga 2010/2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: NLB liga 2010/2011
Ubi buducnost partizana ali partizan kao da kuci igra
- alfarouqaminu
- Kontakt:
budusnost je sam sebe pobedioSamo F.K.S !! je napisao/la:Ubi buducnost partizana ali partizan kao da kuci igra

Aj malo da živnemo ovu temu...
Sad će 16 kolo..znači..još desetak kola do kraja..liga nikad izjednačenija...ne zna se ko koga ****
Pitanje za Forumaše..Koji timovi idu na F4 i koji tim ispada?
Moja prognoza:
F4...Partizan,Olimpija,Krka,Cedevita.
Ispada:Zadar

Sad će 16 kolo..znači..još desetak kola do kraja..liga nikad izjednačenija...ne zna se ko koga ****

Pitanje za Forumaše..Koji timovi idu na F4 i koji tim ispada?
Moja prognoza:
F4...Partizan,Olimpija,Krka,Cedevita.
Ispada:Zadar
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
-
- Kontakt:
partizan,olimpija,cedevita,krka
radnički
radnički
Pobeda,jedno ne tako lepo izdanje za oko ali svakako pobeda je najbitnija.Pred nekih 5-5500 pobedili smo 63:55.
1/4 je protekla u kvalitetnim odbranama ekipa te je postignuto samo po 16 poena,bilo je dosta gresaka na obe strane tako da se nije moglo uzivati u nekoj lepoj basket predstavi.Drugi period Zvezda pojacava odbranu,ali i bolje igra u napadu,tada se razigrao Young,koji je u 1/4 sve uspeo da masi,no u 2/4 veze dve trice,i dve duge dvice za prednost na poluvremenu 35:30.
3/4 je bila najlosi deo tekme,Zvezda igra jaku odbranu,bar 7-8 napada Buducnost je jedva sutirala ili nije uopste uspela da osuta,dok Zvezda u napadu igra brzopleto i dosta masimo,te se ipak ulazi sa 2 poena prednosti za nas u 4/4.U 4/4 definitivno pobedu nam je doneo Nedovic sa nekoliko svojih poteza te poentiranja,a do tada se nije video.
Cvetkovic je danas na playu bio strasno dobra opcija,mnogo vise je radio od Nedovica,ali ovaj drugi ipak match winner sto bi rekli.
No meni nekako bolje izgleda kada Young organizira igru a Cvetkovic/Nedovic idu na njegovu poziciju tada mi nekako deluje ubitacnije.
Kod Buducnosti najbolji Simonovic on je pogadjao iz svakakvih pozicija,na kraju oko 20 poena negde.
Sada smo na omeru 5-10 ali konacno nismo zadnji,sada je na tome mestu Zadar sa identicnim omerom,a po pobedu vise imaju Cibona,Igokea i Radnicki kome gostujemo u sredu.
1/4 je protekla u kvalitetnim odbranama ekipa te je postignuto samo po 16 poena,bilo je dosta gresaka na obe strane tako da se nije moglo uzivati u nekoj lepoj basket predstavi.Drugi period Zvezda pojacava odbranu,ali i bolje igra u napadu,tada se razigrao Young,koji je u 1/4 sve uspeo da masi,no u 2/4 veze dve trice,i dve duge dvice za prednost na poluvremenu 35:30.
3/4 je bila najlosi deo tekme,Zvezda igra jaku odbranu,bar 7-8 napada Buducnost je jedva sutirala ili nije uopste uspela da osuta,dok Zvezda u napadu igra brzopleto i dosta masimo,te se ipak ulazi sa 2 poena prednosti za nas u 4/4.U 4/4 definitivno pobedu nam je doneo Nedovic sa nekoliko svojih poteza te poentiranja,a do tada se nije video.
Cvetkovic je danas na playu bio strasno dobra opcija,mnogo vise je radio od Nedovica,ali ovaj drugi ipak match winner sto bi rekli.
No meni nekako bolje izgleda kada Young organizira igru a Cvetkovic/Nedovic idu na njegovu poziciju tada mi nekako deluje ubitacnije.
Kod Buducnosti najbolji Simonovic on je pogadjao iz svakakvih pozicija,na kraju oko 20 poena negde.
Sada smo na omeru 5-10 ali konacno nismo zadnji,sada je na tome mestu Zadar sa identicnim omerom,a po pobedu vise imaju Cibona,Igokea i Radnicki kome gostujemo u sredu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alfarouqaminu
- Kontakt:
svaka cast CZV, bitna pobeda u borbi za opstanak,napred zvezdooooooooooo
alfarouqaminu je napisao/la:svaka cast CZV, bitna pobeda u borbi za opstanak,napred zvezdooooooooooo
Ma ostaju "cigani"

