VLASNIKU SE NE POSTAVLJAJU PITANJA!!!HeraklitMracni je napisao/la: ↑09 apr 2021, 22:03Petrovica , Kostica i Sablju radi ove tabele bi u grob strpali , al Amara ne smiju ni kritikovat![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
A lazes da si ocekivao duplu krunu?wolfie je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:57Naravno da nije, u tom periodu smo svi imali drukčija očekivanja.feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:38Postao/la wolfie » 22 feb 2021, 11:12
DUPLA KRUNA PITARIMA ĆUNA!Je l i ovo tvoje sarkazam, nije bas najjasnijePostao/la wolfie » 27 feb 2021, 23:46
HAJDE ŽELJO ZABIJ GOL!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Tek krajem februara stigao u grad prvi ovogodišnji LSD.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pogresna slicica

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Licno ne vjerujem u pricu oko navlacenja nama protiv vas u ponedjeljak, ali ovo su mi vec 2 3 prijatelja pitara prije 2-3 sedmice, bas me zanima sta ce biti. Nama fali par igraca a vi dizete formu, bit ce zanimljivo.feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2021, 21:32Odigrat ce jos 2 kola..ako se Borac priblizi Sarajevu, nastavit ce se. Ako ostane ova prednost prekid. Znaci ocekuje se navlacenje za Velez ( s tim da ljudi ni krivi ni duzni ) da se proba zakuhat do kraja kad se vec neka minimalna sansa otvorila
Forzza Velez
Stvarno mene stid " mojih " da nema niko mozga da shvati.

Al' ovo nije
Nakon vijesti da su sklopili saradnju s Rangersima

Izgleda jedini ja i onaj ssr smo vjerovali cericu jos ako do juna namakne generalnog mogli bi se iscupati iz ove dubioze
To tako inace bude,sta god forum popljuje bude u kontru,kojeg god forumasa popljujemo,ispostavi se da govori istinu,al mi smo takvi,daj odmah i sad.

E cuj, proso pored stadiona kad igraci zelje treniraju proslavu gola 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj priča, igraće se još 2 kola ako Borac priđe Sarajevu, bla bla.
A Sarajevo i jače i bolje od nas, sa boljim trenerom.
Nama je evropa mus, i prioritet, i to je to.
A Sarajevo i jače i bolje od nas, sa boljim trenerom.
Nama je evropa mus, i prioritet, i to je to.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Mlad si ali neperspektivan. Citaj,uci da jednog dana budes Sarajlija,Pitar,Hordas i covjek !! Evo napisacu ti da naucis nesto :Steven11 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 11:01Ovo je ubjedljivo najgluplji post na ovom forumu, bez ikakve konkurencije. Toliko je glup da ti necu objasniti zbog cega je glup jer ne vrijedi.Antikloc je napisao/la: ↑09 apr 2021, 10:54???Steven11 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 23:58
Ovaj ti post nema smisla i uvreda je svima ko iole pamti rat u gradu Sarajevu. Ti ocito ne pamtis. Ili botovski zelis ocrniti nekoga. Sta god da je, nisi uspio.
Da si jeo krisku hljeba sa uljem i soli, kao sto su/smo tada jeli svi u gradu, i s takvom ishranom ko fol neki fudbal igrali, stidio bi se sebe sa ovim postom bez obzira kakav si bot.
Kakav rat ?? Kakvo ulje i so ?? Ja,bolesne patetike !!
Pricamo o fudbalu i fudbalskim rezultatima. Prvenstvo BiH se igra od ljeta 94. U tim prvenstvima je ucestvovala i ekipa zeljeznicara,dobrovoljno ali potpuno neuspjesno. Pomenuti poraz od Sarajeva 5-0 je igran 15.11 1995,znaci poslije kraja rata. Sarajevo je igralo sa vise manje juniorskim timom,jer nam se A tim ( 10x puta bolji i skuplji od danasnjeg ) razbjezao po svijetu prilikom evropskih turneja Sarajeva. A druge utakmice koje sam pomenuo su igrane u iducem prvenstvu 96/97. No valjda su tada zeljeznicari jeli so i ljeb a igraci bihackog jedinstva imali zimske pripreme u Antaliji a ljetne u Svicarskoj.![]()
Svim fudbalskim timovima u BiH je u tom periodu bilo manje vise isto. Stvar je bila samo u organiziranosti kluba i kvalitetu igraca. A tih nekoliko godina losih rezultata zeljeznicara je samo pokazatelj da se radi o klubu niskog nivoa i renomea. Bez finansijske,strucne,igracke,navijacke baze. Bez stvarnih temelja i vrijednosti.Otprilike ista situacija ,kao i danas.
Moje pisanje je bazirano na mojoj ljudskoj duznosti !! A ljudska duznost je da se zmije i mitomani udaraju u glavu !!
Strumpfovi, u njegovo ime izvinite za ovo jer ovaj je preglup da bi skontao sta nije u redu ovdje.
Osim u slucaju da je bot strumpfova koji zeli ocrniti ostale Sa forumase. Onda je jos jadniji.
FK Sarajevo je period od 92-94 provelo na dvije evropske/svjetske turneje,predstavljajuci Sarajevo i BiH. Jedna turneja je trajala godinu dana u komadu. Godine 94-e se vratili da igraju prvenstvo i kup. Osvojili su kup sarajevske regije protiv zeljeznicara na Kosevu 4-2. Zanimljiva utakmica ,desnu stranu prema jugu je pokrivao snajper s Kromolja,pa se tu nije kretalo,puno ukljucujuci i pomocnog sudiju. A mi raja smo sjedili na istoku i zvizdali smo im ,sto su pi*ke ,koje ne smije preko desnog krila:mrgreen:
Sastav Sarajeva 94 je bio :
Pintol,Dalipagic,Varesanovic,Valentic,Turkovic,Smjecanin,Behlulovic,Avdic,Baljic,Repuh,Durak,Granov,Gogalic,Burek ,Herco,Fazlagic.
Znaci kod ovih sto jedu ulje i so imamo igraca -Baljica ,sto kosta otprilike kao cijela BH MTEL premijer liga 2021. A inace ovaj ova ekipa Sarajeva je i baz Baljica 10x puta skuplja od danasnje poluamaterske ekipe Sarajeva. Beton tim ali imali su nesrecu da nalete na Celik.
Celik je imao odlicnu ekipu - Bujak,Brkic,Memisevic,ekipa koju su vukli jos iz prvenstva Yu 91,ekipa koja bi se danas setala ligom. Isto je bilo s Velezom ,koji je krajem 80-ih,pocetkom 90-ih bio top ekipa,mozemo reci evropska. I koja je svoj igracki kadar i fantasticnu omladinsku skolu vukla i do sredine 90-ih
Znaci da ponovimo gradivo. Fudbal u BH u u periodu 94-96 je bio nemjerljivo kvalitetniji i jaci ,s daleko boljim igracima nego sto je to danas i o rezultatima i uspjesima klubova u tom periodu mozemo govoriti samo u superlativima ! A ne buncati o ulju i soli !

