FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta to znaci,mi ga ovdje prizeljkujemo kao trenera a ne kao patriotu,sta me boli kurcina koga podrzava ,necu sa njim ispijati kafe ..svasta cime se necete sluziti da odbranite stavove..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Izvinjavam se na upadu.
Da gradi se zgrada na mjestu plavog zamka.
ISTINA ZA VEDRANA!
Da inace su nam u klubu sve moralne vertikale,cak smo i Hadziju imali nedavno,samo nek je nas.
U te stvari nikada ne ulazim,ciji je sta podrzava niti me briga,samo me zanima moze li pomoci klubu ili ne ,to je sve,na kraju krajeva suplja prica nista od toga svakako.
U te stvari nikada ne ulazim,ciji je sta podrzava niti me briga,samo me zanima moze li pomoci klubu ili ne ,to je sve,na kraju krajeva suplja prica nista od toga svakako.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Machak je napisao/la: ↑09 apr 2021, 19:21Ma ne bitno to cetnik, balija, jervrej, marsovac, bantu, ... meni je smjesno bilo koga povezivati sa nama klub u rasulu pod vodstvom jednog covjeka kojeg ne mogu smjeniti, sam nece otici, a treba da dođe neko novi.plavousrcu je napisao/la: ↑09 apr 2021, 19:19Duse drage, tradicija, "nikom te ne damo", a o ober cetniku diskutuju![]()
Bitno je jer su ti isti cetnici palili tvoj stadion.
Znaci ti volis cetnike elegant?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nema to veze sa klubom zna se koja ekipa to radi, a klub je ekipi bio vise nego dobar.
Mjau !
Apsolutno,nije mi jasno cemu mjenjanje a alternative nigdje.Sve se guraju ko ce da udje u klub.plavousrcu je napisao/la: ↑09 apr 2021, 19:23Kako ga ne mogu smijeniti? Meni to sega, sala, posalica. Sjedne UO, donese odluku i zavrsena stvar. Sta je problem. Ima i ovih koji bi dosli u klub sa lovom, veliki Zeljovci, samo da kamatar nije tu. Vidi prilike, mi vapimo za lovom, ko sad donese 500.000 guze mu svi daju. Donesu lovu, otjeraju kamatara i svi sretni.Machak je napisao/la: ↑09 apr 2021, 19:21Ma ne bitno to cetnik, jerver, marsovac, bantu, ... meni je smjeno bilo koga povezivati sa nama klub u rasulu pod vodstvom jednog covjeka kojeg ne mogu smjeniti, sam nece otici, a treba da dođe neko novi.plavousrcu je napisao/la: ↑09 apr 2021, 19:19
Duse drage, tradicija, "nikom te ne damo", a o ober cetniku diskutuju![]()
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
dobro je pljuvati po treneru koji bi ustrojio ove balerine a pohvalno je botovati za prodaju pomocnog terena daily life uhljebljenog bosnjedelinjo je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:04Da inace su nam u klubu sve moralne vertikale,cak smo i Hadziju imali nedavno,samo nek je nas.

- MocMahale444
Jasta, bit ce kako vi kazete 

Prodati teren aBd nekom tko ce Kamilom doci u šeher.
Prodati teren aBd nekom tko ce Kamilom doci u šeher.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma SDA mantra,nek nas i krade samo nek je nasRobust je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:10dobro je pljuvati po treneru koji bi ustrojio ove balerine a pohvalno je botovati za prodaju pomocnog terena daily life uhljebljenog bosnjedelinjo je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:04Da inace su nam u klubu sve moralne vertikale,cak smo i Hadziju imali nedavno,samo nek je nas.
U te stvari nikada ne ulazim,ciji je sta podrzava niti me briga,samo me zanima moze li pomoci klubu ili ne ,to je sve,na kraju krajeva suplja prica nista od toga svakako.![]()
![]()
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
vidjeces sad kad krene pravljenje zgrade na mjestu plavog zamka pa se malo prosire i zagrade ulaz na tribinu il udju malo na zeljinu imovinu ovi se nece ni pocesatidelinjo je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:11Ma SDA mantra,nek nas i krade samo nek je nasRobust je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:10dobro je pljuvati po treneru koji bi ustrojio ove balerine a pohvalno je botovati za prodaju pomocnog terena daily life uhljebljenog bosnjedelinjo je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:04Da inace su nam u klubu sve moralne vertikale,cak smo i Hadziju imali nedavno,samo nek je nas.
U te stvari nikada ne ulazim,ciji je sta podrzava niti me briga,samo me zanima moze li pomoci klubu ili ne ,to je sve,na kraju krajeva suplja prica nista od toga svakako.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Mi smo u vecem kurcu nego sto sam mislio.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
S
Stvarno cudno sto se sad pravi taj zamak,sta mislis zasto