PFC
PFC
Zadar sigurno ostaje...jeremija je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:svaka cast CZV, bitna pobeda u borbi za opstanak,napred zvezdooooooooooo
Ma ostaju "cigani"...Zadar će ispasti
"Kakav danak neiskustvu..."
blazer je napisao/la:Zadar sigurno ostaje...jeremija je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:svaka cast CZV, bitna pobeda u borbi za opstanak,napred zvezdooooooooooo
Ma ostaju "cigani"...Zadar će ispasti
Ne reci dvaput..
PFC
PFC
Igokea-Nimburk 82-70...Zlata vrijedna pobjeda Igosa 

PFC
PFC
Gledao sam Igokeu sada,pobedili bi i vise da ih je sut isao,Chase tek pred kraj ubacio tricu sto se njemu desi jednom u 15 tekmi.Ali Chase je odigrao svoje 15 pts,3 ass,2 osvojene lopte.Kod Nymbruka Stimac odlicna rola pogotovo u prvom delu double-double,Nissim po meni jedan od najboljih playeva lige 17 poena i to nije bio starter.Tek sam danas saznao da je i on "clan" Beobasketa.
Sada tek vidim koliko smo mi odigrali lose protiv Ceha,jer su oni pa skoro isto ovako odigrali protiv nas a ubili nas,da smo mi odigrali kao protiv Buducnosti sinoc mislim da bi smo ih uspeli pobediti.
Sada tek vidim koliko smo mi odigrali lose protiv Ceha,jer su oni pa skoro isto ovako odigrali protiv nas a ubili nas,da smo mi odigrali kao protiv Buducnosti sinoc mislim da bi smo ih uspeli pobediti.
Kako nisi znao za Nisima...Sve je to MiskovoDevil je napisao/la:Gledao sam Igokeu sada,pobedili bi i vise da ih je sut isao,Chase tek pred kraj ubacio tricu sto se njemu desi jednom u 15 tekmi.Ali Chase je odigrao svoje 15 pts,3 ass,2 osvojene lopte.Kod Nymbruka Stimac odlicna rola pogotovo u prvom delu double-double,Nissim po meni jedan od najboljih playeva lige 17 poena i to nije bio starter.Tek sam danas saznao da je i on "clan" Beobasketa.

Chase je isto protiv Zagreba imao los suterski dan, cini mi se da je za tri sutirao 0/5, cini mi se....
Inace, neregularnost se stvorila jer su Cesi maltene samo Srbe dobijali u NLB ligi

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@Neno kakva je situacija sa Cesima,je li imaju oni takmicarski karakter,jer neki kazu da iako budu zadnji ostaju jer imaju kupljeno mesto 3 godine,dok drugi kazu da i bez obzira na to sto su kesirali za te godine oni lete. 

zar je cibona srpski klubneno#4 je napisao/la:Kako nisi znao za Nisima...Sve je to MiskovoDevil je napisao/la:Gledao sam Igokeu sada,pobedili bi i vise da ih je sut isao,Chase tek pred kraj ubacio tricu sto se njemu desi jednom u 15 tekmi.Ali Chase je odigrao svoje 15 pts,3 ass,2 osvojene lopte.Kod Nymbruka Stimac odlicna rola pogotovo u prvom delu double-double,Nissim po meni jedan od najboljih playeva lige 17 poena i to nije bio starter.Tek sam danas saznao da je i on "clan" Beobasketa.
Sada tek vidim koliko smo mi odigrali lose protiv Ceha,jer su oni pa skoro isto ovako odigrali protiv nas a ubili nas,da smo mi odigrali kao protiv Buducnosti sinoc mislim da bi smo ih uspeli pobediti.![]()
![]()
![]()
Chase je isto protiv Zagreba imao los suterski dan, cini mi se da je za tri sutirao 0/5, cini mi se....
Inace, neregularnost se stvorila jer su Cesi maltene samo Srbe dobijali u NLB ligi![]()
![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kljucnu rijec si promasio Nerminenerminh74 je napisao/la:zar je cibona srpski klubneno#4 je napisao/la:Kako nisi znao za Nisima...Sve je to MiskovoDevil je napisao/la:Gledao sam Igokeu sada,pobedili bi i vise da ih je sut isao,Chase tek pred kraj ubacio tricu sto se njemu desi jednom u 15 tekmi.Ali Chase je odigrao svoje 15 pts,3 ass,2 osvojene lopte.Kod Nymbruka Stimac odlicna rola pogotovo u prvom delu double-double,Nissim po meni jedan od najboljih playeva lige 17 poena i to nije bio starter.Tek sam danas saznao da je i on "clan" Beobasketa.
Sada tek vidim koliko smo mi odigrali lose protiv Ceha,jer su oni pa skoro isto ovako odigrali protiv nas a ubili nas,da smo mi odigrali kao protiv Buducnosti sinoc mislim da bi smo ih uspeli pobediti.![]()
![]()
![]()
Inace, neregularnost se stvorila jer su Cesi maltene samo Srbe dobijali u NLB ligi![]()
![]()

