Uvrede se ne mogu porediti ovdje i tamo. Tamo nema dana da se Amar ne nazove svinjom, kamatarom, lopovom, morzom, pa pitari su njezniji prema njemu od one bagre tamo. Postavili su nove standarde.drzgemboadislic je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:5990% ovog foruma je bilo istog takvog ponašanja kada je Misimović odlazio i trebao otići (Ne znam iskreno da mu je neko smrt priželjkivao, a nisam to ni tamo pročitao za Osima). Nemojte misliti da je ovdje šta bolje nego li je to tamo ili da je tamo bolje nego što je ovdje. Mi smo zajedno kao navijači postali jad i bijeda
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- lijevapolutka
- Kontakt:
ja se od prvog kola proljetnog djela samo nadamdelinjo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:44Na koga drugog,ma hajde nadaj se ka o i ja da ce izdobritilijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:39ako mislis na mene, sj.ebala me ova situacija totalno![]()

Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 12 apr 2021, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
moSa ljoŽe
Pa da, ne smijes imati ovoliko starijih. Na ljeto npr. ostavi Stilica i Zeca, ali krizaj Alispahica, Bekrica, Kosorica. Lijepo je i dobro imati u rosteru takva imena za nase uslove kao sto su Stilic, Bekric, Zec, ali mi ga pretjerasmo.delinjo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:26Dobro fino je ovo rekao i to svi znamo,sustina je u ovome da mi nikako Ljoze moj evo poslije rata da krenemo pratiti neke moderne trendove,danas je fudbal takav nemas vise znalaca nego se svodi na trku ,nama je jos uvijek vrh kad Bekric probaci kroz noge a ne gledamo da ne moze igraca ispratiti i drzati tempo 4 i po minute...znalce imaju Pariz,Bajer Real i pra jos ekipa sve ostalo se svodi na trku ,disciplinu ..

Ako Topic ima zelju za da gura mladje, ne sve iz Op nego i sa drugih strana, na duze staze tj. i sljedecu sezonu najbolje rjesenje je on.
Potvrdio je Topic da ocekuju poziv veceras ili sutra iz Uprave i da su ispitivali teren. Znaci nije nagadjanje potvrdio je covjek.1921boy je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:42Ko i svaki put kad ostanemo bez trenera Smajić-Topić,Slišković,Joldić,Adžem,Mulalić,Osim,Jović i Nalić konstanto se spominju sa navodima da su kontaktirani a najčešće ispane da nema veze sa vezom i da niko nije zvat.
Podsjećanja radi Smajić je napustio Slobodu zbog bola u leđima koji se "vratio" nakon par godina![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dovedi ti bolje za 2000 km plate,neredovne.Roki12 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:39Bas ima uspjeha sa dovodenjem igraca....LjoZee je napisao/la: ↑12 apr 2021, 13:39Ova pozicija sportskog direktora bi mogla njemu fino sjesti da se fokusira samo na pracenje igraca, Op ne na taktike, pripreme. Medjutim, na njemu ne vidim neku zelju za ozbiljniji rad. Ove godine iza nas su njega iscrpile, izvukle svu energiju. Jasno je da ovo uradjeno zbog duga, klauzula u ugovoru i toga da se izmakne malo iz prvog tima jer ocigledno ni nema komunikaciju pretjeranu sa igracima. Nikakav manji pritisak on nece imati na ovoj poziciji. Jedino gdje bi stvarno bio rahat je sef Op, a ove ostale su kratkog daha dok ne dodje sta para da mu se nesto vrati jer je pritisak na njega ogroman.
Juricic,Kosoric,Vrhovac,Miletic..... sve igracina do igracine
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Jesi naporan života mi. Tjeraš ljude ovdje da biraju krvna zrnca. Kao da je njemu Miletić bio prvi pik. Doveo ih je jer para nije bilo za bolje, valjda je to očigledno. Zamjeram mu lično što nije pustio Lendrića i što je produžio ugovore Veselom, Mustafi i Siniši. Ko je doveo Štilića, Zeca, Dadu vratio iz mrtvih, Jovanovića, Alispahića? Pa prije Višću, Bajića, Aru, Zolotića, Nyemu, Vasilića i desetine drugih?Roki12 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:39Bas ima uspjeha sa dovodenjem igraca....LjoZee je napisao/la: ↑12 apr 2021, 13:39Ova pozicija sportskog direktora bi mogla njemu fino sjesti da se fokusira samo na pracenje igraca, Op ne na taktike, pripreme. Medjutim, na njemu ne vidim neku zelju za ozbiljniji rad. Ove godine iza nas su njega iscrpile, izvukle svu energiju. Jasno je da ovo uradjeno zbog duga, klauzula u ugovoru i toga da se izmakne malo iz prvog tima jer ocigledno ni nema komunikaciju pretjeranu sa igracima. Nikakav manji pritisak on nece imati na ovoj poziciji. Jedino gdje bi stvarno bio rahat je sef Op, a ove ostale su kratkog daha dok ne dodje sta para da mu se nesto vrati jer je pritisak na njega ogroman.
Juricic,Kosoric,Vrhovac,Miletic..... sve igracina do igracine
Amar više nije trener. Smijenjen je, na želju 90% navijača i realno govoreći i zaslužio je to zbog prikazanih rezultata u zadnjih 10 kola. Završili smo s tom pričom i trebamo se okrenuti bliskoj budućnosti i pokušati spasiti što se da spasiti.
Željezničar za život cijeli!
Trener juniora Slobode, Sablic ili onaj mladi trener sto je radio u Begiji, ne znam da li je jos uvijek tamo.
Nalic, ova dvojica ato su bili u Slobodi, Jovic, bla bla ni blizu stadiona.
Nalic, ova dvojica ato su bili u Slobodi, Jovic, bla bla ni blizu stadiona.
Mene samo KANA brat može izvući sa novom turom investitoralijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:46ja se od prvog kola proljetnog djela samo nadamdelinjo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:44Na koga drugog,ma hajde nadaj se ka o i ja da ce izdobritilijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:39
ako mislis na mene, sj.ebala me ova situacija totalno![]()
![]()

