daj brata vladexa pa da sa njim se baci po koja kafica i sedmicna ponuda u premieru

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zaboravio sam Baku da navedem i on voli kladionicu
SudoHusika je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:16I ja poštujem vaše, naravno. Željo je uvijek bio "klub svih nas." Samo snatram da trebaju postojati neke granice. To je sve.1921boy je napisao/la: ↑09 apr 2021, 22:59Naravno tvoje mišljenje ja poštujem ali nije puno bitno jer smo mi klub i Bošnjaka,Hrvata,Srbijanaca ali kad je država i sve tako naravno da se to mora gledati .....SudoHusika je napisao/la: ↑09 apr 2021, 22:16Fudbal treba da bude na prvom mjestu ali ispod nekih granica se ne bi smjelo ići. Ti se buraz ljuti koliko hoćeš ali ja lično ne mogu preći preko nekih stvari.
Naravno da ne bih oprostio kada bi to uradio za vrijeme neke presice pa da spomene kojim slučajem Mladića,Vučića itd ali ono privatno me ne interesuje šta radi ali poslovno - onda da ipak treba imati neko dostojanstvo oko razgovora a i oko nekih stvarih koje nisu vezane za fudbal .
EDIT : https://sportsport.ba/fudbal/nenad-lala ... elj/389375![]()
![]()
SPO-stambeno poslovni objekat
Čelilović suspendovanbojamora je napisao/la: ↑10 apr 2021, 01:12Ja bi onda ovako sutra
................Erić............................
...Stevanović.....Čeliković.....Vrhovac........Šehić..
.....Šabanhadžović....-Štilić.........Mujezinović....
....Ramović.......Lendrić...........Zec.............
Klupa Muftić,Blažević, Drina, Miličević,Alispahić, Bojo, Bekrić, Veselinović, Juričić
I navalit nema druge.
Tako je, imamo mi naših ljudi koji će nas ugasiti. Ove ostale vodite kućiMocMahale444 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:23Imamo trenerazove se Amar Osim.
Ovog seseljovog cetnika lalu mozete sebi kuci voditi.
hahahahhahaha ti si moj brat
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bvsic i 14 gostiju.