Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Arsenal nije bolji ni od Salerintane za tri gola, ispadamo u revanšu, ovi kući mogu samo bolje odigrati nego večeras.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Brko ako išta možeš, a možeš, podijeli otkaze i špancu i brazilcu i nabij ih nogama zajedno sa svim onim pomoćnicima što drkaju qrac zajedno na onim klupama.
Bog te stvorio ovaj isti Lacazette i Aubameyang su na proste faktore rastavili Valensiju i igrali milion puta bolje nego što sad igraju, ja samo mogu da pad forme povežem sa činjenicom da otkako je ovaj diletant postao trener, da su se ljudi pogubili, Lacazette hajde i nekako jer je više fizikalac, ali Auba, ma šta reći o tom frajeru.
Ali zato Willian nakucava 75 minuta u prosjeku, bez postignutog gola u svakoj odigranoj utakmici, izmjene idu nakon 75te, ovakve Wenger sa B timom trpao po 3 gola razlike
Bog te stvorio ovaj isti Lacazette i Aubameyang su na proste faktore rastavili Valensiju i igrali milion puta bolje nego što sad igraju, ja samo mogu da pad forme povežem sa činjenicom da otkako je ovaj diletant postao trener, da su se ljudi pogubili, Lacazette hajde i nekako jer je više fizikalac, ali Auba, ma šta reći o tom frajeru.
Ali zato Willian nakucava 75 minuta u prosjeku, bez postignutog gola u svakoj odigranoj utakmici, izmjene idu nakon 75te, ovakve Wenger sa B timom trpao po 3 gola razlike

Igramo gore nego sto mjesto u ligi i faza natjecanja u kojoj se nalazimo govore...tako da je ustvari ovo super
Sta se ceka vise koji qrc, otjerajte spodobu u tri lijepe materine sa klupe pa da probamo na neki pozitivni sok promjenom menadzera uzeti ovo do kraja sezone. Ima li iko normalan u ovom klubu?
Pa nama je onaj Vinai glavni qurac u upravi, o cemu mi pricamo ljudi. Covjek je knjigovodja i veze nema sa fudbalom. Jedino sto sam cuo od njega je da prica o yebenom twitteru i rasizmu.
Zali Boze par kvalitetnih igraca, i ovih talentovanih omladinaca
Zali Boze par kvalitetnih igraca, i ovih talentovanih omladinaca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Na stavu da ćemo morati odigrati otvorenu utakmicu i glat ovjeriti prolaz dalje. Ovaj zadnji korner je čista Sedrikova glupost, inače smo bili puno bolja ekipa. Možeš bukmarkovati pa ćemo se citirati.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja mislim da je sramota Bega da se hvalimo da smo bili bolja ekipa, kao da je to neki podvig biti bolji od Slavije iz Praga, ne znam ne mogu da dokučim koliko smo nisko pali
Ovo je sramota rezultat, kući igraš 1-1 sa Slavijom, još su ljudi odigrali preloše, golman im ne zna hodati, neko bi onog golmana ubio presingom i natjerao ga da napravi grešku, međutim kod nas ide sve lagano, strukturica fazoni, disciplina, svako zakucan za svoju poziciju
Ne mogu više fakat, daj Nagelsmanna il kakvog Švabu, Hansija ako ga otjera Hasan, ovo ne može ovako
Ovo je sramota rezultat, kući igraš 1-1 sa Slavijom, još su ljudi odigrali preloše, golman im ne zna hodati, neko bi onog golmana ubio presingom i natjerao ga da napravi grešku, međutim kod nas ide sve lagano, strukturica fazoni, disciplina, svako zakucan za svoju poziciju
Ne mogu više fakat, daj Nagelsmanna il kakvog Švabu, Hansija ako ga otjera Hasan, ovo ne može ovako
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
100%, ova Slavija se može samo nabrijati protiv nas u revanšu.
Igra svih 90 minuta je bio odron, i to protiv protivnika koji je još gori od nas.
Koji k.urac od takmičenja, ja lično ne bi dozvolio klubu koji osvoji ovu spodobu od takmičenja da igra LŠ.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mene jos zanima zasto Smith Row igra lijevo, iako ima lijevo krilo? Koji je ono qurac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Evo Balogun produzuje ugovor...
Skontao momak da mu je ovdje najbolje. Ubost ce jak ugovor a nece morati nista da se trudi...
Skontao momak da mu je ovdje najbolje. Ubost ce jak ugovor a nece morati nista da se trudi...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zamisli čekati Španskog amatera da izraste u polutrenera, samo da bi na kraju uskočio na mjestu trenera Barse.
⚜️~⚜️~⚜️
Gabi u prvoj
- QUARTERBACK
- Kontakt:
svidja mi se prva postava, mozda i pobjedimo..
samo da ga ne izvede na poluvremenu ko protiv uniteda, jos imao obraza reci imao je svoju sansu
samo da ga ne izvede na poluvremenu ko protiv uniteda, jos imao obraza reci imao je svoju sansu

Wenger pa i Emery bi imali daMu da gurnu onog Lopeza na lijevom beku kad vec nismo doveli zimus zamjenu za Tirnija. Jbte Wengisa je tako Gibbsa promovisao u prvi tim.QUARTERBACK je napisao/la: ↑11 apr 2021, 19:10svidja mi se prva postava, mozda i pobjedimo..
samo da ga ne izvede na poluvremenu ko protiv uniteda, jos imao obraza reci imao je svoju sansu![]()
Ovaj Azeez kao na klupi. Kao strasan talenat a u cijeloj sezoni dobio 3 minuta da igra. I to sezona gdje smo teska stedina tabele

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Bespotrebno Čembers na beku, nije igrač za te pozicije. Bolje da je zaigrao umjesto Holdinga, on je pogubljen u vremenu i prostoru. Patuljci od 1.5 m glavom pored njega zabijaju.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Bolji smo
-
- Kontakt:
Sledece sezone borba za opstanak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.