FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BOT (ponude u inbox)
Slažem se, al to je samo dokaz kakva neznalica ima najbolju platu u ekipi, jer je ledžendin mali onda tek četvrta opcija.feniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:24Pejovic nam treba bit 3ca opcija. Poslije Adukora i akademca, ako neko od njih ne moze onda on da uskoci
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)

Skoro, kad mi naum pade date pitam jel AMAW PAS OSIM DOBAR TRENER..
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Najveći promašaj je Čomor, Melun, pa možda još 1000 igrača, pa onda Zinedin, pa još 100 pa Sušić.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:38Skoro ja kad sam pisao prije godinu da je SUSIC najveci promasaj u histori naseg kluba a zidan 2 gi najveci promasaj kluba u histori od 75 godina ovde su neki bili ocarani ljepotom susicevog gradjenjab dribkinga i pisali da je samo do ne spreme i povrede. Covjek pred pocetak sezone rece da je full spreman i da jedva ceka pocetak nastavka (cudo isto zidan izjavio) i gledaj oboica imaju 30 minuta fudbala i pokretljivi su ko Amaw Osim pored aut linije..
- ElCartel11
- Kontakt:

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa nismo kone, da se palimo na rezultate juniora.
Meni sve ravno sto se tiče mladih i rezultata, da izbacimo na godinu jednog igraca za prvi tim to je i vise nego dobro.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisao sam ja. Ne vjerujem da je to, od nas se očekuje da pobjeđujemo.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Potencijal je ovaj Buljubasic zabio gol jucer igra na CM, a tek mu 16 godina a igra za juniore.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:55Pa nismo kone, da se palimo na rezultate juniora.
Meni sve ravno sto se tiče mladih i rezultata, da izbacimo na godinu jednog igraca za prvi tim to je i vise nego dobro.
YEBEM TE LISTICO
susic je jedno od najvecih pojacanja otkako je premijer lige, prica o nepokretnosti se vrti samo na ovom forumu. Ko god smatra da je susic "los" taj utakmice u zivotu nije pogledao, a i da je pogleda ne bi vidio nista. Pitaj nekoga ko je cuvao susica sta misli o njemu.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:38Skoro ja kad sam pisao prije godinu da je SUSIC najveci promasaj u histori naseg kluba a zidan 2 gi najveci promasaj kluba u histori od 75 godina ovde su neki bili ocarani ljepotom susicevog gradjenjab dribkinga i pisali da je samo do ne spreme i povrede. Covjek pred pocetak sezone rece da je full spreman i da jedva ceka pocetak nastavka (cudo isto zidan izjavio) i gledaj oboica imaju 30 minuta fudbala i pokretljivi su ko Amaw Osim pored aut linije..
- f0rest1946
- Kontakt:
Uh jedva čekam tekmu aBd 0-2
-
- Kontakt:
Oremus Mili Dupe Pidro
Pejovic Aduko
Fanimo Mesa Milanovic
Handza
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Anex, aqarius, Arhitekt, Armija1987, avalPacidoroP, Babuka31, BeHighirly, Benko123, boki86, BrazzoBavarac, Confiance, Dadox, dencho, ErosViverosViv, fks74, Fouzi1, galia95, gh0stHZ, greenwood, Haksss, Hazre, HyperOS, HZbec, Inspiracija, Kaunas, keli, Kockoglavi, kraljlavova, Kyle88, Lavcina, Lecler, MaroonWhite1946, MElloo, mercurial, mikimaus, mosarajvosa83, MSOZ101, napoleon72, NeSamSafetee, newton_heath_lyr, Oerde, Pasharoni, Posejdon, Proximic, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, SAMO BORDO, seha77, selver79, Serha, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, tuitamo, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, USB, Venom, Zeko87, zemuntrg, ZmajOdBosne33 i 536 gostiju.