Nije Topic bio u Slobodi samo Smajic.

Sablic je trener Hajduka II znaci nije slobodan. Mada, ko da negdje procitah da zbog troskova hoce Hajduk da ugasi taj klub pa ne znam.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nazalost ovo mi odma vrati flash back na period prosle uprave, kad svakih 6 mjeseci dodju ova ista imena i kruze kao potencijalni treneri naseg kluba. Bas ista, Nalic i ovaj duo Smajic/Topic. Isto ko da je zvijezda mozes biti ti show. I najvise sam se ovog pribojavao da upravo dodjemo opet u ovakvu situaciju.
Svi hoće da Amar da nije u Želji, sporazumno raskinuli ugovor i sad kaže ponovo se sve Amar pita... Ima li nam kraja? 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jos je klubu, bice SD tako da smo bez veze krecili.
A ako ne bude kojim slucajem, sve njegove iz uprave, skupstine kluba otjerati, klubu nam treba remont.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 12 apr 2021, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Potpis. Mada, volio bih Topica, ali u tandemu sa Joldicem, a ne Smajicem. Ipak ima profi licencu, zeljan je dokazivanja i svidja mi se ova prica o mladim igracima, kao i odlicnoj dijagnozi da smo prepuni starih igraca i da igramo staromodan fudbal.
Sablic je onda najbolja opcija, a mislio sam da je negdje vani. Nije ni njemu do te druge lige
Kako god imat će malo vremena da nešto probaju napraviti ko god da dođeLjoZee je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:47Pa da, ne smijes imati ovoliko starijih. Na ljeto npr. ostavi Stilica i Zeca, ali krizaj Alispahica, Bekrica, Kosorica. Lijepo je i dobro imati u rosteru takva imena za nase uslove kao sto su Stilic, Bekric, Zec, ali mi ga pretjerasmo.delinjo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:26Dobro fino je ovo rekao i to svi znamo,sustina je u ovome da mi nikako Ljoze moj evo poslije rata da krenemo pratiti neke moderne trendove,danas je fudbal takav nemas vise znalaca nego se svodi na trku ,nama je jos uvijek vrh kad Bekric probaci kroz noge a ne gledamo da ne moze igraca ispratiti i drzati tempo 4 i po minute...znalce imaju Pariz,Bajer Real i pra jos ekipa sve ostalo se svodi na trku ,disciplinu ..
Ako Topic ima zelju za da gura mladje, ne sve iz Op nego i sa drugih strana, na duze staze tj. i sljedecu sezonu najbolje rjesenje je on.
Potvrdio je Topic da ocekuju poziv veceras ili sutra iz Uprave i da su ispitivali teren. Znaci nije nagadjanje potvrdio je covjek.1921boy je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:42Ko i svaki put kad ostanemo bez trenera Smajić-Topić,Slišković,Joldić,Adžem,Mulalić,Osim,Jović i Nalić konstanto se spominju sa navodima da su kontaktirani a najčešće ispane da nema veze sa vezom i da niko nije zvat.
Podsjećanja radi Smajić je napustio Slobodu zbog bola u leđima koji se "vratio" nakon par godina![]()
Znam to već su se i prije spominjali kad su trebali doći Smajić-Topić prije Kostića a ovi gore se standardno spominju uvijek kad nemamo trenera pogotovo Ado i Edis jer ih navijači vole
Rodjeni su pitarske picke!
