Kako vas nije sram? Ne možete meda na utakmici i odmah bi crveni karton. Nema crvenog

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako vas nije sram? Ne možete meda na utakmici i odmah bi crveni karton. Nema crvenog
Uozbilji se, kakav faul. Fuj na kakve sve nacine pokusavate.
Normalno da nemogu drzati ovakav tempo, al neznam sta je vasim, pogubljeni totalno.MortemHz je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:2440% mi imamo brate ali slažem se, bolji su od nas daleko zasad.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:2072-28 do sad, nemoj zezati pa nemozete dva pasa da sastavite, vidis da su odma dvojica igraca Veleza na vasem igracu koji ima loptu. Ne navijam ni za jedne, gledam neutralno.
Drago mi sto Andjusic igra dobro, valjda se i nama nekad vrati, bar u federalnojConvicts1988 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:22Valjalo bi da dobije Velež, da se zakuha koliko toliko na vrhu![]()
Ma veze mi nemamo ali ispuhat će Velež, nekad nije pametno krenuti ovako, vidjet ćemoelvirbaljic je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:27Normalno da nemogu drzati ovakav tempo, al neznam sta je vasim, pogubljeni totalno.MortemHz je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:2440% mi imamo brate ali slažem se, bolji su od nas daleko zasad.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:20
72-28 do sad, nemoj zezati pa nemozete dva pasa da sastavite, vidis da su odma dvojica igraca Veleza na vasem igracu koji ima loptu. Ne navijam ni za jedne, gledam neutralno.
Bice snimak,pa cemo vidjeti.
I ja mislim, forsiraju se maksimalno, a rezultat i dalje 0:0.VelezovoDijete je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:28Grohnut ćemo fizički, 0-1 vjerovatno na kraju, ispucali smo se presingom koji nije rezultirao nicim osim 3 kartona za SArajevo i 1 slobodnjaka kojeg je majstorski skino golman
Ovo je bola sve Vinko planski odradio, nego mi ne vidimo. Doduse, ne vidi ni on ali vjerujem da je dio planaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:30Velež i da izgubi, nadam se da je ovim balavcima jasno ko je ovdje moderni trener.
30 minuta proslo. Vrijeme je.
Odličan je Vinko, sve ide po planu, samo čeka da Fanima pročepi.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:30Ovo je bola sve Vinko planski odradio, nego mi ne vidimo. Doduse, ne vidi ni on ali vjerujem da je dio planaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:30Velež i da izgubi, nadam se da je ovim balavcima jasno ko je ovdje moderni trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.