English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Velika pobjeda u borbi za top 4. Mane je u zescem kanalu nazalost.
Koji ce biti sljedeći klub Franka Lamparda? Dal' se može ocekivati neka ozbiljna trenerska karijera na top nivou? TT preporodio ovu ekipu.
Arsenal
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Al su ljudi ubili Palace Allahu dragi, nadam se da je Frenkie gledao i biljezio kako se igra
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pojavila su se nagađanja da će preuzeti Englesku U21 reprezentaciju, sada koliko ima istine u tome vrijeme će pokazati.
Neb me cudilo da ga Englezi isforsiraju do trenerske pozicije seniorske repke i onda se nastave pitati zašto nikad ne osvojimo ništa.
Vjerujem da ce mu sljedeći klupski posao biti u nekom slabijem premierligaskom timu ili nazad u Cship.
I Frenkie ih je dobio 4:0.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ubio ih je i Liverpool, pa od tad nije sastavio 90 minuta lijepog fudbala

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da ima navijaca nebi ljudi tako punili Palace kod kuce jer treba priznati da je tamo najbolja atmosfera.
ARSENAL4ever
Frajer ronaldinho postao, dva put bolji od brune penaldesa
Lingard je Messi za timove ovog nivoa kao što je West Ham.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Lingard je igračina za penaldžiju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- akisarajevo92
- Kontakt:
mogao bi West Ham do LP, imaju odlican raspored do kraja
Don't believe the hype.
Nadam se da ustanete iz svoje udobne stolice u znak poštovanja prema fudbalskom mađioničaru svaki put kada pišete ime Brune Fernandesa.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Naravno...AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:41Nadam se da ustanete iz svoje udobne stolice u znak poštovanja prema fudbalskom mađioničaru svaki put kada pišete ime Brune Fernandesa.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Naravno jer je magijaAlanSmith14 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:41Nadam se da ustanete iz svoje udobne stolice u znak poštovanja prema fudbalskom mađioničaru svaki put kada pišete ime Brune Fernandesa.

Mogao bi opet Leicester izvisiti za Ligu prvaka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gledao sam Fernandesa par puta. Smiješan igrač, napadači i krilni igrači su totalno zatušeni njegovom pojavom.
Neznalica Ole mu dopušta da radi šta hoće, gubi lopte u prosjeku po 20 puta, protiv banana ekipica. Nebitan igrač protiv big 6, u Portugalu zabio mizerna 2 gola.
Nekad prošle godine cmizdrao, mislio da ide u Real, kad ono malo sutra, samo ozbiljni igrači igraju u Realu, dok kikiriki igrači idu u United.
Neznalica Ole mu dopušta da radi šta hoće, gubi lopte u prosjeku po 20 puta, protiv banana ekipica. Nebitan igrač protiv big 6, u Portugalu zabio mizerna 2 gola.
Nekad prošle godine cmizdrao, mislio da ide u Real, kad ono malo sutra, samo ozbiljni igrači igraju u Realu, dok kikiriki igrači idu u United.
⚜️~⚜️~⚜️
On moze samo grijati klupu CMKu i Fedeu. Portugalski Asensio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:48Gledao sam Fernandesa par puta. Smiješan igrač, napadači i krilni igrači su totalno zatušeni njegovom pojavom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.