FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bilo je za očekivati, gol nam visi u zraku. Očajno igramo, 3 pasa na njihovoj polovini nismo napravili. Vezni red ne postoji.
Čemu tačno služi Mesanovic?
Čemu tačno služi Mesanovic?
Mešanović je golema khurčina, yebo ti Hadžija ženu rahljavu
Aj ne seri
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ocekuje nas teska utakmica i nezhodan protivnik ali se nadamo pozitivnom rezultatu
NEMA NAZAD
Kakvi amateri titula upitna itekako
Ma daj bolan ovo vise nema smisla, i oremus i pidro i pejovic, do kad trpiti
- PeppermintSA
- Kontakt:
Katastrofa.
Mi ćemo uzeti titulu jer smo na jesen napravili odličnu bodovnu razliku, a konkurenti nam nisu bog zna šta, međutim na ljeto treba pola ovoga otjerati jer ni na sta ne ličimo. Sve utakmice drugog dijela su potpuna patnja, a ovo danas je antipropaganda fudbala. Ljudi naprosto ne znaju. Sarajevo koje je Dzeno je za ovu ekipu Barcelona.
Mi ćemo uzeti titulu jer smo na jesen napravili odličnu bodovnu razliku, a konkurenti nam nisu bog zna šta, međutim na ljeto treba pola ovoga otjerati jer ni na sta ne ličimo. Sve utakmice drugog dijela su potpuna patnja, a ovo danas je antipropaganda fudbala. Ljudi naprosto ne znaju. Sarajevo koje je Dzeno je za ovu ekipu Barcelona.

Anđušić ko Nejmar
Šta smo dočekali, od ekipe koja je ovog Veleža natjerala na 30% posjeda i kojem smo napravili 5 zicera, sada da gledamo obratnu sitauciju... tuga, jad i čemer.
Adukor i Pejović bukvalno ne postoje na terenu, crnjo ne zna lopte primit, ovaj drugi ne zna dodat...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pljuvači
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Gdje zoran da mu se sarkasticno ispiskimo usta i povedi zipa i dencija 

Ma mi ne igramo fudbal otkako je ovaj ublehaš došao, samo se đaba nerviram..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne znam kako ovo nisu mogli vidjet na snimcima, isto igraju debili stalno, pritisnu tuku se a sirotinja fudbalski...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jao Pidre hahahahaha. Fakat sta trenutno igra Mesanovic
Romane pišu oni što poslije Tuzle ni internet nisu uključili a kamoli da napišu nešta. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bolje smo protiv Atalante izgledali na 0-8.
Radovac za nas vezni red Iniesta
Radovac za nas vezni red Iniesta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo neka Pidru izvaci ne moramo ni dobiti
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, budzak, Burberry46, Dadox, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, johntravolta123, Kaunas, keli, Napapijri, nedimmmm1337, PapakIzSa, Proximic, Vanja8 i 117 gostiju.