Pravda za amawa
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pravi gicko prasic,hinja pendava.
Prica se
Desio im se amaw, a poslije ove utakmice sto je opravdavaju, desit ce se amaw x2.Vagabundo88 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 10:22Za nas ne previse upucene, sta se desilo pa je Zeljo tako los ove sezone?
Ta ista činjenica nas mnogo raduje i nadam se da će im biti i gore. Zaslužili su.90minut je napisao/la: ↑11 apr 2021, 01:49Da, al' moraš razumjeti momka jer jedno je to što mu je klub u k.urcu fazon je što on to zna i prihvaca tu cinjenicu..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 apr 2021, 01:46Ja pričam o tome, da sam na tvom mjestu i da je moj klub na mjestu tvog, rasprava sa ostalim forumašima u vezi sudijskih odluka je zadnja stvar koja bi mi bila na pameti jer za bilo kakvu raspravu ne bih ni imao obraza. Nije vama ni Mujić, ni Gigović, ni ostali krivi što se nalazite tu gdje jeste i klub nećete odbraniti analiziranjem na forumu sudijskih odluka iz zadnjih 5 kola ma kakve one bile. Stvorili ste božanstvo i uživajte u tlačenju.dejavu je napisao/la: ↑11 apr 2021, 01:38
Ne kontam samo kako neki mogu i dalje da pravdaju ove startove kako nisu za crvenog i kako nije ruka. Dobro razumijem u onom momentu, ali sad.. Najgora sorta ljudi. Helem, dosadilo vise i ovo.![]()
To je vec druga stvar. Ta borba za i oko kluba ce izaci na vidjelo kad tad.
Ovdje pricamo o tome kako je raja pored sopstvenih zdravih ociju SLIJEPA.
Nešto potpuno drugo je što pitari hoce da izmisle neku krađu u korist Zeljeznicara, a svaka budala koja poznaje nogomet i gledala je utakmicu vidi da to nije bio slucaj..
Razumiješ li sad zbog cega se javljao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.