Ako ovo nije namjerno sta je onda

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da budaloOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:30Znaci bio si u Mostaru. Koliko vas je bilo očekujem 250+ jer ste vi ipak Fukare Tuzla jedni i jediniSariel1987 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:27Obicno u mostar idemo kad igramo sa zrinjskim.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:25
Znaš li naći Mostar ili ipak znaš jer ste vi Fukare Tuzla i idete na gostovanja![]()
Koliko me sjecanje sluzi vama skrenemo prije mostara lijevo![]()
Nesto rece?
Vi da ste veliki klub napravili bi sebi stadion a ne bi krali velezov.
Ovo ti je ko ono kad idem s autom i u nekoj tunguziji ne može da uhvati nikakvu stanicu i onda ipak ukopča neki bn ili tako nešto, i tamo sad neko političko pitanje, pa se javljaju neki penzioneri i besposličari, pa oni ko nešto pametuju, e tako i ove teorije komšiluka zvuče.Kaunas je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:28Jel realno ovoJa sam davno reko da politika hoče da nas uništi i to se upravo događa. Cilj je da u državi budu 3 jaka nacionalna kluba, Borac, pitari i Zrinski i mi se u to ne uklapamo i smetamo ko što smo uvijek smetali politici od kad smo osnovani. Nas sad u njihovim mozgovima svrstavaju među " ostale" koje treba uništit.
Vi da ste veliki klub imali bi i poneki trofejSariel1987 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:39Vi da ste veliki klub napravili bi sebi stadion a ne bi krali velezov.
gledat hoće, igrat pak ne
Yebo majku stomak me zaboli od smijeha
Da nema one slike ne bi ni bilo 95% ovih komentara.feniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:13
Animozitet je vise zbog sudije, kad svi znaju da je navijac Zelje ( s jasnim dokazima )a opet vam sudi. Cak se upozoravalo na to prije utakmice..
Nema sta ostalo je posteno napisano, za druge ne znam, znam da sam piso posle Olimpika da vas je osakatio i da je bio ofsajd protiv Slobode..Mada mislim da je ipak ovo najzesca otimacina ove polusezone
Izdrzat' ce brkica sve i odvesti ih u konacan sunovrat. Velika podrska sijedom brkatom gospodaru familije!
Jos mi je jaci ovaj sto ga, nakon njegovog krika u prazno, bodri sa "TAKO JEEEE"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.