Jesi li ozbiljan u vezi ovog igrač trener, kakav crni Bekric, penzija na ljeto i caosvrakino1921 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:55Samo da porucim ovim strucnjacima,trenerima i pokusaj od trenera ako citaju ovaj Zeljin pdf sto hoce da treniraju Zelju
Da mi smo veliki klub
I hvala vam na tome
Al nejmamo para
Pa prema tome
Odyebite od nas u tri pichke materine
Imamo u krajnjem slucaju igraca-trenera a to je Samir Bekric
Hvala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako tema ne bi presla u prepucavanja mene i influensera Robusta recu vam da imamo novog trenera. Nije Baka, nije Topic...ne smijem dalje...objavice Sinan
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
U mojoj memoriji i pamćenju ogromnog broja beznačajnih informacija
sjetio sam se da je Amar nahvalio Nalića tamo početkom 2019. godine kad se Brko vratio u klub:

Trener Željezničara ističe kako je tek nedavno imao priliku upoznati Zlatana Nalića, koji ga je oduševio razmišljanjem.
“Svaka utakmica je taktički sukob između dva trenera. Nisam imao priliku da upoznam gospodina Nalića do prije nekoliko mjeseci, ali sam ga upoznao na pripremama u Međugorju. Jako sam prijatno iznenađen kako taj čovjek razmišlja, kakvu energiju oko sebe emituje, to se na ekipi vidi i iskreno mislim da je dobra stvar za bh. fudbal da se neko takav bavi ovim poslom. Možda naš fudbal ima drugačiji diskurs i dolazak Nalića može pozitivno utjecati na bh. fudbal. Oduševio me razmišljanjem i pozitivnošću”, završio je Osim.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E cuj veselog išamarali 
Kad je zavrisko onim piskutavim glasom kontali neko trebu siluje
Kad je zavrisko onim piskutavim glasom kontali neko trebu siluje

Sta o svemu misle nosioci otpora i promjena za bolje sutra studenti ? Zeljini 1921 studenti nek se oglase...
Mujezinović voza Audija a3. Jednom sam ga nakon treninga upecao, kupovao napolitankeRobust je napisao/la: ↑12 apr 2021, 17:04veselinovica treba nastaviti samarati , kapitenu izbusiti gume na porseu , mujezinovicu golfa prefarbati, ericu citavu familiju ofarbati im glave da svi budu odvratni, lendrica natjerati da pise na tabli njesra je Split a jos veca Hajduk, kosoricu kupiti dvije ovce da bude pravi paljanin sta su nam priredili

Ja ne mogu da vjerujem da se neko i u šali uhvati Nalića.
Moj BrkoBrkooo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 17:42
Reakcija policajca kad je vidio da udaraju Veselog![]()
Ti bi najradije Sinisu, al gine nemas mu sta zamjeriti. Blazevic gori.
Izgleda je Eric zaplatio na taj nacin.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ako bude Nalic kontam da im je zbog toga jer je najjeftiniji. Jos uvijek ne znamo sta je sa Amarom jel ostaje u klubu uz ista primanja samo na drugoj poziciji uz to dovoditi nekog skupog trenera pored toga je ubistvo za finansije. Preguracemo nekako ko god da dodje
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Još jedan modni "mačak" samo ovaj put na klupi

Rodjeni su pitarske picke!
radnicki klub a svi u klubu odjela po mjeri, samo nam amar ostao boem 

Rodjeni su pitarske picke!
1921boy je napisao/la: ↑12 apr 2021, 18:28https://ul-express.ru/vijest-almir-memi ... -3432.html
Da malo zagrijemo temu![]()

neces prije mene

Nezvanične informacije govore kako će bivši trener u budućnosti obavljati ulogu sportskog direktora, a osim što će biti direktno povezan s radom seniorske ekipe, brinuti će i o ostalim selekcijama kluba.
I šta kažu "džentlmenski dogovor". Koje smo mi ovce.
I šta kažu "džentlmenski dogovor". Koje smo mi ovce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.