Evo sesirdzije hordanja, bole li ruke od mahanja zastavom ???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drago mi je da su se pojedinci javili, znaci da su zivi
Vinko i ekipa ce ovo preokrenuti, samo da Pidru izvede. Taj vise nema mjesta ni u Saobracajcu !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Istu utakmicu k’o i svi.scholsey je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:57Šta li ti gledaš haveru? Al realno..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:55Izmigoljilj Semini online ratnici.
Podrska Vinku i momcima. Preokrenut ce ovo do kraja.
Aamo sto je podrzavam i kad dobijemo nekig 4:0 i kad gubimo
PSPHM
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pa ovaj dio sezone sav lici na jedan veliki kiks ,rupa bez dna sa evropskim modernim trenerom tvrdoglavijim od amara osima i evo docekasmo da Velezu nemozes golu prici iako igra bez pola tima ...Zip je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:56Od kad to sjever jedva ceka kiks, od odlaska plačkonjeHordanjezla1987 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:54Sagni se i dobro usta otvori ali necemo pocinjati dok se ne javi sarkasticni momcic iz provincije..![]()
Dajte nesto sarkasticno bacite niste vise u fazonu
Ovo je najlošije poluvrijeme kako pratim Sarajevo 25 godina. Pa protiv Atalante smo bolje odigrali
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Haj ne seri više.....JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:58Istu utakmicu k’o i svi.scholsey je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:57Šta li ti gledaš haveru? Al realno..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:55Izmigoljilj Semini online ratnici.
Ne vjerujem da smo dosli po x ali isto ne vjerujem da je priprema tekme ovako losa, mislim gdje je cvrstina jbt, dobro teze je spustit ovaj ritam, kad ovi ko divlji trce i ne dodaju po zemlji uopste, ali ovo je bas ko da nisu ni gledali prijasnje tekme svi zateceni, ne vjerujem da ne igramo na jbn kontre a kilometri iza bekova....imas sprintera par exellance, samo uz desnu cizu je nabij...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vjeruj da nas je dosta takvih. Samo ne razumijem šta u ovom poluvremenu podržavaš!?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:58Istu utakmicu k’o i svi.scholsey je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:57Šta li ti gledaš haveru? Al realno..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:55Izmigoljilj Semini online ratnici.
Na hajr!
The saddest thing in life is wasted talent.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma nije ovdje samo Pejovic kriv sta vam je, citava ekipa je katastrofa ne znam koji im je q.
Pristup uzas, kao da trening utakmicu igraju.
Pristup uzas, kao da trening utakmicu igraju.
Iskreno se nadam da će Pidro, Milanović, Pejović otići te da ih nečemo gledati iduću sezonu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Adukor izlazi Susic ulazi
Po meni je trebao Pejovic izaci...
Po meni je trebao Pejovic izaci...
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 12 apr 2021, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nisam ja rekao da smomodigrali dobro poluvrijeme, nego da podrzavam tim igubili ili dobili.scholsey je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:00Vjeruj da nas je dosta takvih. Samo ne razumijem šta u ovom poluvremenu podržavaš!?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:58Istu utakmicu k’o i svi.
Na hajr!
PSPHM
Sta ste se nadigli. Izgubljeno poluvrijeme nista ne znaci. Samo je 1-0. Okrenucemo u drugom.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Cmiljanić ovo okreće.Pantelija je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:53Ja evo pisao areniSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:51Svaka čast na zalaganju i pristupu. Odlično Vinko našpanovao ekipu.
Gledam ove prilike na poluvremenu i nasu ne prikazu ni jednu... Vico pič.ko jedna
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Uvijek i vazda bracika! Nego treba razumijeti ljude koji seru, kad stvarno imaju razloga da seru..JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:01Nisam ja rekao da smomodigrali dobro poluvrijeme, nego da podrzavam tim igubili ili dobili.scholsey je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:00Vjeruj da nas je dosta takvih. Samo ne razumijem šta u ovom poluvremenu podržavaš!?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:58
Istu utakmicu k’o i svi.
Na hajr!
The saddest thing in life is wasted talent.
Tanko ovo al doci ce preokret aBd
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sta okrecemo, pile na raznju i x bi bio super. Uzasno lose 1 pol
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ElCartel11
- Kontakt:
Da je Cmilja tu i nadao bi se preokretu ovako nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, MokraKifla, OzmoodPinglewood, Pantelija i 59 gostiju.