Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nema evrope, nema crne torbe, modni macak nema marke. Amare deri do kraja uzivamo hehe
Dok se ovakvi likovi ne izbace trajno, mi nikada nećemo biti ozbiljna liga. Zbog ovakvih neljudi koji svojim suđenjem uništavaju sport, izgubili smo sigurno više od 50 posto navijača. Ovdje se država pod hitno mora uključiti sa svojim institucijama i konačno početi hapsiti pojedince.
E hvala ti,evo crno na bijelo čovjek loptu prvo.pokupio...
Likovi u više utakmica pokazali da su retardi, smiješno pričati išta na ovu temu...
Otprilike ti je ova utakmica , pokazatelj nase drzave i sistema , preko respiratora , KCUS-a itd. Sustinske probleme ne vidimo ,a trivijalnim se bavimo, te navijace gubimo.Nadam se da u ponedjeljak nece biti ovakvih stvari i da ce biti prava utakmica , gdje cemo pricati o stanju na terenu , a ne o ljudima u crnomAlemC85 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:26Dok se ovakvi likovi ne izbace trajno, mi nikada nećemo biti ozbiljna liga. Zbog ovakvih neljudi koji svojim suđenjem uništavaju sport, izgubili smo sigurno više od 50 posto navijača. Ovdje se država pod hitno mora uključiti sa svojim institucijama i konačno početi hapsiti pojedince.
Dzaba slike dzaba fazoni ,propali ste mali k.urtoni ..dejavu je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:54Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:48Uskoro je godisnjica sahrane zeljeznicara ove godine vam ucimo fatihu na godinu dana od preseljenja .![]()
AlemC85 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:31Ovo nikada nije bio crveni. Momak prvi došao do lopte. Ali retard iz Banovića ima neke svoje bolesne kriterije.
Kad se sjetim , oni su optuzivali nas da smo "zapeli" protiv njih , kako bi im bilo onemoguceno osvajanje titule.Na kraju je Bandic svakako kriv bio po defaultuAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:26Pa zar nije ljepota bilo one godine pokrasti Zelju sa Bandicem i golom Bekica na Kosevu iz penala ?hvala ti Sarajevo sto smo im uzeli titulu te godine u njihovom stilu 10 sudija su te godine suspendirali nakon Zeljinih utakmica ali je njima i dan danas kriv Bandic .
Drug vjeruj mi ovo je postalo ludilo. Ovo je anarhija. Siguran sam da abd u ponedjeljak neće biti cirkusa jer jer Savez sam svjestan da je ovo danas velika mrlja na suđenje. Očekujem odlično suđenje. Ne treba nam još jedan cirkus u režiji sudija.Suki46 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:29Otprilike ti je ova utakmica , pokazatelj nase drzave i sistema , preko respiratora , KCUS-a itd. Sustinske probleme ne vidimo ,a trivijalnim se bavimo, te navijace gubimo.Nadam se da u ponedjeljak nece biti ovakvih stvari i da ce biti prava utakmica , gdje cemo pricati o stanju na terenu , a ne o ljudima u crnomAlemC85 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:26Dok se ovakvi likovi ne izbace trajno, mi nikada nećemo biti ozbiljna liga. Zbog ovakvih neljudi koji svojim suđenjem uništavaju sport, izgubili smo sigurno više od 50 posto navijača. Ovdje se država pod hitno mora uključiti sa svojim institucijama i konačno početi hapsiti pojedince.![]()
pokrasti?Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 20:26Pa zar nije ljepota bilo one godine pokrasti Zelju sa Bandicem i golom Bekica na Kosevu iz penala ?hvala ti Sarajevo sto smo im uzeli titulu te godine u njihovom stilu 10 sudija su te godine suspendirali nakon Zeljinih utakmica ali je njima i dan danas kriv Bandic .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.