FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tmtmtmtm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tmtmtmtm » 10 jan 2011, 14:16

Omar500 je napisao/la:Što se tiče špekulacija za pojačanja :

Napad :
Dialiba, Vukelja - Dialiba bi mogao biti pojačanje, mlađi je od Vukelje, a siguran sam da bi mogao da dobro igra, unatoč onoj njegovoj povredi i da od iste više nije stari Dialiba.

Zadnji Vezni :
Rahimić, Muratović - da se mene pita, ne bi nijednog doveo. Prvi želi da završi karijeru, a i teško bi ga bilo dovesti, mada ako bi želio, ne bi bila nemoguća misija . Ako mene pitate, ja bi ga doveo na ljeto na posudbu , ako bi prošli pretkolo Europe. Muratović nema želje da igra, koliko sam ja uvidio, jedva i on čeka da završi karijeru, pa ga ja ne bi ni angažovao. Neka igraju mlađi.

Bekovi :
Bilo bi dobro da se pojačamo na ovim pozicijama, pogotovo na poziciji lijevog beka, jer nam tu škripi kada nema Radovanovića ( Stanić na beku :roll: ; nije to njegova pozicija )

Ostala pojačanja :
Vladavić - Vladavić bi bio extra pojačanje, kaže da se želi vratiti, ali ćemo da vidimo. Ne vjerujem baš da će doći, a i morao bi doći na posudbu, jer ima ugovr sa Žilinom još 1.5 godinu

Ove što sam podebljao plavom, oni bi po meni bila prava pojačanja. Na poziciji zadnjeg veznog smo dobili Jamaka, tako da nije neophodno dovoditi nekoga drugoga. Rahimić možda, ako bi bili uspješni u Euro nastupima, jer bi njegovo iskustvo mnogo pomoglo, ali i kvaliteta, naravno .

Naravno, ako ima neki talenat, to odma dovesti . Ja mislim da se može s vremena na vrijeme naići na dobrog igrača u Prvoj ligi BiH i RS . Ali i tu ima jedna kvaka - nemamo Skauting, tako da je to rizik i ne isplati se, jedino ako baš imamo uvid u igre nekog igrača.

Ima ovih napadaca po Prvoj ligi Federacije.. Smajic ISKRA BUGOJNO ,Seferovicć ISKRA BUGOJNO, Turkovic SAŠK, ima iz GOŠKA napadaća to su igrači koji su dzaba a koji bi pod amarovom palicom igrali jos bolje nego u ovim manjim ekipama...ima tu jos i capljina dobrih igraca jedinstvo treba njima uzimati igrace jer tako rade svi klubovi vani uzimaju manjim ekipama igrace.... a za vladavica sam cuo da treba doci na posudbu u zelju e sad koliko je istina...petljanac je on :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 14:21

tmtmtmtm je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Što se tiče špekulacija za pojačanja :

Napad :
Dialiba, Vukelja - Dialiba bi mogao biti pojačanje, mlađi je od Vukelje, a siguran sam da bi mogao da dobro igra, unatoč onoj njegovoj povredi i da od iste više nije stari Dialiba.

Zadnji Vezni :
Rahimić, Muratović - da se mene pita, ne bi nijednog doveo. Prvi želi da završi karijeru, a i teško bi ga bilo dovesti, mada ako bi želio, ne bi bila nemoguća misija . Ako mene pitate, ja bi ga doveo na ljeto na posudbu , ako bi prošli pretkolo Europe. Muratović nema želje da igra, koliko sam ja uvidio, jedva i on čeka da završi karijeru, pa ga ja ne bi ni angažovao. Neka igraju mlađi.

Bekovi :
Bilo bi dobro da se pojačamo na ovim pozicijama, pogotovo na poziciji lijevog beka, jer nam tu škripi kada nema Radovanovića ( Stanić na beku :roll: ; nije to njegova pozicija )

Ostala pojačanja :
Vladavić - Vladavić bi bio extra pojačanje, kaže da se želi vratiti, ali ćemo da vidimo. Ne vjerujem baš da će doći, a i morao bi doći na posudbu, jer ima ugovr sa Žilinom još 1.5 godinu

Ove što sam podebljao plavom, oni bi po meni bila prava pojačanja. Na poziciji zadnjeg veznog smo dobili Jamaka, tako da nije neophodno dovoditi nekoga drugoga. Rahimić možda, ako bi bili uspješni u Euro nastupima, jer bi njegovo iskustvo mnogo pomoglo, ali i kvaliteta, naravno .

Naravno, ako ima neki talenat, to odma dovesti . Ja mislim da se može s vremena na vrijeme naići na dobrog igrača u Prvoj ligi BiH i RS . Ali i tu ima jedna kvaka - nemamo Skauting, tako da je to rizik i ne isplati se, jedino ako baš imamo uvid u igre nekog igrača.

