FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

scudetto
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la scudetto » 09 jan 2011, 20:01

harry_90 je napisao/la:Imate na jednom tuzlanskom portalu intervju Sadikovica i jedan klip treninga igraca.Na prvom klipu gdje Sadikovic prica o pocetku priprema,cuje se navijanje fukara,jos samo da se broj navijaca poveca.
drug moj sacekat cemo mi jos neko vrijeme da se navijaci vrate,nazalost situacija je takva kakva jest :twisted:

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 09 jan 2011, 21:17

E hvala bogu da je krenulo okupljanje igrača i da i mi imamo,kakvu takvu predstavu sa čime možemo računati u nastavku prvenstava!Iz priloženog se da zaključiti da je Sadikoviću na raspolaganju spoj iskustva i mladosti,što ohrabruje da je na pomolu,konačno opredjeljenje da Slobodina škola fudbala ima prioritet...iz čega proizilazi da uložena sredstva u razvoj nogometaša,nisu bila uzaludna! Zajedno sa tim mladim naraštajima je živio i radio,poštovani i uvaženi stručnjak,Denis Sadiković!
Koristim ovu priliku da mu u moje lično ime, čestitam na svim do sada postignutim rezultatima,kao i opredjeljenju da se djeca Slobodine škole nogometa.ne smiju zaboravljati,već naprotiv da im treba se odužiti i usmjeriti ih u konačnici ka vrhunskim dostignućima.Oni to hoće.žele i mogu..treba im šansa..a ko će im drugi dati osim Denise tebe ,koji ih je učio nogometnu abecedu.

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 09 jan 2011, 21:22

Hary_90...reci nam koji je to portal..da ne nagađamo i ne dangubimo(izjava Sadikovića)! Hvala ti na redovnim informacijama iz našega omiljenog kluba!Jedan si od onih momaka,zbog kojih i ja pomekad dam svoj komentar,iako po godinama mi možda i nije mjesto među vama.Pozz i Ajli i dvim posjetiocima puno sreće u 2011.godini!
Našoj SLOBODI,još veće domete i povratak na POZICIJU KOJOJ JOJ UISTINU I PRIPADA....

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 jan 2011, 21:41

Dajdža je napisao/la:Hary_90...reci nam koji je to portal..da ne nagađamo i ne dangubimo(izjava Sadikovića)! Hvala ti na redovnim informacijama iz našega omiljenog kluba!Jedan si od onih momaka,zbog kojih i ja pomekad dam svoj komentar,iako po godinama mi možda i nije mjesto među vama.Pozz i Ajli i dvim posjetiocima puno sreće u 2011.godini!
Našoj SLOBODI,još veće domete i povratak na POZICIJU KOJOJ JOJ UISTINU I PRIPADA....
nemoj tako dajdza,tebi je ovde 100% mjesto godine nisu bitne,bitno je da ti volis Slobodu kao i mi a sve ostalo je nebitno,meni licno je cast sto imamo na ovoj temi nekoga starijeg koji se zanima sta se desava u klubu i koji voli nasu SLOBODU...i da portal je tuzlalive.ba

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 jan 2011, 23:59

Probisvjet je napisao/la:Za Jasmina zainteresovan i zenički Čelik.