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
hoce ubipitar sa skelom i mistrijom sa zamka na pomocni samo da se premjesti

smijesno i zalosno sta se dogadja al ubi me najvise ova nasa inertnost ljudi davali zivote u devedesetim da mogu krociti na Grbavicu generacije prije toga gradile njegovale to sve i dns dodje sicarski balija da sve proda i u svoj džep stavi
Kakva zgrada, stambena ili?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Taman kontam proce dan da ne procitam neke notorne gluposti, a ono i dalje neko konta da ce ovi prodat pomocni stadion, a prizeljkuje se Lalatovic. Prije nekoliko sedmica Zekic. Ti treneri bi ovdje radili za jedno 10 hiljada eura i jos toliko za svoja 2,3 pomocnika koja dolaze s njima. To je na godisnjem nivou sa porezom i bonusima u ugovorima oko 700, 800 hiljada KM. A mi pricamo o klubu u kojem kasne plate pola godine, u klubu u koji provale hakeri i klosari odnesu kablove u vrijednosti 200 milja, u klubu koji nema predsjednika i upravu, u klubu u kojem je najveci problem i izazov dobiti domacu licencu i koji nije dao gola u 2021. godini u nacionalnom prvenstvu. Do ekipe necu ni dolaziti, svi znamo kakva je. I tu da dodje neki talentovan trener iz Srbije i Hrvatske koje su miljama od nas odmakle i tako je jos od rata pogotovo Hrvati. Ja ne znam kako je onaj Misimovic od toliko trenera s vana nasao ona dva anonimusa, a tad kao i moglo se dovesti tako sa strane. Ustvari znam, covjek je isto tretirao radnika na bageru sto je istok pravio i igrace i trenere, pa je analizirao power point prezentacije. I da imamo 10 miliona nabijem Lalata preventivno, da se zna. Ne trebaju nam takvi.
A mi se podhitno moramo vratiti u javu i realnost. Sa ovim smjenama koje svi prizeljkujemo mi bi krenuli ne od nule nego od minus dva miliona, pa se shodno tome uklapamo u nekog Nalica/Joldica/Adzema,Edisa , igrace sto jeftinije i totalno spustene kriterije i ambicije. To je jedini put, ako nas s koferima snova, ideja i eura ne iznenade Vukotici, Gredici, Badzaci, Zuje ili pak studenti
Volim te Zeljo. Sutra ce se cuti i navijaci. Hocemo pobjedu. Vrijeme je. Svi napolje!
A mi se podhitno moramo vratiti u javu i realnost. Sa ovim smjenama koje svi prizeljkujemo mi bi krenuli ne od nule nego od minus dva miliona, pa se shodno tome uklapamo u nekog Nalica/Joldica/Adzema,Edisa , igrace sto jeftinije i totalno spustene kriterije i ambicije. To je jedini put, ako nas s koferima snova, ideja i eura ne iznenade Vukotici, Gredici, Badzaci, Zuje ili pak studenti

Volim te Zeljo. Sutra ce se cuti i navijaci. Hocemo pobjedu. Vrijeme je. Svi napolje!
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- MocMahale444
Ma nemas potrebe Ljoze brisati,covjek i ja gore komentarisemo Lalatovica kao trenera ,jer smo mi **** FUDBALSKI KLUB,ljudi nam se ubacuju u razgovor sa pricom o muslimanima ,cetnicima i genocidu,a mi komentarisemo trenerske kvalitete nekoga...
Znaci strike i ja pisali o fudbalu i odjednom 10 postova o cetnicima i tome ,a pri tome smo samo komentarisali necije trenerske kvalitete.
Znaci strike i ja pisali o fudbalu i odjednom 10 postova o cetnicima i tome ,a pri tome smo samo komentarisali necije trenerske kvalitete.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nisam vidio odmah da si replicirao, halali.Robust je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:19logicno i jedino razumljivo na ove bi bio sumnjiv da mi pokusa prodati olovku na raskrsnici il dok pijem kafu gledao bi gdje me je zeznuo tako da do boljih ljudi i vremena tek onda ova imovina nosi preveliku breme od prethodnih generacija na nama je da to njegujemo i razmisljamo trezveno ,a ne daj prodaj odmah na litici smo ne gospodo zeznuli ste klub do bola i nema vam punjenja vlastitih dzepova jer za sve drugo su nezahvalniSudoHusika je napisao/la: ↑09 apr 2021, 12:06Mišljenja sam da se pomoćni treba prodati. On ti je garancija za bolje sutra - zakopavanje starih potraživanja za koja niko nikada nije odgovarao. Znači niti jedna uprava od rata pa do danas. Ali suludo bi bilo da ova garnitura to uradi. I oni to neće moći uraditi 10000%. Potreban je stručan i profesionalan tim ljudi koji nije pod uticajem bilo koje od 63849 struja sa kojima KLUB ima dodira.
U idealnom scenariju, prodajom pomoćnog, trebao bi se osigurati manji, samoodržavajući kamp (nikakve bajke sa 10 terena i 4 hotela) i bar južna tribina u nekim normalnim gabaritima (ala istok). To 2 bi trebalo biti prioritet uz saniranje minimalno 50% postojećeg duga.
A ovi za to nisu sposobni niti će im se dozvoliti da oni barataju tolikim prilivom novca.
Ja jednostavno smatram da ovi blage veze sa životom nemaju. Ja lično ovim ljudima ne bih povjerio prodaju albuma i samoljepljivih sličica. Smatram da su neznalice ali ne vjerujem da su lopovi.
Željezničar za život cijeli!
- plavousrcu
- Kontakt:
Zasto ne dati Badzaku da vodi prodaju pomocnog terena. Koliko znam, svi ga ovdje volite i cijenite. Zeljovac, ostvaren u svom poslu. Nije lopov. Pitam radi susjeda.