Zašto tako?
Protiv Rumunije je u obje tekme navijao za nas, protiv Austrije u rukometu isto. Ovaj prijenos je išao na AS5 u Mkd pa je morao pokazati objektivnost.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zašto tako?
Zato što na ovaj treći gol kaže ,,Ne, nije lopta celim obimom i prečnikom prešla gol liniju" a očigledno se vidi da je prešla. Pravi mitoman
Švica je amaterska repka. Te pretkvalifikacije smo igrali s kombinovanom postavom. Pola ih odmaralo, a ti što su tada dobili priliku nisu ovdje.
Nirton je napisao/la: ↑08 apr 2021, 21:16Zato što na ovaj treći gol kaže ,,Ne, nije lopta celim obimom i prečnikom prešla gol liniju" a očigledno se vidi da je prešla. Pravi mitoman![]()
tm01hzne je napisao/la: ↑08 apr 2021, 21:28![]()
Ne poznaješ dotičnog, a i ja tvrdim da je sumnjivo (prije da nije gol). Kako god, solidna predstava momaka![]()
Pa treba svakako jer u suprotnom Srbija ide u baraž.alan_kardec je napisao/la: ↑08 apr 2021, 23:45Srbiji ako bude trebala pobjeda u zadnjem kolu, biće dvica. Info iz prve ruke![]()
![]()
Samo što je nama svejedno da li će biti bod ili poraz u zadnjem kolu. Jer u tom slučaju je Srbija bolja po koeficijentu od nas.alan_kardec je napisao/la: ↑09 apr 2021, 01:10Pa ne mora značiti. Srbija sutra ako pobijedi Rumune i ako se poklope neki rezultati sa drugih utakmica, u zadnjem kolu bi joj bio dovoljan i bod da uđe među 6. Al eto, sve će biti dosta jasnije nakon današnjih tekmi.
E bas o tome non stop pisem. Reprezentacija Hrvatske je pravi primjer pobjednickog mentaliteta i pristupa utakmicama. Hrvati su nebrojeno puta imali srecu zbog pravilnog odnosa prema utakmici, prevaga u mnogim kriticnim situacijama. Nasa fudbalska reprezentacija je tipican primjer luzera. Pravo osvjezenje su kosarkasi i futsaleri. Ono na kraju je bio cisti gol
Igraju dva meča sa Poljacima, po mojoj nekoj pretpostavki, moraju 1 izgubiti, može i 2 remija.taremuha je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:12Večeras nam odgovara da Češka ne pobijedi Poljsku, je li tako?
Bit će teško protiv Srba, oni moraju ići na pobjedu ako misle do drugog mjesta. Rumunija ako dobije Sjevernu Makedoniju, a mi Srbiju, Rumuni bi drugi bili.
Moramo igrati puno bolje nego jučer, a možemo mi to aBd![]()
Ovo mi je malo čudno. Od juče se smanjili ratinzi Srbiji i Češkoj, a igrali su utakmice, ne znam ni ja kako i kojom računicom. Moguće da je bilo nekih greški na stranici.
Brisu li se neki rezultati ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.