Najbolji igrač i strijelac juniorskog prvenstva BiH, sa 19 postignutih golova u 18 odigranih utakmica, Jasmin Mešanović na meti je splitskog Hajduka i Dinama.
“Upravo se vozim prema Tuzli gdje ću se naći na sastanku sa klupskim menadžerom Ademom Šabovićem, mislim da neće biti problema oko papira i da ćemo sve vrlo brzo završiti. Odštetu za treniranje u visini od 40 hiljada KM Slobodi platit ću ja iz svog džepa jer Jasmin u ovom trenutku ima odlične ponude”, rekao je igračev menadžer Husarić.
“Razgovarao sam sa ljudima iz Hajduka, samo se čeka zeleno svjetlo Gorana Vučevića da Jasmin dođe na Poljud, a za Split bi trebao otputovati još ovog vikenda. Osim Hajduka, u ponedjeljak sam dogovorio i sastanak sa Zoranom Mamićem u Zagrebu i razgovarat ćemo sa oba kluba, pa ćemo vidjeti što je za Jasmina bolje”, dodao je za ****. Ukoliko bi kojim slučajem otpala opcija odlaska u Hajduk ili Dinamo, Jasmin bi vrlo vjerojatno karijeru trebao nastaviti u zeničkom Čeliku.
jbt kako mizerno obeštećenje a na ovakvim se momcima gradi ekipa i uzimaju velike svote i umjesto da svim silama utičemo na momka da ostane i da zaradimo na njegovom transferu za koju godinu 10x veći iznos on najvjerovatnije odlazi a ni vidio nije prvog tima.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jan 2011, 00:39

Evo klip izjave Denisa Sadikovica .Ova nova tribina ce biti pravo zlo ako se poveca broj navijaca na tribini ;)

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jan 2011, 02:57

j e b e m ja prvo tom Mesanovicu staru, a zatim nasoj upravi... cuj on ce polatiti 40.000km ... pa usljo ako vec planira d aide, neka potpise ugovor sa klubom i da dobijemo obestecenje... samo oni koji ne vole nas klub to mogu uraditi... ne treba nam on ni sekunde u nasoj ekipi... gonite ga u pm i ne spominjite ga vise ovdje...zar nam je vazan igrac, koji ovako razmislja i to jos da ode u Celik?.,..... ljudi ja mu j e b e m sve, jer samo kada vidim te njegove izjave, znam da nam on vise nije dobro dosao u klubu...ne treba nam u klubu niko ko nije zadovoljan i ko ne zeli ostati...nemojte ga vise spominjati sit sam ja takvih igraca u nasem klubu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 11:00

SaltCityAttack je napisao/la:j e b e m ja prvo tom Mesanovicu staru, a zatim nasoj upravi... cuj on ce polatiti 40.000km ... pa usljo ako vec planira d aide, neka potpise ugovor sa klubom i da dobijemo obestecenje... samo oni koji ne vole nas klub to mogu uraditi... ne treba nam on ni sekunde u nasoj ekipi... gonite ga u pm i ne spominjite ga vise ovdje...zar nam je vazan igrac, koji ovako razmislja i to jos da ode u Celik?.,..... ljudi ja mu j e b e m sve, jer samo kada vidim te njegove izjave, znam da nam on vise nije dobro dosao u klubu...ne treba nam u klubu niko ko nije zadovoljan i ko ne zeli ostati...nemojte ga vise spominjati sit sam ja takvih igraca u nasem klubu
Kako su glupi naši mladi talenti, menadžeri ih totalno slude. Čuj bolje u Čeliku nego u Slobodi...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jan 2011, 11:12

Ocigledno da se ovdje radi o interesu menadzera. Sumnjam da bi on dao novac iz svog dzepa a da u isti nece vratiti barem dva puta vise nego sto je ulozio.

Gdje god da ode u nasoj ligi nece mu biti bolje, jer je kod svakoga skoro ista situacija, ali ako stvarno postoji interes Dinama i Hajduka neka ide tamo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jan 2011, 11:25

