Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja ocam gotivim.ovog Amara samo sto se čovjeku realno moze i sto ga zaboli k.urac.U prevodu je.be mi se sta debili saraju i kakve parole pisu.hahahahaha pa ni mi ne mozemo popisati ultrase zeljine kao.Amar.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I u zadnje vrijeme odkad je Vico tu i Borac krade ali od početka lige Željo i Zrinjski su glavni
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
al' stvarno, portali postedise mujica (ne prvi put) a sta su nesretniku gigovicu radili
razvlacilo ga je jos za vrijeme utakmice

je l' ova "medijska tisina" danas zbog mujica ili zbog doticnog kluba?

je l' ova "medijska tisina" danas zbog mujica ili zbog doticnog kluba?
- tutankamon1905
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:25I u zadnje vrijeme odkad je Vico tu i Borac krade ali od početka lige Željo i Zrinjski su glavni

Da su nam svi posteni kao vi

Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 10 apr 2021, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Baader je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:07
Najprotektovaniji ste tim u državi otkako postoji liga (uz Zrinjski naravno) i normalno je da ljudi pi.zde zbog ovakvih sistematskih, planskih i očiglednih krađa. Oštećeni ste i vi bili u nekim utakmicama i to se sve moglo podvesti pod pojam "sudijska greška": protiv Sarajeva se ni na slici ne može 100% reći je li ili nije bio ofsajd, protiv Tuzle upitno je li uopšte greška bila, dok ste protiv Slobode i Olimpika vidno oštećeni, ali ovo danas je bila planska krađa. Jednostavno van pameti sudijske odluke isključivo sa namjerom da oštete goste
Kako najprotektovaniji a u istom posto pises da smo vidno osteceni na nekim utakmicama? Da smo najprotektovaniji ne bi nam se ovo sve u proljetnom dijelu sezone desavalo. Ne bi se dodijeljivala titula na -3 i prekidalo prvenstvo na 10ak zarazenih, i ne bi se svirao onaj penal u Bijeljini

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Čovjek ulaže koliko može, igrači se trude koliko mogu, a na sve to ti se po.sere kriminalac u liku sudije s zadatkom koji je dobio od kartela FSBiH. Sve je ovdje jasno i glasno. Nije stvar samo ove utakmice, jeb.at će drugi put nekog drugog, može im se hoće im se, de ti meni genge, a ko je.be klubove i igrače.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:14– Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio. Ja to kažem po cijenu kazne. Poslije ovoga više nema smisla. Nema smisla ulagati u nogomet. Ljudima poput Mujića nije mjesto u fudbalu – izjavio je Mensur Mušija.
Predsjednik Mladosti otkrio je još neke šokantne detalje.
– Moj igrač Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao Mujić. Zaprijetio mu je Mujić da će ga isključiti. Zato smo ga izvadili iz igre. Zamislite na što smo prinuđeni, da vadimo najboljeg igrača, kako ga ne bi Mujić isključio. Šta vam to govori. Pola ekipe mi je izbacio. Kakva je svrha igrati? Kakvu poruku šaljemo ako gledamo ovako kriminalno suđenje. Želji ovo ne treba. Mujić je ovim odmogao Želji, a nas drastično pokrao. Kome da se žalimo poslije svega. Javnost je sve vidjela. Muka mi je od svega- poručio je plačnim glasom Mensur Mušija.
A ovi shupci sa ss nek napisu kako je covjek prenio, yebo vas otac pogani!!!!
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
- Kontakt:
Pišite šta hoćete mi vam to ne čitamo. Hhaahahahah. E najluđi je trener ikad. 

Svima se događaju propusti, a fudbal se kod nas nije počeo igrati prije godinu dana, pusti šuplju. Ovo danas je sramota i gotovo, ovo nisu bile sudijske greške, ovo je bila sudijska krađa. Razlika postoji.dejavu je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:27Baader je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:07
Najprotektovaniji ste tim u državi otkako postoji liga (uz Zrinjski naravno) i normalno je da ljudi pi.zde zbog ovakvih sistematskih, planskih i očiglednih krađa. Oštećeni ste i vi bili u nekim utakmicama i to se sve moglo podvesti pod pojam "sudijska greška": protiv Sarajeva se ni na slici ne može 100% reći je li ili nije bio ofsajd, protiv Tuzle upitno je li uopšte greška bila, dok ste protiv Slobode i Olimpika vidno oštećeni, ali ovo danas je bila planska krađa. Jednostavno van pameti sudijske odluke isključivo sa namjerom da oštete goste
Kako najprotektovaniji a u istom posto pises da smo vidno osteceni na nekim utakmicama? Da smo najprotektovaniji ne bi nam se ovo sve u proljetnom dijelu sezone desavalo. Ne bi se dodijeljivala titula na -3 i prekidalo prvenstvo na 10ak zarazenih, i ne bi se svirao onaj penal u Bijeljini![]()
Danas ste svu vidjeli, kako je želješčar u prošlosti osvajao titule. Kako je Amaw postao najtrofejniji trener u BiH. Ovo je danas bila velika sramota, za sve ljude koji vole nogomet. Ima ljudi koji to opravdavaju.
jaran mi je željovac, čovjek ne smije nikoga pogledati u oči od stida.

-
- Kontakt:
A zasto bi mediji pisali kad je covjek korektno odsudio utakmicu? Sudjenje danas i ono protiv Olimpica se ne moze porediti. Prvi crveni start otvorenim dzonom na nogu (ima negdje slika na Zeljinom pdfu) cist crveni, drugi zuti tj. crveni nakon igranja rukum zadnjeg igraca u odbrani cist zuti odnosni crveni, i penal ruka u zraku u nepravilnom polozaju lopta je pogadja i cist penal. Ja ne znam imate li oci ili ste slijepi od tolike mrznje prema Zelji?
Ma nas kad oštete, mi smo gadni, ne može se ostat od naših, što opravdano, što neopravdano

Ko će se buniti i praviti medijski pritisak zbog Mladosti, kad ih nema dovoljno i kad su realno mal klub.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se sjetim kako su branili Husa kako je legenda i kako se ne treba tjerati iz kluba. Red je da uzvratimo uslugu
AMARE OSTANI !

AMARE OSTANI !
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tako je djipke! 100% najtrofejniji zbog sudija i niposto zbog najboljeg tima Zelje tada!!fks74 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:31Danas ste svu vidjeli, kako je želješčar u prošlosti osvajao titule. Kako je Amaw postao najtrofejniji trener u BiH. Ovo je danas bila velika sramota, za sve ljude koji vole nogomet. Ima ljudi koji to opravdavaju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaran mi je željovac, čovjek ne smije nikoga pogledati u oči od stida.

nasa noc traje danima
- feniksptica
- Kontakt:
Sad kad nas sudija lagano pokrade kod Mostara i to sve prodje u sjeni ovoga...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Što će vas krast kad ste vi odmah iza Željezničara i Zrinjskog po lopovluku.
Pa sta bi ovo? Jel moguce da Borac i gigovic nisu top tema?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.