Ima ovih napadaca po Prvoj ligi Federacije.. Smajic ISKRA BUGOJNO ,Seferovicć ISKRA BUGOJNO, Turkovic SAŠK, ima iz GOŠKA napadaća to su igrači koji su dzaba a koji bi pod amarovom palicom igrali jos bolje nego u ovim manjim ekipama...ima tu jos i capljina dobrih igraca jedinstvo treba njima uzimati igrace jer tako rade svi klubovi vani uzimaju manjim ekipama igrace.... a za vladavica sam cuo da treba doci na posudbu u zelju e sad koliko je istina...petljanac je on :D
Imamo dosta i svojih talenata ( Baljić, Đip, Hodžić, Pehilj, Nikolić), jedino nekog dovesti ako baš ima potencijala.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jan 2011, 14:22

Dule 078 je napisao/la:Vukelja je dobar igrac,ali je alergican na znoj,a Amar ne voli neradnike,tako da mi je nejasna vasa zelja za njegovim dovodjenjem.
A ovo da cete vi za njega placati obestecenje 100 000 evra a u ostale klubove moze ici za Dz je budalastina,ne znam ni ko je to napisao ni ko normalan moze povjerovati u to.
Ma slazem se ja s tobom da je Vukelja lijen igrac, ali je on vec izjavljivao da bi volio igrati za Zelju, i da je bio inpresioniran atmosferom na Grbavici, druga stvar ako ga Amar nebi digao daleko iznad prosjeka nase liga onda ne vidim koji bi to trener mogao uraditi i treca stvar nema tog igraca kojeg Manijaci nisu nafurali a da nije davao 110 % svojih mogucnosti. Lazar ne pogadja, ali se bori, trudi, ima dobru pas igru i odradjuje dosta posla i u napadu i na sredini terena pa je i u tome prepoznato njegovo zalaganje i borbenost i za sve je to nagradjen ovacijama i velikom podrskom sto igracima puno znaci.
Ja koliko znam Borac je postavio taj uslov da Vukelja moze u Zelju preci samo ako Zeljo plati 100 000, sto je po meni tesko, jer za te pare se mogu dovesti daleko bolji igraci od Vukelje, a realno on je slobodan igrac i takvi ultimatumi su bespotrebni.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 10 jan 2011, 15:43

SRETAN RODJENDAN LAZARU POPOVICU( 10.1.1983), PUNO GOLOVA U PLAVOM DRESU!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 15:45

djale je napisao/la:SRETAN RODJENDAN LAZARU POPOVICU( 10.1.1983), PUNO GOLOVA U PLAVOM DRESU!
Pridružujem se čestitkama ;)

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 10 jan 2011, 15:52

djale je napisao/la:SRETAN RODJENDAN LAZARU POPOVICU( 10.1.1983), PUNO GOLOVA U PLAVOM DRESU!
također! :lol:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 10 jan 2011, 15:53

Nasem kingu sve najbolje :D
svoj ti pos'o !

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 10 jan 2011, 15:54

Hvala svima,na lijepim čestitkama. :)
Hajde lazare,hajde Lazare..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 15:55

:mrgreen:
I mali Beslija se ozenio pa eto opet cestitke!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 10 jan 2011, 15:56

Sretan rodjendan Lazare..............

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 10 jan 2011, 16:00

Popović Lazar je napisao/la:Hvala svima,na lijepim čestitkama. :)
Valjda na lepim :D .

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 10 jan 2011, 16:01

djale je napisao/la:
Dok sam u Sarajevu pričam na ijekavici :mrgreen:
Hajde lazare,hajde Lazare..

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 10 jan 2011, 16:03

Popović Lazar je napisao/la:
djale je napisao/la:
de nam nesto lazo na ovom japanskom valjda si naucio dok si gore bio :D
svoj ti pos'o !

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 10 jan 2011, 16:05

Popović Lazar je napisao/la:
djale je napisao/la:
izofiro si se da si lažni Lazo, ko da je Walter :D . Lazo je jos u Bg-u :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 jan 2011, 16:45

hahahaha koje provale

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jan 2011, 16:49

すべてのおかげでお祝い :mrgreen: :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 16:50

Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 jan 2011, 16:53

pile87 je napisao/la:Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
a koliko smo uopste zainteresovani za njega? ili za bilo koga drugog,nigdje nikakvih informacija ni o cemu,nit se sta pise nit spominje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jan 2011, 16:53

pile87 je napisao/la:Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
Ovaj Sipovac je glup samo tako, cuj Vukelja je slobodan igrac, ali u ŽELJU, Sarajevo i ostale moze otici jedino ako uplate 100.000 KM , koji idol ... :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jan 2011, 16:54

joj da hoce prozivka makar da odem koji put na trening dok ne odu negdje na pripreme...pa onda oni supljaci sa priprema, spekulacije mozda koja pripremna tekma...i onda prvenstvo :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, pintol_TM87 i 27 gostiju.