Hajde argumentaš moj odgovori kako nacionalni kljuc, a titulu zaredom Zeljo uzima dva puta, Zrinjski tri puta, Sarajevo dva puta plus evo vjerovatno i treci, jedini koji uvijek laprdaju bezveze ste vi tuzlaci, ispadnete iz lige svojom zaslugom najprije ali okrivite Zelju, Gdje cemo kaze mi sa Lišticom, pa i oni su osvajali ovu ligu, pa Olimpik je osvajao KUP za razliku od vas nekakvih velikana satro. Imate tanku ekipu sezonama ali uvijek vam neko kriv, do jedne sezone kada ste kako rekoh nafatali covjeka sa parama pa su svi oni vasi kompleksi izasli na vidjelo te sezone, nije se moglo zivjeti od vas tada, sve vam je potaman bilo, nisu vam smetale ni sudije ni savez.sviunapad1010 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 12:22Imaš li ti argumenata da kontriras na ovo moje ili nemaš? Laprdas u prazno bez potrebe ikakve. Bujrum odgovori na pitanja argumentovano.Osttribine je napisao/la: ↑11 apr 2021, 12:11
Ako je tebi tako lakse da podnosis 100 godina postojanja onako onda te necu u suprotno ubjedjivati. Sto se sudija i sudijskih odluka tice nema ekipe koja nije ostecena ili pogurana svake sezone, ali isto tako je u svim ligama svijeta, ali ne vrijedi sa vama raspravljati, eto imali ste i "savrsenu" zemlju Jugoslaviju, pa ste i tu bili qrac od ovce, pardon koze.
I kako ste se postenjacine vratili u PLBiH, fino rece vas ex prezident javno da nema ekipe koja se iz te lige vratila, a da nije surovala sa sudijama. Covjek je to u dva navrata odradio sa dva razlicita kluba, vama i Slogom.