Nema ni njega ni Phill Jacksona.sikirica je napisao/la:Ljudi,zna li iko sta je sa @Quaresmom, ne vida se sada na forumu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Phill trenutno nema pristup internetu a i kada bude u mogucnosti mislim da nece biti na forumu, al' vjerujem da ce se brzo on vratiti da podrzava i brani svoju djecu Lucasa i Gogu.Bosco je napisao/la: Nema ni njega ni Phill Jacksona.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
T-MAC je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Lily sretan rođendan , sve najbolje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Puma je napisao/la:T-MAC je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Lily sretan rođendan , sve najbolje
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
bavarian_bk je napisao/la:Lily sretan rođendan , sve najbolje
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
@Samo F.K.S. ja mislim da je Imtec najjeftiniji 

Intervju sam skoro završio za Ars BiH , za Ars Cro napisao jednu biogafiju, imam još dvije. Težak je moj život. 

-
- Kontakt:
Gdje se nalazi radnja imteca ?Dino_TM je napisao/la:@Samo F.K.S. ja mislim da je Imtec najjeftiniji
- Megamon
- Kontakt:
BBI.Samo F.K.S !! je napisao/la:Gdje se nalazi radnja imteca ?Dino_TM je napisao/la:@Samo F.K.S. ja mislim da je Imtec najjeftiniji
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Imal negdje blize novom gradu ?
- Megamon
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Imal negdje blize novom gradu ?
Ima negdje na Otoci kod pijace kvadrant,imas na Marin Dvoru a ima i na Ilidji.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Imas na Dobrinji, preko puta pijace, iza pekara prolaz.
- the scouser
- Kontakt:
Imtec je najjeftiniji,ja sam nedavno novi komp uzimao,i gledao i racunao po ovim net stranicama,i vecina ljudi sto znam mi je rekla da je tamo najjeftinije.Keenan.- je napisao/la:Plus.Samo F.K.S !! je napisao/la:Koja je najjeftinija radnja za dijelove za racunar u Sarajevu zelim da pojacam ovu krtniju ili novi da uzmem....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
ee taman kad već o tome pričate, zna li neko od vas gdje bi najjeftinije prošao (najidealnije bi bilo da je prodavnica u Tuzli) prilikom kupovine monitor(ovaj stari mi se sve češće gasi sam od sebe i miješaju mu se boje) ? ili još bolje ako neko zna zbog čega se to dešava da probam sam popraviti 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ako mislis na mene, ja sam musko hahaEmir_ZENICA je napisao/la:gledaj ti kraljice foruma jest akrivna

nego salu na stranu.. strah me ako zena ne pije kolu. u onoj seriji samo po vinu udaraju a ja vino nisam vidio od partizanske ofanzive.. ako bi neko bio dobre volje da me pogura malo sa parama da nam bar kupim sarajcice, bio bi mu jako zahvalan
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ma nije ba,ima jedna Kraljica foruma,tek dosla na forum,nisam mislio na tebe,mada si i ti aktivan ,i previse
Cula je ona za ovaj forum i rekla je obavezno posjetiti,samo nije platila racune a brzina joj ispod prosjecne,tako da nece zadugo.A sto se onog njenog tice,on trenutno na putu,bari Gumus mada se ona ne da tako lako . A kupi ti bony kolu,ustvati ne moras idi uzmi malo benzina i dodaj secera i eto bony kole 

A C A B !
pa bony je nadaleko najbolja kola
pored kamenca i pijeska, ispere ti komplet bubreg iz tijela...
i slogan im je prva liga.. BONY kola - casa vise, bubreg manje
nego morat cu napisati kakvu kolumnu o triu fantastiku ili ti ga.. o Seherzadi, telecem pogledu i meni naravno

i slogan im je prva liga.. BONY kola - casa vise, bubreg manje

nego morat cu napisati kakvu kolumnu o triu fantastiku ili ti ga.. o Seherzadi, telecem pogledu i meni naravno

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Onuru... ja dok sam bio mali stalno sam se natezao ako mi starci nesto ne kupe i zato sada imam veliku glavu. ne znam sta je on radio pa su mu samo oci velike..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.