FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Najdrazi, Najtrofejniji, nas najbolji trener i covjek koji mi je radosti donio kao i supruga kad mi dva sina i kcerku donese na svijet. Sta je problem? Zapuhalo na Grbavici, hocemo li kamataru **** sve. Kako ba da zapuse u ponedjeljak u 14:55? I nije islo, promjena logicna ali u pogresno vrijeme. Mada bismo pokazali da smo klub da smo sacekali ljeto, sjeli i vidjeli kako stoje stvari i onda donijeli odluku. Covjek koji je u uspjehe kluba ima 80 posto od tih uspjeha zasluzuje vise postovanja od celnih ljudi kluba i svih nas.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 12 apr 2021, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
90% ovog foruma je bilo istog takvog ponašanja kada je Misimović odlazio i trebao otići (Ne znam iskreno da mu je neko smrt priželjkivao, a nisam to ni tamo pročitao za Osima). Nemojte misliti da je ovdje šta bolje nego li je to tamo ili da je tamo bolje nego što je ovdje. Mi smo zajedno kao navijači postali jad i bijeda
Zgadio mi se i megamix i sto kao sto je to i Amar sad ali prizeljkivati umiranje ,smrt i slicno nekome posebno treneru koji je najjtrofejniji u klubu,fkt to se kosi sa zdravim razumom i dokaz je u kakvom bolesnom drustvu zivimo,ako nista nadam se da ce prijaviti te iste likove..drzgemboadislic je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:5990% ovog foruma je bilo istog takvog ponašanja kada je Misimović odlazio i trebao otići (Ne znam iskreno da mu je neko smrt priželjkivao, a nisam to ni tamo pročitao za Osima). Nemojte misliti da je ovdje šta bolje nego li je to tamo ili da je tamo bolje nego što je ovdje. Mi smo zajedno kao navijači postali jad i bijeda
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Spominjete debile i ljude koji veze s klubom nemaju. Totalne anonimuse i krelce.
Joj vidi Juga ovdje i gola Grede
Joj vidi Juga ovdje i gola Grede
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Smajić i Topić su uspješno surađivali u Švicarskoj, a nekadašnji reprezentativac naše zemlje potvrdio je informacije do kojih je došao SportSport.ba.
"Smajić me zvao prije par sati i kazao mi da je danas bilo nekih razgovora na temu, te da očekuje poziv od ljudi iz Uprave Željezničara večeras ili sutra. Tada ćemo i znat šta i kako dalje. Definitivno, zanimljiva opcija, Željezničar je jedan od najvećih klubova u bivšoj Jugoslaviji, veliki klub sa armijom navijača, ako ne i najveći u BiH, ali od stare slave se ne živi", priča Topić za SportSport.ba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
dobro brate evo i meni je tesko palo sto je otisao .Vjerovatno se nikad vise nece vratiti i zao mi je kako je sve ispalo .Robust je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:25zato sto nema vise nista ponuditi klubu eto sto mora ici ne znam kako vam to nije jasno nego od jucer kukateplavousrcu je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:14A sto ne bi ostao. Treba tebe i slicne pitati hoce li ostati i treba se po vama lezihljebovicima ravnati klub. Padne kisa, Amar kriv. Duzni igracima sedam Amaru deset plata, opet Amar kriv. Vi niste normalni, kakva mrznja prema liku za kojeg se direktno veze vecina uspjeha Zelje u stogodisnjoj historiji.
otisao otisao nećete sad ovdje kao ostavljena treba sedam dana cmizdriti za amarom![]()
![]()
![]()
trebalo je biti sve puno bolje za Zelju ,nas i njega, najgore je ispalo