Maltene nisam rekao samo, nego maltene

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cesi su samo kesirali novac za ovu godinu, nista ostalo...Devil je napisao/la:@Neno kakva je situacija sa Cesima,je li imaju oni takmicarski karakter,jer neki kazu da iako budu zadnji ostaju jer imaju kupljeno mesto 3 godine,dok drugi kazu da i bez obzira na to sto su kesirali za te godine oni lete.
I da koliko ja znam, oni nemaju takmicarski karakter, mogu da budu zadnji, ali i da igraju NLB iduce godine...
Isto kao sto Euroligasi to imaju, ako budu zadnji mogu da igraju....
Zbog toga se i stvorio taj problem...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma previse ima gluposti u politici NLB lige i to mi se nikako ne sviđa... gubi se na zanimljivosti i takmicarskom karakteru zbog love.
You are someone else I am still right here
Radnicki-Zvezda,mislim da ce ih Radnicki pred domacom publikom dobit jer mi djeluju nekako uigraniji od Zvezde,plus zVezda sem crnaca i nema nekih iskusnih igraca tako da mi djeluje ovaj veliki derbi zacelja uzima Radnicki!
haris10 je napisao/la:Radnicki-Zvezda,mislim da ce ih Radnicki pred domacom publikom dobit jer mi djeluju nekako uigraniji od Zvezde,plus zVezda sem crnaca i nema nekih iskusnih igraca tako da mi djeluje ovaj veliki derbi zacelja uzima Radnicki!
Radnički jeste bolji i uograniji,svakako i iskusniji od "cigana",ali imam osjećaj da bi "cige" mogle dobiti ovo,iz više razloga..Odigraću 2 danas

PFC
PFC
Ja nesta verujem da bi mogli da uzmemo Radnicki u Jezeru,konacno je red da pobedimo u gostima a lepse prilike nego direktnog rivala za opstanak necemo imati do kraja sezone.
U Pioniru su nas jedva dobili dva razlike 83:85 mislim i moramo im se revansirati.
Mislim da Radnicki ima najbolji procenat trica negde oko 39%,i trebace to zatvoriti a u isto vreme treba nam raspolozen Young.
Fora ce biti da se zatvori Leea,tesko izvodljivo ali nadam se da ce se uspeti koliko toliko limitirati jer je on predvodnik u svemu,najvise minuta,poena,skokova,ukradenih...
Na ruku nam ide i sinocna pobeda Zagreba od 10 poena na Zadrom koju ja uopste nisam ocekivao,i sa pobedom ovde i u Pioniru protiv Igokee u nedelju mi smo na konju.
U Pioniru su nas jedva dobili dva razlike 83:85 mislim i moramo im se revansirati.
Mislim da Radnicki ima najbolji procenat trica negde oko 39%,i trebace to zatvoriti a u isto vreme treba nam raspolozen Young.
Fora ce biti da se zatvori Leea,tesko izvodljivo ali nadam se da ce se uspeti koliko toliko limitirati jer je on predvodnik u svemu,najvise minuta,poena,skokova,ukradenih...
Na ruku nam ide i sinocna pobeda Zagreba od 10 poena na Zadrom koju ja uopste nisam ocekivao,i sa pobedom ovde i u Pioniru protiv Igokee u nedelju mi smo na konju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.