Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
pa ja kad ne igram ja padaju golovi na sudamericanu 

- kladionicar03
markannen 14 poena vec , uzeo sam ga bio na 12,5 plus a premier ga smanjio na 10,5 opet sam ga uzeo plus na dva listica tako lagano hvala im

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ja vratio pare sto sam bacio na terminu prije..nabaco na 10 eura sve 2+ sudamericana, bolivar iz libertadoresa i ove meksikance sto sad igraju..dobitak 75. Proslo sve, ceko bi jos jedan gol meksikance...al kolko sam se puta opeko danas i veceras, uzeo cash out 50 eura. Hvala doviđenja, nemam zivaca vise
Edit.. naravno pade gol odma. Al neka, nije mi krivo, znam kolko sam puta **** pojeo u ovakvim situacijama
Edit.. naravno pade gol odma. Al neka, nije mi krivo, znam kolko sam puta **** pojeo u ovakvim situacijama
- kladionicar03
evo ti meksikanci 1-1 prosao bi i to ali sto kazes bolje cash out ako imas opciju nego se nervirat za taj jedan gol.
- kladionicar03
ova oklahoma je ekipa u rangu aba lige, sve dok igraju s ovom postavom treba im kontra hendikepe udarat.

Rijetko koji klub mrzim kao Arsenal

I ovi nba igraci toliko odvratni postali, gluho bilo...
12:30 Ivashka - Munar 1 3.15
Gledao sam obojicu juče. Po meni su šanse podjednake. Ne igrati jako.
Gledao sam obojicu juče. Po meni su šanse podjednake. Ne igrati jako.

Huesca - Elche preko 4.5 kartona kvota 2.45
Sudija koji sudi nije jedan od onih sudija koji se bas lagano hvataju za dep, njegov prosjek na zadnjim utakmicama je oko 4. Idem sa ovom granicom jer igram na kartu vaznosti utakmice jer je borba za opstanak. Domacin nakon prosle pobjede hvata prikljucak i trazi bodove spasa.
sretno nam
Sudija koji sudi nije jedan od onih sudija koji se bas lagano hvataju za dep, njegov prosjek na zadnjim utakmicama je oko 4. Idem sa ovom granicom jer igram na kartu vaznosti utakmice jer je borba za opstanak. Domacin nakon prosle pobjede hvata prikljucak i trazi bodove spasa.
sretno nam
-
- Kontakt:
Ubjedljivo najgori sudija što se tiće kartona pa možda i u evropi, Alberto Rojas .. Mora biti lom noge ili puknuti glava da se to djubre od sudije uhvati za karton .. Al hajde, sretno, da nekako bude tih 5, 6 komada, al je zaista potreban rat na terenu da se to desi ...
znam da je tezak za kartone i da je njegov kriterij mimo svih ostalih. Naveo sam samo radi vaznosti utakmice igram ovu granicu jer je medusoni derbi za opstanak.Convicts1988 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 13:30Ubjedljivo najgori sudija što se tiće kartona pa možda i u evropi, Alberto Rojas .. Mora biti lom noge ili puknuti glava da se to djubre od sudije uhvati za karton .. Al hajde, sretno, da nekako bude tih 5, 6 komada, al je zaista potreban rat na terenu da se to desi ...
uglavnom sretno nam

-
- Kontakt:
Stoji to za važnost utakmice, jer ovdje pobjeda vrijedi 6 bodova. Direktni su rivali za opstanak u ligi, i nadat je se bar od igrača da će biti nekog kuhanja na terenu. SretnoRamoS15 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 13:35znam da je tezak za kartone i da je njegov kriterij mimo svih ostalih. Naveo sam samo radi vaznosti utakmice igram ovu granicu jer je medusoni derbi za opstanak.Convicts1988 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 13:30Ubjedljivo najgori sudija što se tiće kartona pa možda i u evropi, Alberto Rojas .. Mora biti lom noge ili puknuti glava da se to djubre od sudije uhvati za karton .. Al hajde, sretno, da nekako bude tih 5, 6 komada, al je zaista potreban rat na terenu da se to desi ...
uglavnom sretno nam![]()

Na tvoj nagovor uzeh prvi set po 2.90, živ'jo brt 

Evo još dva singla:
Alcaraz - Ruud 1
Premier: 17:30h, kvota 2.80
Wwin: 18:20h, kvota 2.90
19:00h Putintseva - Kovinić 2, kvota 2.30
Kovinić igra u velikoj formi. Juče je lako dobila Kvitovu. Igra protiv najživčanije igračice u ženskom tenisu.
Alcaraz - Ruud 1
Premier: 17:30h, kvota 2.80
Wwin: 18:20h, kvota 2.90
19:00h Putintseva - Kovinić 2, kvota 2.30
Kovinić igra u velikoj formi. Juče je lako dobila Kvitovu. Igra protiv najživčanije igračice u ženskom tenisu.
Jbt skinem 5 parova i cekam jos jedan, zadnji bjeloruse over 2,5 i oni na pol. 00

Evo da jos jednom pokusam.
Imam paysafe kupljen u njemackoj i moze se samo uplatit na racun iz njemacke. Ako ima neko voljan da ga popolovimo
Dalje imam google pay karticu 25 eura nezz mislim da se moze iskoristiti za neke igrice kodove i tako. Zainteresovaniinbox jbga korona kriza
Imam paysafe kupljen u njemackoj i moze se samo uplatit na racun iz njemacke. Ako ima neko voljan da ga popolovimo
Dalje imam google pay karticu 25 eura nezz mislim da se moze iskoristiti za neke igrice kodove i tako. Zainteresovaniinbox jbga korona kriza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.