Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Elvis Mujic i Milos Gigovic su sramota naseg fudbala.Nevjerovatno mi je da ovdje ima ljudi koji to opravdavaju , navodeci neke smijesne situacije sa razlicitih utakmica

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- feniksptica
- Kontakt:
Ja jos ne mogu da vjerujem da ljudi (ustvari navijaci Zelje ) opravdavaju crveni Sadikuu. Pa onaj prvi zuti covjek dobio a ni faul nije napravio...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nema evrope, nema crne torbe, modni macak nema marke. Amare deri do kraja uzivamo hehe
A 8nda naplati sve do zadnje marke
Nmg da vjerujem pokusavaju strumfovi da opravdaju danasnju sramotu hahahahahaha jesu ublehe...
50 minuta ima igraca vise,25 dva igraca vise peotiv ekipe koja se bori za opstanak ahhaha
50 minuta ima igraca vise,25 dva igraca vise peotiv ekipe koja se bori za opstanak ahhaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Meraak1921
- Kontakt:
Podrška za gospodara familije!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa zar nije ljepota bilo one godine pokrasti Zelju sa Bandicem i golom Bekica na Kosevu iz penala ?hvala ti Sarajevo sto smo im uzeli titulu te godine u njihovom stilu 10 sudija su te godine suspendirali nakon Zeljinih utakmica ali je njima i dan danas kriv Bandic .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dok se ovakvi likovi ne izbace trajno, mi nikada nećemo biti ozbiljna liga. Zbog ovakvih neljudi koji svojim suđenjem uništavaju sport, izgubili smo sigurno više od 50 posto navijača. Ovdje se država pod hitno mora uključiti sa svojim institucijama i konačno početi hapsiti pojedince.
-
Sariel1987
- Kontakt:
E hvala ti,evo crno na bijelo čovjek loptu prvo.pokupio...
A o.prvom zutom za Sadikua da ne govori...sramota
FK SARAJEVO.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Likovi u više utakmica pokazali da su retardi, smiješno pričati išta na ovu temu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Meraak1921
- Kontakt:
Otprilike ti je ova utakmica , pokazatelj nase drzave i sistema , preko respiratora , KCUS-a itd. Sustinske probleme ne vidimo ,a trivijalnim se bavimo, te navijace gubimo.Nadam se da u ponedjeljak nece biti ovakvih stvari i da ce biti prava utakmica , gdje cemo pricati o stanju na terenu , a ne o ljudima u crnomAlemC85 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:26Dok se ovakvi likovi ne izbace trajno, mi nikada nećemo biti ozbiljna liga. Zbog ovakvih neljudi koji svojim suđenjem uništavaju sport, izgubili smo sigurno više od 50 posto navijača. Ovdje se država pod hitno mora uključiti sa svojim institucijama i konačno početi hapsiti pojedince.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Dzaba slike dzaba fazoni ,propali ste mali k.urtoni ..dejavu je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:54Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:48Uskoro je godisnjica sahrane zeljeznicara ove godine vam ucimo fatihu na godinu dana od preseljenja .![]()
Ps .koji je veci grobar zelje Amar sa klupe ili Amar sa tribina ? Xaxaxaxa
Ma vi stvarno niste normalniiiiiii...
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 10 apr 2021, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Meraak1921
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:31Ovo nikada nije bio crveni. Momak prvi došao do lopte. Ali retard iz Banovića ima neke svoje bolesne kriterije.
Problem je sto ljudi pisu da nije bio ni faul, kao i Musija, cuj nije faul .. nema veze sto je loptu prvo udario
Kad se sjetim , oni su optuzivali nas da smo "zapeli" protiv njih , kako bi im bilo onemoguceno osvajanje titule.Na kraju je Bandic svakako kriv bio po defaultuAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:26Pa zar nije ljepota bilo one godine pokrasti Zelju sa Bandicem i golom Bekica na Kosevu iz penala ?hvala ti Sarajevo sto smo im uzeli titulu te godine u njihovom stilu 10 sudija su te godine suspendirali nakon Zeljinih utakmica ali je njima i dan danas kriv Bandic .
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Drug vjeruj mi ovo je postalo ludilo. Ovo je anarhija. Siguran sam da abd u ponedjeljak neće biti cirkusa jer jer Savez sam svjestan da je ovo danas velika mrlja na suđenje. Očekujem odlično suđenje. Ne treba nam još jedan cirkus u režiji sudija.Suki46 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:29Otprilike ti je ova utakmica , pokazatelj nase drzave i sistema , preko respiratora , KCUS-a itd. Sustinske probleme ne vidimo ,a trivijalnim se bavimo, te navijace gubimo.Nadam se da u ponedjeljak nece biti ovakvih stvari i da ce biti prava utakmica , gdje cemo pricati o stanju na terenu , a ne o ljudima u crnomAlemC85 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:26Dok se ovakvi likovi ne izbace trajno, mi nikada nećemo biti ozbiljna liga. Zbog ovakvih neljudi koji svojim suđenjem uništavaju sport, izgubili smo sigurno više od 50 posto navijača. Ovdje se država pod hitno mora uključiti sa svojim institucijama i konačno početi hapsiti pojedince.![]()
pokrasti?Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:26Pa zar nije ljepota bilo one godine pokrasti Zelju sa Bandicem i golom Bekica na Kosevu iz penala ?hvala ti Sarajevo sto smo im uzeli titulu te godine u njihovom stilu 10 sudija su te godine suspendirali nakon Zeljinih utakmica ali je njima i dan danas kriv Bandic .
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.