100%. Trebalo je sacekati kraj sezone. Ionako da sad dodje Klopp nece moci Evropu izboriti.plavousrcu je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:56Mada bismo pokazali da smo klub da smo sacekali ljeto, sjeli i vidjeli kako stoje stvari i onda donijeli odluku. Covjek koji je u uspjehe kluba ima 80 posto od tih uspjeha zasluzuje vise postovanja od celnih ljudi kluba i svih nas.
Jedino zamjeram Amaru sto sve pickurine od igraca nije nogom nabio i poslao ih da treniraju sa pjetlicima, a sa juniorima privesti prvenstvo kraju.
Sad ce ove pickice jos vise shvatiti da im sve prolazi.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ko god je opalio šamar Veselom, dao Bog da sa tom istom rukom spenka najbolje guzove na dunjaluku!
Nisam za Topica i ovoga Smajica. Ovo sto je rekao Topic je skoro sve istina, osim ovog dijela u vezi Joldica. Svima puna usta modernog fudbala a nikako nismo shvatili i mnogi i danas ne kontaju da se moderan fudbal ne moze igrati sa Alispahicem, Bojom, Stilicem, Bekricem, Stevanovicem, Veselinovicem, Lendricem itd. Sve ono sto je pogresno mi smo radili, apsolutno sve. Nikako ne mogu da shvatim Amara i ostale iz strucnog staba, sta je njima bilo u glavi pa su mislili da su Veselinovic i Subasic korisniji od Gasala i Kulasina ili da bi Celikovic, Sabanadzovic, Bojo, Alispahic bili korisniji od Durakovica koji ima top u nozi. Zanemarivanje talentovane djece a guranje i forsiranje starohana i losih igraca koji nemaju nikakvu perspektivu..LjoZee je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:23Btw
Vec vidim ko je favorit @Brkooo za trenera."Upućen sam, stalno sam bio u BiH i pratio sve. Željo je novu godinu počeo kako je i završio prošlu. Pet utakmica je bio bez gola... Ekipa je stara, treba je podmladiti, treba se igrati moderniji nogomet. Kada kažem podmlađivanje mislim na momke iz omladinske škole kluba, juniorsku selekciju sjajno vodi moj prijatelj Omer Joldić. Željo je uvijek imao te mlade igrače, treba to posložiti, te da fokus bude na modernijem nogometu. Znam da nije bilo lako, jer kada kola idu nizbrdo, onda baš idu nizbrdo", dodao je Topić.![]()

Momci iz op koji su ove sezone trebali da imaju znacajniju minutazu u seniorima su Milicevic, Drina, Durakovic, Gasal i Kulasin. To su trebali da budu projekti kluba. Pored njih da su se dovela 4 kapitalca, ali bas kapitalca, za prvih 11 i da se zadrzao Ikic. Ekipa koja bi imala perspektivu, moderna ekipa, bez dizelasa i majstora u mjestu. Ekipa na zdravim temeljima..
Zamislite, ovi sadasnji igraci mjesecno klub kostaju cca 250 hiljada KM. 250 hiljada KM mjesecno bacamo na Erica, Fejzica, Sinisu, Blazevica, Boju, Bekrica, Alispahica, Veselinovica, Stilica, Kosorica, Miletica, Mujezinovica, Juricica itd itd. Ne mozes ni na igrici prodati nekoga od njih. Plus Amarova plata, plata Serbe, Memica, Cice, itd.. Bijedno, jadno, zalosno kako bacamo novac ali jbg tako to ide kad dodjes u klub bez plana i vizije..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 12 apr 2021, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
zasluzio je covjek da se iskupimo usored foruma da mu platimo i da mu drugi opali

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Orvel i 33 gosta.