Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
NAKON REMIJA SA ŽELJOM
Mensur Mušija: Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio, poslije ovoga nema smisla ulagati u fudbal
Predsjednik Mladosti otkrio šokantne detalje nakon meča Željezničar - Mladost
Fudbaleri Željezničara i Mladosti remizirali su danas 4:4 u meču 25. kola Premijer lige BiH na Grbavici. Mladost je s dva igrača manje u finišu susreta imala dva gola prednosti, a onda je Željo u posljednjim minutama najprije smanjio na 3:4, a onda iz penala u sudijskoj nadoknadi došao do boda.
Predsjednik Mladosti Mensur Mušija je nakon utakmice zaplakao od muke. Iz prijašnjih iskustava, po njegovim riječima, sa sudijom Elvisom Mujićem računao je Mušija na "domaćinsko" suđenje, ali ni u snu nije mogao zamisliti da će njegov tim napuniti mrežu Želje.
– Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio. Ja to kažem po cijenu kazne. Poslije ovoga više nema smisla. Nema smisla ulagati u fudbal. Ljudima poput Mujića nije mjesto u fudbalu – izjavio je Mensur Mušija.
Predsjednik Mladosti otkrio je još neke šokantne detalje.
– Moj igrač Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao Mujić. Zaprijetio mu je Mujić da će ga isključiti. Zato smo ga izvadili iz igre. Zamislite na što smo prinuđeni, da vadimo najboljeg igrača, kako ga ne bi Mujić isključio. Šta vam to govori. Pola ekipe mi je izbacio. Kakva je svrha igrati? Kakvu poruku šaljemo ako gledamo ovako kriminalno suđenje. Želji ovo ne treba. Mujić je ovim odmogao Želji, a nas drastično pokrao. Kome da se žalimo poslije svega. Javnost je sve vidjela. Muka mi je od svega - poručio je Mušija.
Mladost je postigla četiri gola, u posljednjim minutama iz ruku ispustila pobjedu, ali su uzdignute glave sa suzama u očima Mušija, Milanović, Velić, Hadžić, Hiroš,...napustili Grbavicu.
Mensur Mušija: Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio, poslije ovoga nema smisla ulagati u fudbal
Predsjednik Mladosti otkrio šokantne detalje nakon meča Željezničar - Mladost
Fudbaleri Željezničara i Mladosti remizirali su danas 4:4 u meču 25. kola Premijer lige BiH na Grbavici. Mladost je s dva igrača manje u finišu susreta imala dva gola prednosti, a onda je Željo u posljednjim minutama najprije smanjio na 3:4, a onda iz penala u sudijskoj nadoknadi došao do boda.
Predsjednik Mladosti Mensur Mušija je nakon utakmice zaplakao od muke. Iz prijašnjih iskustava, po njegovim riječima, sa sudijom Elvisom Mujićem računao je Mušija na "domaćinsko" suđenje, ali ni u snu nije mogao zamisliti da će njegov tim napuniti mrežu Želje.
– Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio. Ja to kažem po cijenu kazne. Poslije ovoga više nema smisla. Nema smisla ulagati u fudbal. Ljudima poput Mujića nije mjesto u fudbalu – izjavio je Mensur Mušija.
Predsjednik Mladosti otkrio je još neke šokantne detalje.
– Moj igrač Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao Mujić. Zaprijetio mu je Mujić da će ga isključiti. Zato smo ga izvadili iz igre. Zamislite na što smo prinuđeni, da vadimo najboljeg igrača, kako ga ne bi Mujić isključio. Šta vam to govori. Pola ekipe mi je izbacio. Kakva je svrha igrati? Kakvu poruku šaljemo ako gledamo ovako kriminalno suđenje. Želji ovo ne treba. Mujić je ovim odmogao Želji, a nas drastično pokrao. Kome da se žalimo poslije svega. Javnost je sve vidjela. Muka mi je od svega - poručio je Mušija.
Mladost je postigla četiri gola, u posljednjim minutama iz ruku ispustila pobjedu, ali su uzdignute glave sa suzama u očima Mušija, Milanović, Velić, Hadžić, Hiroš,...napustili Grbavicu.
Baader je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:13Što ne bih pisao na navijačkim temama kao bivši aktivni navijač. Sigurno logičnije nego da ti kao tuzlak pišeš o navijačimaSariel1987 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:11Proziva i na navijackim temama iako je po vlastitom priznanju van tih voda . Jedan je strmkapaAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:09
Proziva nas lik koji je pisao na temi Man Utd kao njihov navijac dok su vrapcici bili u federalki![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Prikice ne znam kako da ti kažem, ali povezivanje Veleža i gloryhunterstva predstavlja paradoks epskih proporcija, svemirsku anomaliju i potencijalno otvaranje crne rupe na sred foruma

Budimo realni, uz Velež se veže isključivo bol, ali dok je nas mazohista, biće i boli !

