Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja sam sada Eibar ispod kartona. Ne vidim razlog sto da se udaraju.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- kladionicar03
igrao dubl psg 2 i galata 1. psg glat proslo a ova galata nemoze meda. ovo im je zadnji voz ako ne dobiju ode im prvenstvo.
Mladost lagano, šteta za Leeds.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
ova galata bas retard ccc hajde walse golovi jbt i ovi ce me oboriti i to sve zadnji parovi ccc

Hajde Rijeka daj gol da ostanem u igri
E kad u španskoj ligi kod 0:1 pola sata zadnjih ne bude nijedan karton , još gledam zadnjih 10minuta i mislim da nije bio nijedan faul, ma bjež ba
nema potpisa
Ja igrao ispod 4.5

Dodje mi Real Barca da opalim ispod
-
- Kontakt:
Jedno staro pitanje/dilema. Ne znam je li netko zna pravi odgovor, ali ona vizualizacija bet365 sa attacks i dangerous attacks.. Ja sam mislio da to prati čovjek koji je na stadionu i na tabletu (ili slično) klikće, vuče liniju tko gdje napada, blokira pušta.. Ako je to stvarno tako, tko to radi već evo godinu dana po stadionima?

1905
Imas druze budu konkursi za nase lige futbal, kosarka i rukomet... Radi se preko mobitela ili tableta.mario11111 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:46Jedno staro pitanje/dilema. Ne znam je li netko zna pravi odgovor, ali ona vizualizacija bet365 sa attacks i dangerous attacks.. Ja sam mislio da to prati čovjek koji je na stadionu i na tabletu (ili slično) klikće, vuče liniju tko gdje napada, blokira pušta.. Ako je to stvarno tako, tko to radi već evo godinu dana po stadionima?![]()
![]()
![]()
Jel moguce da el clasico 5.5 granica i to preko 1.90...nemoguce je ovo... Prije bi granica bila 7.5 i to preko 1.70...ovo sve nekako vuce na miroljubivu tekmu
-
- Kontakt:
Ali evo kako sad, nema gledatelja??WOLF20 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:49Imas druze budu konkursi za nase lige futbal, kosarka i rukomet... Radi se preko mobitela ili tableta.mario11111 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:46Jedno staro pitanje/dilema. Ne znam je li netko zna pravi odgovor, ali ona vizualizacija bet365 sa attacks i dangerous attacks.. Ja sam mislio da to prati čovjek koji je na stadionu i na tabletu (ili slično) klikće, vuče liniju tko gdje napada, blokira pušta.. Ako je to stvarno tako, tko to radi već evo godinu dana po stadionima?![]()
![]()
![]()

1905
Brate ne rade za svaku kladionicu pojedinacno... Imaju razni provajderi koji to rade i onda kladionice od njih otkupljuju.mario11111 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:03Ali evo kako sad, nema gledatelja??WOLF20 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:49Imas druze budu konkursi za nase lige futbal, kosarka i rukomet... Radi se preko mobitela ili tableta.mario11111 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:46Jedno staro pitanje/dilema. Ne znam je li netko zna pravi odgovor, ali ona vizualizacija bet365 sa attacks i dangerous attacks.. Ja sam mislio da to prati čovjek koji je na stadionu i na tabletu (ili slično) klikće, vuče liniju tko gdje napada, blokira pušta.. Ako je to stvarno tako, tko to radi već evo godinu dana po stadionima?![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim kontam, logično da će njega pustit ali evo, pitanje samo.
![]()
Samo BET365 ima svog pojedinacno, ostale kladionice tj. Vecina njih koristi sport radar
Premier nema u ponudi kartone na live Real - Barca taman kontao zategnuti ispod
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako Premier uvijek blokira par gdje padaju lagano golovi (tipa 7:0, 9:0, itd), ne daju lagane pare nikome
Don't believe the hype.
Ma ispod vjeruj
Cekam 2 kornera barse od 50. Minute, kruze kruze, lopta u aut stalno...
-
- Kontakt:
Citav dan kontam zasto je kvota na galatu 1,60 jer kao bore se za prvaka a ovima ne treba.
Prodje sve i galata me sheba za 300€
Prodje sve i galata me sheba za 300€
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.