Vi nas svako 5 godina dobijete. Doduše prestupili ste 2020. tako da čekajte 2025.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:36Kako cemo vas namiriti danas, poslacemo vas s kusurom za Sarajevo![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vi nas svako 5 godina dobijete. Doduše prestupili ste 2020. tako da čekajte 2025.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:36Kako cemo vas namiriti danas, poslacemo vas s kusurom za Sarajevo![]()
@nekoizMostara se vakcinisaonekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:36Kako cemo vas namiriti danas, poslacemo vas s kusurom za Sarajevo![]()
Zanima me sada baš koliko treneri u BiH zarađuju. Poređenja radi samo. Amar 8, Husref 10-12... čisto da imam predstavu jer fakat nemam pojma.Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:34Koliku je god tražiće više od vas.
Mislim ako vas uopšte uzme u razmatranje.
Ne znam koliko vam je to pametno uopšte.
Treba se nekad pokriti koliko je jorgan dug.
Sad cemo vas namiriti i 2025 opet, polako pocinjemo smanjivati sa 5 na 4Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:40Vi nas svako 5 godina dobijete. Doduše prestupili ste 2020. tako da čekajte 2025.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:36Kako cemo vas namiriti danas, poslacemo vas s kusurom za Sarajevo![]()
![]()
Kompjuteru, nadovezao si se na snimak koji sam ja postavio.ExBlueone je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:40Ko je tebe šta pitao?Miljacka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 10:36Pa i u Tuzli na vasoj tekmi je bila napucana i nije bilo namjere pa dobiste penal i neka ste, zasluzeno. Nemoj biti smijesan. Svejedno je sada svakako, nije ga svirao, ali mi ne udaraj na inteligenciju molim te, znam da ste vi bratski klubovi i da volite da lizete jedni druge, ali odvadi malo.
Ma neka nula ili naša pobjeda sa jednim golom razlike.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:41Sad cemo vas namiriti i 2025 opet, polako pocinjemo smanjivati sa 5 na 4Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:40Vi nas svako 5 godina dobijete. Doduše prestupili ste 2020. tako da čekajte 2025.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:36
Kako cemo vas namiriti danas, poslacemo vas s kusurom za Sarajevo![]()
![]()
![]()
![]()
Cvijanovic, Radovicc i Zvonic jok, Cosic je pod upitnikom. Danas ce Sarajeva Brandao dokrajciti, njegova musterija su pitari
Sto ?SudoHusika je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:41Zanima me sada baš koliko treneri u BiH zarađuju. Poređenja radi samo. Amar 8, Husref 10-12... čisto da imam predstavu jer fakat nemam pojma.Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:34Koliku je god tražiće više od vas.
Mislim ako vas uopšte uzme u razmatranje.
Ne znam koliko vam je to pametno uopšte.
Treba se nekad pokriti koliko je jorgan dug.
Niko zdrave pameti u ovom trenutku ne bi došao u Želju, što je i razumljivo.
"Kada je riječ o utakmicama u Mostaru, Sarajevo ne zna za poraz na posljednje četiri utakmice protiv današnjeg protivnika, a bordo ekipa je slavila u tri od te četiri utakmice."nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:44Cvijanovic, Radovicc i Zvonic jok, Cosic je pod upitnikom. Danas ce Sarajeva Brandao dokrajciti, njegova musterija su pitari![]()
Danas cemo vam dati jedan poklon u vidu 3 komada u mrezi Kovacevica pred nastupajuci Ramazan. Pa ne recite poslije da vas nismo ugoatili kako dolikujeMiljacka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:48"Kada je riječ o utakmicama u Mostaru, Sarajevo ne zna za poraz na posljednje četiri utakmice protiv današnjeg protivnika, a bordo ekipa je slavila u tri od te četiri utakmice."nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:44Cvijanovic, Radovicc i Zvonic jok, Cosic je pod upitnikom. Danas ce Sarajeva Brandao dokrajciti, njegova musterija su pitari![]()
Pogodi cija je Velez musterija![]()
Priznaj da je AstraZeneca u pitanjunekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:57Danas cemo vam dati jedan poklon u vidu 3 komada u mrezi Kovacevica pred nastupajuci Ramazan. Pa ne recite poslije da vas nismo ugoatili kako dolikujeMiljacka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:48"Kada je riječ o utakmicama u Mostaru, Sarajevo ne zna za poraz na posljednje četiri utakmice protiv današnjeg protivnika, a bordo ekipa je slavila u tri od te četiri utakmice."nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:44
Cvijanovic, Radovicc i Zvonic jok, Cosic je pod upitnikom. Danas ce Sarajeva Brandao dokrajciti, njegova musterija su pitari![]()
Pogodi cija je Velez musterija![]()
![]()
Jedan ce dati vasa dugogodisnja nesudena zelja Vehabovic
![]()
![]()
![]()
Hhahahahaha kineska kineskaMiljacka je napisao/la: ↑12 apr 2021, 12:00Priznaj da je AstraZeneca u pitanjunekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 11:57Danas cemo vam dati jedan poklon u vidu 3 komada u mrezi Kovacevica pred nastupajuci Ramazan. Pa ne recite poslije da vas nismo ugoatili kako dolikuje![]()
Jedan ce dati vasa dugogodisnja nesudena zelja Vehabovic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.