Omar500 je napisao/la:Što se tiče špekulacija za pojačanja :
Napad :
Dialiba, Vukelja - Dialiba bi mogao biti pojačanje, mlađi je od Vukelje, a siguran sam da bi mogao da dobro igra, unatoč onoj njegovoj povredi i da od iste više nije stari Dialiba.
Zadnji Vezni :
Rahimić, Muratović - da se mene pita, ne bi nijednog doveo. Prvi želi da završi karijeru, a i teško bi ga bilo dovesti, mada ako bi želio, ne bi bila nemoguća misija . Ako mene pitate, ja bi ga doveo na ljeto na posudbu , ako bi prošli pretkolo Europe. Muratović nema želje da igra, koliko sam ja uvidio, jedva i on čeka da završi karijeru, pa ga ja ne bi ni angažovao. Neka igraju mlađi.
Bekovi :
Bilo bi dobro da se pojačamo na ovim pozicijama, pogotovo na poziciji lijevog beka, jer nam tu škripi kada nema Radovanovića ( Stanić na beku; nije to njegova pozicija )
Ostala pojačanja :
Vladavić - Vladavić bi bio extra pojačanje, kaže da se želi vratiti, ali ćemo da vidimo. Ne vjerujem baš da će doći, a i morao bi doći na posudbu, jer ima ugovr sa Žilinom još 1.5 godinu
Ove što sam podebljao plavom, oni bi po meni bila prava pojačanja. Na poziciji zadnjeg veznog smo dobili Jamaka, tako da nije neophodno dovoditi nekoga drugoga. Rahimić možda, ako bi bili uspješni u Euro nastupima, jer bi njegovo iskustvo mnogo pomoglo, ali i kvaliteta, naravno .
Naravno, ako ima neki talenat, to odma dovesti . Ja mislim da se može s vremena na vrijeme naići na dobrog igrača u Prvoj ligi BiH i RS . Ali i tu ima jedna kvaka - nemamo Skauting, tako da je to rizik i ne isplati se, jedino ako baš imamo uvid u igre nekog igrača.
Ima ovih napadaca po Prvoj ligi Federacije.. Smajic ISKRA BUGOJNO ,Seferovicć ISKRA BUGOJNO, Turkovic SAŠK, ima iz GOŠKA napadaća to su igrači koji su dzaba a koji bi pod amarovom palicom igrali jos bolje nego u ovim manjim ekipama...ima tu jos i capljina dobrih igraca jedinstvo treba njima uzimati igrace jer tako rade svi klubovi vani uzimaju manjim ekipama igrace.... a za vladavica sam cuo da treba doci na posudbu u zelju e sad koliko je istina...petljanac je on