Ermin Zec je na utakmici protiv Mladosti postigao dva gola, ubilježio dvije asistencije i iznudio crveni karton.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ermin Zec je na utakmici protiv Mladosti postigao dva gola, ubilježio dvije asistencije i iznudio crveni karton.
Eh, ovo je glavna stvar zbog kojeg je dobro imati zvučno ime ali po meni Mehmed nije za nas ne da ne valja već potrošit ćemo mi i njega za kratko vrijeme.lijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 12:10Zato i kažem bolje njemu dati dobra primanja i bez ikakvih najava u naredne 2-3 godine, tipa titula slične gluposti i neka čovjek napravi ekipu od mlađih igračaTristan10 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 12:01Bazdarevic je strucna osoba, vodio sve omladinske selekcije Sochauxa - pa do prve ekipe, i u vise navrata uveo ekipu u prvu ligu Francuske. Kao selektor je radio najozbiljniji posao sto se tice skautinga i pracenja igraca, fakticki jedini koji je imao profesionalan pristup samom poslu. I ono sto mi se najvise svidilo, kad sam neku noc cuo da je rekao, da je bolje da smo proizveli jos nekoliko kvalitetnih mladi igraca poput Stanica i Dzeke, nego neke instant titule. I to je neko zdravo razmisljanje, ali i za to treba ulaganja, ulaganja u omladinski pogon.lijevapolutka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:53Moja želja je dovesti pravog trenera, npr Baždarević, neka u ovim preostalim kolima vidi šta može iskoristiti od ovih trenutnih pulena, pa od ljeta neka pravi ekipu po svojoj savjesti. Sad dovesti trenera za 8 kola pa na ljeto tražiti novog mislim da nema smisla
A zamisli kakav bi marketing na njegovom imenu dobili
Ti si klasicni FKAOPointBlank je napisao/la: ↑12 apr 2021, 12:11Boli li te to? Mokri snovi da hadzija odlucuje su proslost nauci todrzgemboadislic je napisao/la: ↑12 apr 2021, 10:12Dovesti će se trener kome će moći komandovati Amar jer je on i dalje glavni u klubu i on će se sve pitati.
On topic: samo nemojte Jagodica i Nalica-idemo-na-remi
Eh da moze Baka.. bilo bi Veseli, Veseli, reci Štili da se ne zajebaje
A sta tek reci za ove megamix pizdurine. Oni bi bili zadovoljni samo da je covjek (ne d'o Bog) umro. Znaci i dalje bolesnu paranoju prosipaju. Zato sam juce i pisao, ko god dodje nastavit ce se poturanje klipova.
Napredak možemo imati onda kada u klubu budu sposobni ljudi koji će napraviti kvalitetan plan, viziju razvoja kluba. Koji će postaviti stručne ljude na većinu pozicija i tako dalje. Sami ćemo se mi svi ujediniti kada vidimo da se u klubu dešavaju pozitivne stvari. Naravno onih koji će biti hejteri će biti uvijek i oni će pisati gluposti i dalje ali ko da to koga briga ako nama u realnom svijetu ide dobro.drzgemboadislic je napisao/la: ↑12 apr 2021, 12:54Sve dok se na onom forumu pljuje Amar, a na ovom blati Misimović mi nikada nećemo krenuti dalje.
Tek kada svi koji imaju bilo kakve poveznice sa AO ili Misimovićem napuste klub i kada se ujedine navijači, kada svi budu navijali za Želju, a ne za Amara Osima ili Misimovića tek tada možemo očekivati napredak.
Pa to je cijela poenta. Alergican sam na ove ulizice. 99% nas ovdje je bilo za odlazak Amara. Jednostavno vidis da ne ide, trebaju nam promjene. I onda citas, nije ni to dovoljno. Odmah vidis odakle vjetar puse.
Sa platama koje nije vidio imamo mu duzni 700 tisuca. Davao je opet svoj novac, a zavrsio i licencu, kako on to kaze "izmajmunisao". Bez obzira nisam za njegov ostanak u klubu i takav nacin rada kao ni za ostatak uprave, ali eto oni imaju jos malo fore.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Redfire16, ritam21 i 50 gostiju.