Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nalić uopšte nema osjećaj za to da radi u Premijer ligi, njegovi treninzi su teški, traži od igrača trčanje i defanzivnu disciplinu. Veselinović, Bekrić, Alispahić, Štilić, Lendrić...njima baš odgovara takav trener 

Sloboda penal pravi svako kolo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad god sam gledao ovu Slobodu protiv njih se penal svirao. Nevjerovatna liga.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Pa niko nije to ni rekao, riesili smo se jednog tvrdoglavog covjeka ciiji je talac bio klub. Stavio sebe ispred kluba i svega, dosao i to na kakv nacin da uzme svoje, on se za sve pitao a onda se pojdini cude sto je sve propalo. Da ne pricamo kakve je ublehe doveo za sobom da mu cubaju leđa i klimaju glavom.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:25Najsmješnije od svega je što oni sad kontaju da su riješili probleme, a Amar sa stadiona otišao u knjižaru i kupio paket plavih koverti![]()
Sada treba remont remonta, sposbni ljudi sto je najveci problem u ova vremena.
On je sebe osramotio, prezime i oca mu, ovo mu nije trebalao - pohlepa i tvrdogalvost ga kostale.
Mjau !
-
- Kontakt:
Sutra cemo natamburati Sarajevo nece znati gdje im je glava a gdje guzica, bice 2 1 za Velez. 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
gasi ligu ovo je otislo u qrac sa sudijama
Jedan grad, jedna ljubav!
Bilo je povlacenja za dresove.Naivno ga je ovaj Ramic uvukao u 16 s obzirom da je potezanje pocelo vani .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa 2 metra van 16m je počelo povlačenje, ne može nikako bit penal.. Bruka
#SuningOUT
-
- Kontakt:
I ja sam tog misljena, prije faul nego penal.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma sad realno bez neke zajebancije. Zeljo igromne dugove ima, onako negdje izmedju 12-15 miliona.Machak je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:28Pa niko nije to ni rekao, riesili smo se jednog tvrdoglavog covjeka ciiji je talac bio klub. Stavio sebe ispred kluba i svega, dosao i to na kakv nacin da uzme svoje, on se za sve pitao a onda se pojdini cude sto je sve propalo. Da ne pricamo kakve je ublehe doveo za sobom da mu cubaju leđa i klimaju glavom.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:25Najsmješnije od svega je što oni sad kontaju da su riješili probleme, a Amar sa stadiona otišao u knjižaru i kupio paket plavih koverti![]()
Sada treba remont remonta, sposbni ljudi sto je najveci problem u ova vremena.
On je sebe osramotio, prezime i oca mu, ovo mu nije trebalao - pohlepa i tvrdogalvost ga kostale.
Ni vi navijaci se ne trebate nadati narednih 5-8 godina necemu aman, ako zelite da zeljo prezivi. Na maksimum treba skresati sve ugovore, nahvatati par sponzora, i to polako vracati. Naravno imate i tu orecicu u vodu prodaje pomocnog, na sto realno samo glup covjek moze pristati, samo iz razloga sto bi se dugovi vratili, ali bi se nastavilo sve po starom opet. Znaci prodaja pomocnog bi vam bila samo kratkorocno rjesenje.
PSPHM
dva kluba iz tuzle u premijer ligi su ipak previše... Na kraju sezone će se liga iznivelirati ako me razumijete 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sad će Amar sve naplatiti, pa valja nahraniti onolikog kera, ne pase Lutvo travu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma ne znam ni sto idemo galaktikosima u goste kad znamo da cemo izgubiti. Bolje da smo predali odmah, bezveze nabijamo dodatne, nepotrebne troskove puta. Jedan Vinko Marinovic, inace prvak sa dva razlicita kluba, trener aktuelnog prvaka drzave i trener trenutno prvoplasirane ekipe da nadmudri trenerskog maga Fedju Dudica...Ne znam koja fudbalska neznalica ocekuje bilo sta osim lagane pobjede Veleza...nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:28Sutra cemo natamburati Sarajevo nece znati gdje im je glava a gdje guzica, bice 2 1 za Velez.![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Slobodinim igraćima fali iskustva, zato naivno ulaze u ovakve situacije, koje im se mogu svirati.ASD post_
Ne pravi.
Ovo nije vidjelo penala.
miky_hz post
Bilo je povlacenja za dresove.Naivno ga je ovaj Ramic uvukao u 16 s obzirom da je potezanje pocelo vani .
/
elvirbaljic post
I ja sam tog misljena, prije faul nego penal.
Realno nije bilo za penala, ali se nisu smjeli dovesti u takvu situacciju. TC im bez penala, nikad nebi dala gol.
Jel istina da su Brku otjerali Vico, pitari i masoni?
Pitam za jarana.

Pitam za jarana.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Svaka njemu cast za to ali od stare slave se ne zivi, juce sam posle duze vremena odgledao utakmicu Zelje, realno su ocajni, sramota je da u ovakvoj ligi budu 7-mi na tabeli. Naravno da nece tu biti na kraju sezone, popravice plasman ali kad nema rezultata neko mora da snosi odgovornost. Problem je sto se na nasim prostorima to slama samo na trenerima.
Neka nekako srede finansije, nadju neko resenje do kraja sezone a onda pojure Lalatovica koji na kraju sezone odlazi iz Vose. Taj je ludak s kojim se ne bi zajebavao ko stigne a siguran sam da bi mu Zeljo bio veliki izazov u karijeri. Verovatno je taj scenario nerealan al ajd, ne vidim u PL BiH trenera koji bi postigao vise nego Osim za vreme svojih mandata.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Nala povedi nas 

# jao nalic trener
Ode nam Amaw

Ima li Čelik kakvog trenera da nije sretan...?
Nalić izgleda odbio željkana.
Nalić izgleda odbio željkana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.