SaltCityAttack je napisao/la:j e b e m ja prvo tom Mesanovicu staru, a zatim nasoj upravi... cuj on ce polatiti 40.000km ... pa usljo ako vec planira d aide, neka potpise ugovor sa klubom i da dobijemo obestecenje... samo oni koji ne vole nas klub to mogu uraditi... ne treba nam on ni sekunde u nasoj ekipi... gonite ga u pm i ne spominjite ga vise ovdje...zar nam je vazan igrac, koji ovako razmislja i to jos da ode u Celik?.,..... ljudi ja mu j e b e m sve, jer samo kada vidim te njegove izjave, znam da nam on vise nije dobro dosao u klubu...ne treba nam u klubu niko ko nije zadovoljan i ko ne zeli ostati...nemojte ga vise spominjati sit sam ja takvih igraca u nasem klubu
Trebaju se klubovi opametiti pa praviti ugovore koji traju ne manje od dvije godine! Jebte svaka polusezona razmjena katastrofalna!
Ako nece ugovor da potpise dovidjenja!
Sto se tice Mesanovica ja ga ne bi sada pustio ni u cenifu iza tribina. Maldi ****!
Idi u Celik tamo ti je i mjesto!!! Nabijem ga!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 11:43

Klubovi PL BiH nemaju za plata, a kamoli da potpisuju četverogodišnje ugovore s juniorima i kadetima. To je surova stvarnost, ali nadam se da će krenuti nekada na bolje.

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 10 jan 2011, 12:14

Primjećujem mali nesporazum u komentarima....nije riječ o aLENU mEŠANOVIĆU,VEĆ O MLADOM JUNIORU I POVREMENOM PRVOTIMCU,jASMINU mEŠANOVIČU...zA NJEGA JE hUSARIĆ ZAINTERESOVAN

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jan 2011, 15:24

Ma hoce Husara da ga skloni od Sabovica jer jedino tako moze zaradit na njemu, ako ostane u Slobodi vrlo vjerovatno bi mu ga uzeli Sabovici cim potpise ugovor sa Slobodom, a ako je momak takav potencijal 40.ooo nije nista koliko ce zaradit na njemu.
A taj Mesanovic je iz Zivinica, mislim da sam tim sve rekao o njegovoj "ljubavi" prema klubu. Mada je moguce da Husara koristi naivnost djeteta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jan 2011, 15:36

Ma hebo Husaru! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 jan 2011, 17:25

Ode najbolji junior lige za 40 hiljada maraka..............a vodstva kluba pa to je za nepovjerovat najbolji strijelac juniroske lige nema ugovor :o
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 jan 2011, 17:36

Pa meni nije jasno, ovdje se spominje i Čelik, po čemu to Čelik posjeduje bolje uslove od Slobode, osim stadiona. Imaju najveći dug u PL BiH (više od 5 miliona, Sloboda ima oko 3).
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 jan 2011, 17:58

AulleTa je napisao/la:Pa meni nije jasno, ovdje se spominje i Čelik, po čemu to Čelik posjeduje bolje uslove od Slobode, osim stadiona. Imaju najveći dug u PL BiH (više od 5 miliona, Sloboda ima oko 3).
Ma nista Celik izgleda da je blizu potpisa za Dinamo(Lokomotivu),Hajdukov neki frajer nije dosao na sastanak da ga stavi na probu i menadzer ga po dogovoru odma u Zg poslao i tamo trenira sa juniorima
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 10 jan 2011, 18:06

Zašto mu psuješ majku ? Zbog toga što može otići iz goreg u bolje ? I ja sam Slobodin igrač i mogu reći ovo što se dešava je brutalnost . Taj isti Denis je i mene i Jaska trenirao u kadetima i početku Juniora , i isti Mešanović kao i ja nismo dobivali ni minute , nismo išli na utakmice , drkali nas svi , zato jer nemamo nikog iza leđa , nemamo nikoga da podmiti lijepu paru kako bi mi i dobili koju minutu . Plaćali smo članarinu svaki mjesec a od kluba ništa, NIŠTA ne dobivamo. Hoćeš da ti kažem da smo mi plaćali pripreme na kraju ljetnog i zimskog dijela prvenstva , hoćeš da ti napomenem kako kupujemo mi lopte i kako trpamo Denisu džep ? Nećeš pretpostavljam i ne vidim razloga da dijete ostane u ekipi kada je taj isti Denis sad trener prvog tima i sad bi isti trebao zarađivati na Mešanu , kurki druže . Našao je sebi managera i hvala Bogu da jeste , neka ide što dalje od ove Bosne pa i Slobode . Što se tiče Čelika , čuo sam se s Jaskom i on hoće da igra a ne da grije klupu nekim invalidima ili 'zaštiećnim' sinčiima . Tamo bi imao stan i platu na vrijeme jer mu tako piše u predugovoru , pa ono , ne znam zašto bi ostao u Slobodi u kojoj btw tek 3 godine proveo i za tri godine je prošao svakakvog sranja sve dok nije SOK došao u Juniore i dok ga nije forsirao da bi postao ovo što jeste sada : Najbolji igrač Juniorske lige te po meni uz Gavaru najbolji igrač Slobode ... Toliko .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 jan 2011, 20:01

