English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sto se tice Engleskih klubova,ovakav Liverpool trenutni je iza Uniteda to pokazuje i tabela.
Medjutim, kad nema povreda kao prosle sezone onda je to ekipa koja je ispred.
Engleski klubovi u Europi, pa trenutno Bayern, Psg, City samo on u lvl sa ovima, Real.
Iza su Juventus, United, Dortmund, itd.
United se mora dobro pojacati da bi mogao biti lvl ova 4 kluba koji su najjaci trenutno.
Medjutim, kad nema povreda kao prosle sezone onda je to ekipa koja je ispred.
Engleski klubovi u Europi, pa trenutno Bayern, Psg, City samo on u lvl sa ovima, Real.
Iza su Juventus, United, Dortmund, itd.
United se mora dobro pojacati da bi mogao biti lvl ova 4 kluba koji su najjaci trenutno.
Tesko je reci. Ja nisam siguran da bi Bauern zavrsio u top4 u Engleskoj. Oni u pravilu cuvaju snagu za LP sto im omogucava da pruzaju bolje partije. Da moraju u ligi igrati na 100% kao sto to rade Englezi drugacije bi izgledalo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- wadethegreat
- Kontakt:

Divlji Fellaini na tekmi Granada United.
Otkad nismo streakera vidjeli.
Vraca se publika polako

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Lik je valjda poznat po tome u Granadi, često zna gol stajati na zgradama.wadethegreat je napisao/la: ↑09 apr 2021, 17:18
Vraca se publika polako![]()
U slučaju da se tweet ne učite, zna ponekad zaštekati.ESPN UK
@ESPNUK
·
5 h
Police have confirmed the man who ran onto the pitch naked during Granada vs. Man United sneaked into the stadium at 7am.
He hid under a canvas for 14 hours waiting for the game to start
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Salah nakon sto flopa u Realu ko Hazardwadethegreat je napisao/la: ↑09 apr 2021, 17:18
Vraca se publika polako![]()

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel realno da je ovo ofsajd
gasi sve motaj kablove
gasi sve motaj kablove
Koliko neinteligentan igrac ovaj Traore... Samo fizikalije i bukvalno nista vise. Pametnije mu je da se prebaci na NFL.
wtf.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- akisarajevo92
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Do ovog gola highlight ove i prosle sezone mu je bio mazanje uljem prije meca Europa lige...

Kad bi mogao birati koga da ostavis Njuku ili Fulham... opet nekako Njuka mi je ekipa sa vise historije i zasluzuje biti u drustvu najboljih. Eto Fulhama opet za godinu dana u PL tako da nije big deal. Svakako im je vlasnik vise preokupiran kečerima i Jaguarsima

- akisarajevo92
- Kontakt:
Prosli put potrosili silne pare da bi opstali ovaj put nisu zeljeli nista trositi, neka se sljedeci put nadju negdje na sredini toga mozda uspiju
uz Leeds, meni je Newcastle najdrazi engleski klub, valjda se Sunderland u skorijoj buducnost vrati u PL sa novim vlasnikom pa da opet gledamo Tyne-Wear derbi

uz Leeds, meni je Newcastle najdrazi engleski klub, valjda se Sunderland u skorijoj buducnost vrati u PL sa novim vlasnikom pa da opet gledamo Tyne-Wear derbi
Don't believe the hype.
Pogledaj, ako vec nisi, onaj njihov dokumentarni serijal 'Sunderland 'til I die' velika preporuka. I ja se nadam da ce uspjeti u neko skorije vrijeme. Oni i Forest i otprilike imamo sve old school klubove u PL.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:09Prosli put potrosili silne pare da bi opstali ovaj put nisu zeljeli nista trositi, neka se sljedeci put nadju negdje na sredini toga mozda uspiju![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pogledao sam to prije mozda godinu dana, ne znam da li i dalje snimajuHare1902 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:27Pogledaj, ako vec nisi, onaj njihov dokumentarni serijal 'Sunderland 'til I die' velika preporuka. I ja se nadam da ce uspjeti u neko skorije vrijeme. Oni i Forest i otprilike imamo sve old school klubove u PL.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:09Prosli put potrosili silne pare da bi opstali ovaj put nisu zeljeli nista trositi, neka se sljedeci put nadju negdje na sredini toga mozda uspiju![]()

Dobro je da su otisli Donald i onaj zalizani, kada su u onoj jednoj epizodi lagali o broju gledalaca na stadionu da bi oborili neki rekord znao sam da su mutni

Intro je

Don't believe the hype.
To što je napokon zabio gol ne znači da je postao inteligentniji. Tek u 31. kolu zabija...
A nije mu pametnije da se prebaci u NFL, karijere su dosta kraće, a ima tamo i većih i jačih od njemu. Uzima fine pare igrajući za Vukove i za njega ovakvog će uvijek biti mjesta u nekom premijerligašu iz donjeg dijela tabele, a ako ne onda imaju i druge lige gdje će njegove fizikalije dolaziti više do izražaja i uzimati će fine pare.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."