Znači ako željkan danas ne dobije Mladost, shodno "dogovoru" UO i trenera, Amaw podnosi ostavku. 

- svrakino1921
- Kontakt:
Zanimljiva utakmica ,desnu stranu prema jugu je pokrivao snajper s Kromolja,pa se tu nije kretalo,puno ukljucujuci i pomocnog sudiju.
Ja kloca
Pa sta je ovo ovako
Pa bas o tome ti govori @Steven 11
To je razlika izmeďu nas i ostale slobodne teritorije
Ja kloca
Pa sta je ovo ovako
Pa bas o tome ti govori @Steven 11
To je razlika izmeďu nas i ostale slobodne teritorije
- svrakino1921
- Kontakt:
danas se potencijalno željo oprašta od evrope, a samim tim i od licence za Premijer ligu sljedeće sezone 

Ma ne znam ja ko je koga angazovao, ja konto ,vidi majku mu, željkan ko Juventus, da par tekmi Pirlu, pa ko veli sto i mi nebi kao oni.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 09:49![]()
![]()
To je saznao portal kojeg je Amar navodno angazavao da ga brani pred sjednicu UO
![]()
![]()
Ali opet ,kad se presabere dodjes do one famozne parole VLASNIKU SE NE POSTAVLJAJU PITANJA, a i dodaci, NI USLOVI.

- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeVanja8 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:00Ma ne znam ja ko je koga angazovao, ja konto ,vidi majku mu, željkan ko Juventus, da par tekmi Pirlu, pa ko veli sto i mi nebi kao oni.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 09:49![]()
![]()
To je saznao portal kojeg je Amar navodno angazavao da ga brani pred sjednicu UO
![]()
![]()
Ali opet ,kad se presabere dodjes do one famozne parole VLASNIKU SE NE POSTAVLJAJU PITANJA, a i dodaci, NI USLOVI.![]()
Samo nas vlasnik davao usred pandemije
A vas nece da pokrije to razdoblje

Tacno se vidi i po tabeli i rezultatima ovo sto rece ti...svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:04Tako jeVanja8 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:00Ma ne znam ja ko je koga angazovao, ja konto ,vidi majku mu, željkan ko Juventus, da par tekmi Pirlu, pa ko veli sto i mi nebi kao oni.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 09:49
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali opet ,kad se presabere dodjes do one famozne parole VLASNIKU SE NE POSTAVLJAJU PITANJA, a i dodaci, NI USLOVI.![]()
![]()
![]()
Jos vam stogodišnjica, pa kad ce ako nece sad da se duplom obiljezi veliki jubilej

Danas
Zeljeznicar - Mladost 2-0
Zeljeznicar - Mladost 2-0
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
Opet smo mi najtrofejnijiVanja8 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:07Tacno se vidi i po tabeli i rezultatima ovo sto rece ti...svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:04Tako je
![]()
![]()
Jos vam stogodišnjica, pa kad ce ako nece sad da se duplom obiljezi veliki jubilej![]()
Imamo LJEPOTICU
Dal se slazes da nam za stogodisnjicu priznaju titulu iz 46'
Bilo bi dobro i za voljenu BiH

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.