Sir Matt je napisao/la:
Zašto mu psuješ majku ? Zbog toga što može otići iz goreg u bolje ? I ja sam Slobodin igrač i mogu reći ovo što se dešava je brutalnost . Taj isti Denis je i mene i Jaska trenirao u kadetima i početku Juniora , i isti Mešanović kao i ja nismo dobivali ni minute , nismo išli na utakmice , drkali nas svi , zato jer nemamo nikog iza leđa , nemamo nikoga da podmiti lijepu paru kako bi mi i dobili koju minutu . Plaćali smo članarinu svaki mjesec a od kluba ništa, NIŠTA ne dobivamo. Hoćeš da ti kažem da smo mi plaćali pripreme na kraju ljetnog i zimskog dijela prvenstva , hoćeš da ti napomenem kako kupujemo mi lopte i kako trpamo Denisu džep ? Nećeš pretpostavljam i ne vidim razloga da dijete ostane u ekipi kada je taj isti Denis sad trener prvog tima i sad bi isti trebao zarađivati na Mešanu , kurki druže . Našao je sebi managera i hvala Bogu da jeste , neka ide što dalje od ove Bosne pa i Slobode . Što se tiče Čelika , čuo sam se s Jaskom i on hoće da igra a ne da grije klupu nekim invalidima ili 'zaštiećnim' sinčiima . Tamo bi imao stan i platu na vrijeme jer mu tako piše u predugovoru , pa ono , ne znam zašto bi ostao u Slobodi u kojoj btw tek 3 godine proveo i za tri godine je prošao svakakvog sranja sve dok nije SOK došao u Juniore i dok ga nije forsirao da bi postao ovo što jeste sada : Najbolji igrač Juniorske lige te po meni uz Gavaru najbolji igrač Slobode ... Toliko .
standardno Slobodina politika neka djecu daju sto vise a za uzvrat dobiju vrlo malo,mada nimalo mi se ne svidja sto ovaj momak izjavljuje. Pa sta je to on umislio da je neka zvijezda pa daje sebi za pravo da tako blati svoj klub,uredu dobar je igrac ali treba da zna da je bilo puno boljih igraca od njega koji su na isti nacin odlazili iz Slobode i na kraju propali sto mi je izuzetno drago,tako da i ovom jasminu zelim isto. Ako hoces ici idi ali da blati klub koji ga je doveo tu gdje jeste trenutno ne valja mu to nikako,a za husaru seljacica je sve odavno receno taj je pretplacen da radi kontra Slobode i Tuzle,i zato mu zelim dugu starost i tesku bolest!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jan 2011, 20:44

siti smo mi takvih, kao sto je on...pa nije dobio priliku da igra za prvi tim, trebao je sacekati... vidis da svake godine neki od tih juniora uleti u ekipu....hoces li da nam se desava isto kao sa Mirzom Mesicem?.... ne treba nama to neka ide i to je to....ja ga vise ne zelim vidjeti u nasme klubu i nadam se da ce otici, ali ujendo se nadam da cemo uzeti nesto tog novca.... znaci ponavljam niko kao taj Mesanovic nam ne treba u klubu siti smo mi takvih.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.