pa to od dns raditi kao ludjaci a ne kukati al kako se suska nece amar nigdje iz kluba sto je nonsens izgorio je kao svijeca po meni i nema sta vise da pomogne sto vec nije mogao do sada neka ide neka se odmara najbolje za klub i njega a mi sad skupštinu sazvati da se nadoknade one ostavke i sve ostaloKANA je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:12dobro brate evo i meni je tesko palo sto je otisao .Vjerovatno se nikad vise nece vratiti i zao mi je kako je sve ispalo .Robust je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:25zato sto nema vise nista ponuditi klubu eto sto mora ici ne znam kako vam to nije jasno nego od jucer kukateplavousrcu je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:14
A sto ne bi ostao. Treba tebe i slicne pitati hoce li ostati i treba se po vama lezihljebovicima ravnati klub. Padne kisa, Amar kriv. Duzni igracima sedam Amaru deset plata, opet Amar kriv. Vi niste normalni, kakva mrznja prema liku za kojeg se direktno veze vecina uspjeha Zelje u stogodisnjoj historiji.
otisao otisao nećete sad ovdje kao ostavljena treba sedam dana cmizdriti za amarom![]()
![]()
![]()
trebalo je biti sve puno bolje za Zelju ,nas i njega, najgore je ispaloMi moramo dalje ,trebamo svi gledati u jednom smjeru da sto prije stanemo na noge i da nam Zeljo bude sto jaci.
Kako mene nervira ovo insistiranje na ovom ili onom treneru a nama upravljacka struktura rak rana.
Mjau !
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Btw

Vec vidim ko je favorit @Brkooo za trenera."Upućen sam, stalno sam bio u BiH i pratio sve. Željo je novu godinu počeo kako je i završio prošlu. Pet utakmica je bio bez gola... Ekipa je stara, treba je podmladiti, treba se igrati moderniji nogomet. Kada kažem podmlađivanje mislim na momke iz omladinske škole kluba, juniorsku selekciju sjajno vodi moj prijatelj Omer Joldić. Željo je uvijek imao te mlade igrače, treba to posložiti, te da fokus bude na modernijem nogometu. Znam da nije bilo lako, jer kada kola idu nizbrdo, onda baš idu nizbrdo", dodao je Topić.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro fino je ovo rekao i to svi znamo,sustina je u ovome da mi nikako Ljoze moj evo poslije rata da krenemo pratiti neke moderne trendove,danas je fudbal takav nemas vise znalaca nego se svodi na trku ,nama je jos uvijek vrh kad Bekric probaci kroz noge a ne gledamo da ne moze igraca ispratiti i drzati tempo 4 i po minute...znalce imaju Pariz,Bajer Real i pra jos ekipa sve ostalo se svodi na trku ,disciplinu ..LjoZee je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:23Btw
Vec vidim ko je favorit @Brkooo za trenera."Upućen sam, stalno sam bio u BiH i pratio sve. Željo je novu godinu počeo kako je i završio prošlu. Pet utakmica je bio bez gola... Ekipa je stara, treba je podmladiti, treba se igrati moderniji nogomet. Kada kažem podmlađivanje mislim na momke iz omladinske škole kluba, juniorsku selekciju sjajno vodi moj prijatelj Omer Joldić. Željo je uvijek imao te mlade igrače, treba to posložiti, te da fokus bude na modernijem nogometu. Znam da nije bilo lako, jer kada kola idu nizbrdo, onda baš idu nizbrdo", dodao je Topić.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
kazu da je guzva na ulazu na zapadnu tribinu, svi hoce u upravljačke strukture. a niko masku nema i ne drži distancu, mogli bi i kaznu popušiti
moSa ljoŽe
LjoZee je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:23Btw
Vec vidim ko je favorit @Brkooo za trenera."Upućen sam, stalno sam bio u BiH i pratio sve. Željo je novu godinu počeo kako je i završio prošlu. Pet utakmica je bio bez gola... Ekipa je stara, treba je podmladiti, treba se igrati moderniji nogomet. Kada kažem podmlađivanje mislim na momke iz omladinske škole kluba, juniorsku selekciju sjajno vodi moj prijatelj Omer Joldić. Željo je uvijek imao te mlade igrače, treba to posložiti, te da fokus bude na modernijem nogometu. Znam da nije bilo lako, jer kada kola idu nizbrdo, onda baš idu nizbrdo", dodao je Topić.![]()

