Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pustite to, danas se igra najveci mec koji je ovaj zemlja ikad dala. Danas cemo mi da pobjedimo, da uzmemo to 3 mjesto, a Sarajevo nek naredne sedmice obezbjedi titulu i zadovoljan ko treba da bude, ostale ko ****. 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
vala ako cemo iskreno najveci mec i derbi u bosni je zeljo sarajevo, objektivno, a u zadnjih desetak godina po rezultatima i zrinjski sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Eh svanuo je i taj dan, dje su Mostarci da se pokoljemo ko ljudi..
Nemaju oni sta trazit pored naseg sudije, ne moze se FIFa znacka dobit a ne gurat se prvak
Nemaju oni sta trazit pored naseg sudije, ne moze se FIFa znacka dobit a ne gurat se prvak
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Danas smo uz pite, što zbog fantasya što zbog harmonije u vasioni
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Znaš kako je loše ovako za pročitati sa strane kad vi na silu sami sebe trpate tamo gdje ne pripadate i gdje vam nije mjesto već dugo dugo vremena. Baš blamage i preružan običaj.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:28Pustite to, danas se igra najveci mec koji je ovaj zemlja ikad dala. Danas cemo mi da pobjedimo, da uzmemo to 3 mjesto, a Sarajevo nek naredne sedmice obezbjedi titulu i zadovoljan ko treba da bude, ostale ko ****.![]()

Molim da komentarisu samo navijaci klubova najvećeg ranga.Convicts1988 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 09:22Znaš kako je loše ovako za pročitati sa strane kad vi na silu sami sebe trpate tamo gdje ne pripadate i gdje vam nije mjesto već dugo dugo vremena. Baš blamage i preružan običaj.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:28Pustite to, danas se igra najveci mec koji je ovaj zemlja ikad dala. Danas cemo mi da pobjedimo, da uzmemo to 3 mjesto, a Sarajevo nek naredne sedmice obezbjedi titulu i zadovoljan ko treba da bude, ostale ko ****.![]()
Pustite neka drugi hvale ili neka vas pozicioniraju na tim imaginarnim tabelama i ljestvicama, kako navijački tako i što se samog kluba tiče.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Sad ćemo mi, samo što nismomma_hz je napisao/la: ↑12 apr 2021, 09:27Molim da komentarisu samo navijaci klubova najvećeg ranga.Convicts1988 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 09:22Znaš kako je loše ovako za pročitati sa strane kad vi na silu sami sebe trpate tamo gdje ne pripadate i gdje vam nije mjesto već dugo dugo vremena. Baš blamage i preružan običaj.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 apr 2021, 08:28Pustite to, danas se igra najveci mec koji je ovaj zemlja ikad dala. Danas cemo mi da pobjedimo, da uzmemo to 3 mjesto, a Sarajevo nek naredne sedmice obezbjedi titulu i zadovoljan ko treba da bude, ostale ko ****.![]()
Pustite neka drugi hvale ili neka vas pozicioniraju na tim imaginarnim tabelama i ljestvicama, kako navijački tako i što se samog kluba tiče.
![]()

ABd hocete,falite jbg.
FK SARAJEVO.
- feniksptica
- Kontakt:
Tacno fali da ti neko 1h od Sarajeva psuje sve sarajevsko i sto ima veze sa istim. Previse fali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Hajde ne ri.se.. Godi ti selo kod Kaknja, a ne godi Čelik.feniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2021, 09:59Tacno fali da ti neko 1h od Sarajeva psuje sve sarajevsko i sto ima veze sa istim. Previse fali
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Meraak1921
- Kontakt:
Pa tek smo ostali bez trenera jucer, treba odma u roku 2 sata neko doci? Ocito nemas veze sa fudbalom, i nikad nisi ni imao
Danas igra aktuelni šampion i osvajač Kupa naše lijepe, jedne i jedine Bosne Hercegovine, klub koji je oborio skoro sve rekorde u ovoj sezoni, trenutno prvoplasirana ekipa i polufinalista Kupa ove lijepe zemlje iz jugoistočne Evrope! Mirno! 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jel to ono nešto slično kao u prošlom mandatu Kad je otišao sa klupe?
nema potpisa
Pa i u Tuzli na vasoj tekmi je bila napucana i nije bilo namjere pa dobiste penal i neka ste, zasluzeno. Nemoj biti smijesan. Svejedno je sada svakako, nije ga svirao, ali mi ne udaraj na inteligenciju molim te, znam da ste vi bratski klubovi i da volite da lizete jedni druge, ali odvadi malo.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ti si bas neki tezak lik majke mi inace.feniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2021, 09:59Tacno fali da ti neko 1h od Sarajeva psuje sve sarajevsko i sto ima veze sa istim. Previse fali
FK SARAJEVO.
Gazda strumfova opet uzeo godisnji ,oni kontaju njemu dali otkaz ...jadi moji.
FK SARAJEVO.
Pa odmor se zove godišnji, dakle broji se u godinama, ne u mjesecima ili danima. Pitari, edukujte se prije nego što dođete pametovat.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa ako bude tako ništa željezničar nije dobio novo, a vala ne znam koji će trener pristati na to, jedino neko iz omladinskih kategorija
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.