Jel ovo tvoj post na temi Man Utd?
Nadjes strani klub dok je lokalni u kurcu kad lokalni malo zivne u stranu se stavi Man Utd. i nama pametujes o postenom Velezu kao da ne znamo svi kakvi nam je liga samo eto ti i tvoj klub posteni haj Boga ti poklopi se vise.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Vi ne napunite ni mostar .samo dopola
Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:11Daj nam tablicu po lopovluku stavi da vidim gdje ces staviti Veleza i ove zadnje penale nakaradne Sloboda i Radnik pa i ne pustanje prednosti sad Olimpicu kad je sudija vratio na penal umijesto da prizna gol da je golman odbranio eto vama tri boda.
Svi kradu samo vrapcici posteni kako da ne.
Smiri doživljaj i pogledaj ovo
[/quote]

Jeste i propali sa godinama

[/quote]
Hahahahaha

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- feniksptica
- Kontakt:
CEekajte, koji vam je qurac, veceras Zelju yebemo. Vi sutra to rjesavajte..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da ti dam i ostale profile pod kojima sam pisao, pa da ne spavaš noćima pretražujući postove?Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:21Prikice ne znam kako da ti kažem, ali povezivanje Veleža i gloryhunterstva predstavlja paradoks epskih proporcija, svemirsku anomaliju i potencijalno otvaranje crne rupe na sred foruma
Budimo realni, uz Velež se veže isključivo bol, ali dok je nas mazohista, biće i boli !
Jel ovo tvoj post na temi Man Utd?
Nadjes strani klub dok je lokalni u kurcu kad lokalni malo zivne u stranu se stavi Man Utd. i nama pametujes o postenom Velezu kao da ne znamo svi kakvi nam je liga samo eto ti i tvoj klub posteni haj Boga ti poklopi se vise.

Pazi lika, pregledava šta sam pisao godinama

Zadnja izmjena: Baader, dana/u 10 apr 2021, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ok, ako bi gledali još širu sliku onda i jedan stoper bi bio ok, čisto iz razloga što je Jones sklon povredama, mada bih volio vidjeti da se on i Small ustale i da naprave jedan ozbiljan i uigran stoperski tandem.
Baader#man#utd#vrapcici#red#djavoli#vrapci
Depay kao zamjena za Matu bi takođe bio ok, samo onda u tom slučaju treba Januzaja poslati negdje na posudbu, jer tek onda neće vidjeti ozbiljne utakmice.
Depay kao zamjena za Matu bi takođe bio ok, samo onda u tom slučaju treba Januzaja poslati negdje na posudbu, jer tek onda neće vidjeti ozbiljne utakmice.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ok amar amar osim osimfeniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:23CEekajte, koji vam je qurac, veceras Zelju yebemo. Vi sutra to rjesavajte..

Znaš li naći Mostar ili ipak znaš jer ste vi Fukare Tuzla i idete na gostovanja

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Hoce li velez evropske utakmice igrati PBB ?
- feniksptica
- Kontakt:
Kad udjem u grad Mostar, malo mi pomozi, gdje tacno trebam ic do vaseg stadiona ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:25Znaš li naći Mostar ili ipak znaš jer ste vi Fukare Tuzla i idete na gostovanja![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tutankamon1905
- Kontakt:
O tom ja pricam..sve se izgubilo. Prije je bilo nekog redafeniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:23CEekajte, koji vam je qurac, veceras Zelju yebemo. Vi sutra to rjesavajte..
Odigraju svake godine jednu eventualno dvije utakmice protiv Zrinjskog pbb..to je najbliže što će doći europi
-
- Kontakt:
Obicno u mostar idemo kad igramo sa zrinjskim.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:25Znaš li naći Mostar ili ipak znaš jer ste vi Fukare Tuzla i idete na gostovanja![]()
Koliko me sjecanje sluzi vama skrenemo prije mostara lijevo

Nesto rece?
Imaš previše vremena da pregledaješ postove koji su vjerovatno i starije od tebeAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:24Ok, ako bi gledali još širu sliku onda i jedan stoper bi bio ok, čisto iz razloga što je Jones sklon povredama, mada bih volio vidjeti da se on i Small ustale i da naprave jedan ozbiljan i uigran stoperski tandem.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jel realno ovoJa sam davno reko da politika hoče da nas uništi i to se upravo događa. Cilj je da u državi budu 3 jaka nacionalna kluba, Borac, pitari i Zrinski i mi se u to ne uklapamo i smetamo ko što smo uvijek smetali politici od kad smo osnovani. Nas sad u njihovim mozgovima svrstavaju među " ostale" koje treba uništit.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
U borbi protiv sistemaKaunas je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:28Jel realno ovoJa sam davno reko da politika hoče da nas uništi i to se upravo događa. Cilj je da u državi budu 3 jaka nacionalna kluba, Borac, pitari i Zrinski i mi se u to ne uklapamo i smetamo ko što smo uvijek smetali politici od kad smo osnovani. Nas sad u njihovim mozgovima svrstavaju među " ostale" koje treba uništit.

Šta kaže Erić "JAAAAAAAAA"

Filip, we love you!!!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Znaci bio si u Mostaru. Koliko vas je bilo očekujem 250+ jer ste vi ipak Fukare Tuzla jedni i jediniSariel1987 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:27Obicno u mostar idemo kad igramo sa zrinjskim.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:25Znaš li naći Mostar ili ipak znaš jer ste vi Fukare Tuzla i idete na gostovanja![]()
Koliko me sjecanje sluzi vama skrenemo prije mostara lijevo![]()
Nesto rece?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.