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Nesto si neobicno tih ovih dana,cak je i voltron glasniji od tebelijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:30kazu da je guzva na ulazu na zapadnu tribinu, svi hoce u upravljačke strukture. a niko masku nema i ne drži distancu, mogli bi i kaznu popušiti

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
ako mislis na mene, sj.ebala me ova situacija totalnodelinjo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:37Nesto si neobicno tih ovih dana,cak je i voltron glasniji od tebelijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:30kazu da je guzva na ulazu na zapadnu tribinu, svi hoce u upravljačke strukture. a niko masku nema i ne drži distancu, mogli bi i kaznu popušiti![]()
moSa ljoŽe
Bas ima uspjeha sa dovodenjem igraca....LjoZee je napisao/la: ↑12 apr 2021, 13:39Ova pozicija sportskog direktora bi mogla njemu fino sjesti da se fokusira samo na pracenje igraca, Op ne na taktike, pripreme. Medjutim, na njemu ne vidim neku zelju za ozbiljniji rad. Ove godine iza nas su njega iscrpile, izvukle svu energiju. Jasno je da ovo uradjeno zbog duga, klauzula u ugovoru i toga da se izmakne malo iz prvog tima jer ocigledno ni nema komunikaciju pretjeranu sa igracima. Nikakav manji pritisak on nece imati na ovoj poziciji. Jedino gdje bi stvarno bio rahat je sef Op, a ove ostale su kratkog daha dok ne dodje sta para da mu se nesto vrati jer je pritisak na njega ogroman.
Juricic,Kosoric,Vrhovac,Miletic..... sve igracina do igracine
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Ko i svaki put kad ostanemo bez trenera Smajić-Topić,Slišković,Joldić,Adžem,Mulalić,Osim,Jović i Nalić konstanto se spominju sa navodima da su kontaktirani a najčešće ispane da nema veze sa vezom i da niko nije zvat.
Podsjećanja radi Smajić je napustio Slobodu zbog bola u leđima koji se "vratio" nakon par godina
Podsjećanja radi Smajić je napustio Slobodu zbog bola u leđima koji se "vratio" nakon par godina

Rodjeni su pitarske picke!
zeljodogroba je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:29ja ne kontam ljude Bgm. Jel im placa da ga brane ili koji k? Znaci ne mogu da shvatim navijaca Zelje kojem je ok da trener koji nije napravio rezultat 9 utakmica ostane na klupi. Ma da mi je otac, vozdra, nema rezultata, nema se sta razgovarati.Robust je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:25zato sto nema vise nista ponuditi klubu eto sto mora ici ne znam kako vam to nije jasno nego od jucer kukateplavousrcu je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:14
A sto ne bi ostao. Treba tebe i slicne pitati hoce li ostati i treba se po vama lezihljebovicima ravnati klub. Padne kisa, Amar kriv. Duzni igracima sedam Amaru deset plata, opet Amar kriv. Vi niste normalni, kakva mrznja prema liku za kojeg se direktno veze vecina uspjeha Zelje u stogodisnjoj historiji.
![]()
![]()
Ma nekontaju ljudi,Murinjo bi davno dobio otkaz ili dao ostavku za ove rezultate,jos ga ovdje žale....ma daj bjezi da ga ne vidim 100m u okrugu Grbavice
Zadnja izmjena: Roki12, dana/u 12 apr 2021, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Na koga drugog,ma hajde nadaj se ka o i ja da ce izdobritilijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:39ako mislis na mene, sj.ebala me ova situacija totalnodelinjo je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:37Nesto si neobicno tih ovih dana,cak je i voltron glasniji od tebelijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:30
kazu da je guzva na ulazu na zapadnu tribinu, svi hoce u upravljačke strukture. a niko masku nema i ne drži distancu, mogli bi i kaznu popušiti![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lekqqq1921, Levin, TheTruth34 i 32 gosta.