FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 10 jan 2011, 00:24

Mislim da je Osim pričao da idemo na iste lokacije kao i prošle godine. Znači, Vojvodina i Istra/Pula u "inostranstvu i Međugorje u BiH. Tako nekako. Dobitnička kombinacija :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 00:26

nikad_izvini je napisao/la:Mislim da je Osim pričao da idemo na iste lokacije kao i prošle godine. Znači, Vojvodina i Istra/Pula u "inostranstvu i Međugorje u BiH. Tako nekako. Dobitnička kombinacija :mrgreen:
Nista vojvodina 19 januara prozivka, i bice ono uobicajeno testovi dan dva i ide se u pulu mislim 10 dana nakon toga medjugorje da bi nam se ukazala evropa :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 jan 2011, 00:34

pile87 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Mislim da je Osim pričao da idemo na iste lokacije kao i prošle godine. Znači, Vojvodina i Istra/Pula u "inostranstvu i Međugorje u BiH. Tako nekako. Dobitnička kombinacija :mrgreen:
Nista vojvodina 19 januara prozivka, i bice ono uobicajeno testovi dan dva i ide se u pulu mislim 10 dana nakon toga medjugorje da bi nam se ukazala evropa :D[/qu

Ma ja bi vise volio da nam se ukaze nova Grbavica..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 10 jan 2011, 00:58

Potoci su tekli :mrgreen:

Ma yebo to...ovdje se nesto spekulise za Vukelju
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... otore.html

Mada su ove novine na nivou expresa.
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 01:02

Esii TM87 je napisao/la:Potoci su tekli :mrgreen:

Najvjerovatnije ce tako i biti kako kazu :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 10 jan 2011, 01:05

pile87 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Potoci su tekli :mrgreen:

Najvjerovatnije ce tako i biti kako kazu :D
Ja ti rekoh neki dan pile da mi je jedan igrac pricao,da nam dolazi Vukelja 8-)
1921-2011

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 10 jan 2011, 01:07

Ima li istine u priči da je navodno Vukelja dobio slobodne papire ali sa klauzulom da ne može potpisati za nas. Kao, ako se to desi onda Željo mora da plati 100.000 eura/maraka ; To pričaju po onom anamo opterećenom forumu :mrgreen:

A što su ljudi opterećeni nama to je čudo jedno :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 jan 2011, 01:55

nikad_izvini je napisao/la:Ima li istine u priči da je navodno Vukelja dobio slobodne papire ali sa klauzulom da ne može potpisati za nas. Kao, ako se to desi onda Željo mora da plati 100.000 eura/maraka ; To pričaju po onom anamo opterećenom forumu :mrgreen:

mah vala ne znam koliko cemo se usrecit sa njim :) vala ne vrijedi toliko al et...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 10 jan 2011, 02:03

nikad_izvini je napisao/la:Ima li istine u priči da je navodno Vukelja dobio slobodne papire ali sa klauzulom da ne može potpisati za nas. Kao, ako se to desi onda Željo mora da plati 100.000 eura/maraka ; To pričaju po onom anamo opterećenom forumu :mrgreen:

Izvor im je sc, pa ti vidi :mrgreen:

a optereceni mi nisu u svom elementu u zadnje vrijeme, nesta su mi splahnuli, zabrinjavajuce ? :mrgreen: valjda ovi praznici i to

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 jan 2011, 09:19

Po informacijama Njemačke agencije za sportske transfere SID, za Džeku će Wolfsburg primiti tačno 34 miliona eura. To je po njihovim navodima precizna cifra. Da li iko zna hoće li se zvanično objelodaniti cifra obeštećenja?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 10 jan 2011, 11:10

avlami97 je napisao/la:Po informacijama Njemačke agencije za sportske transfere SID, za Džeku će Wolfsburg primiti tačno 34 miliona eura. To je po njihovim navodima precizna cifra. Da li iko zna hoće li se zvanično objelodaniti cifra obeštećenja?
jel ovo sa il bez bonusa za LP?
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 11:23

nermin_TM je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Po informacijama Njemačke agencije za sportske transfere SID, za Džeku će Wolfsburg primiti tačno 34 miliona eura. To je po njihovim navodima precizna cifra. Da li iko zna hoće li se zvanično objelodaniti cifra obeštećenja?
jel ovo sa il bez bonusa za LP?
Ja mislim bez bonusa...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 10 jan 2011, 12:33

Vukelja je dobar igrac,ali je alergican na znoj,a Amar ne voli neradnike,tako da mi je nejasna vasa zelja za njegovim dovodjenjem.
A ovo da cete vi za njega placati obestecenje 100 000 evra a u ostale klubove moze ici za Dz je budalastina,ne znam ni ko je to napisao ni ko normalan moze povjerovati u to.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 10 jan 2011, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 jan 2011, 12:43

Vozdra raja, šta ima novo? Lijepo počela godina, The Kloc se prodao, Šeha pred produženjem ugovora.. Sreća do nebesa... Ovo za SAŠK mi je OK, rekonstrukcija historije kao :mrgreen: . Bilo bi lijepo i da igramo i protiv repke, a za ove strance teško, skupi su u pm..
Što se tiče pojačanja, ja sam priželjkivao dva: veznog i napadača. Meni je Jamak pojačanje, a vi kako hoćete, znači još napadač. Ako to budu Vukelja ili Garonja odlično, ako ne- preusmjeravam dove na Lazu i Nikolića.
O čemu se još razglabalo od Nove da ne listam sad, sigurno ste pedesetak stranica ispisali? :lol:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 12:45

Dule 078 je napisao/la:Vukelja je dobar igrac,ali je alergican na znoj,a Amar ne voli neradnike,tako da mi je nejasna vasa zelja za njegovim dovodjenjem.
A ovo da cete vi za njega placati obestecenje placati 100 000 evra a u ostale klubove moze ici za Dz je budalastina,ne znam ni ko je to napisao ni ko normalan moze povjerovati u to.
Ma to SC Sport provaljuje, kao i obično. A što se Vukelje tiče, ne znam šta bi rekao. Po meni je bolje da dovedemo samo Dialibu, a ne i Vukelju, da bezveze gomilamo igrače. A i Dialiba je dosta mlađi...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 10 jan 2011, 12:50

....ili dovesti prava POJAČANJA ili nikog!
Golmani
.....................................Šehić,(Karić)..............................

Odbrana
Marković(B.Čolić,G.Gančev)-Bogičević(Gančev,E.Mešić)- V.Vasilić(E.Mešić,M.Čulum)-M.Radovanović (S.Stanić)

Zadnji vezni
-N.Jamak-M.Svraka-S.Savić-M.Čulum-

Ofanzivni vezni

M.Bešlija(E.Čolić)...N.Jamak...Z.Zeba....E.Višća( E.Čolić,S.Stanić)

Napad
E.Čolić..L.Popović..O.Baljić...B.Spahić...Š.Pehilj
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Ikos

Post Postao/la Ikos » 10 jan 2011, 12:56

MU'MIN T.M. je napisao/la:....ili dovesti prava POJAČANJA ili nikog!
Golmani
.....................................Šehić,(Karić)..............................

Odbrana
Marković(B.Čolić,G.Gančev)-Bogičević(Gančev,E.Mešić)- V.Vasilić(E.Mešić,M.Čulum)-M.Radovanović (S.Stanić)

Zadnji vezni
-N.Jamak-M.Svraka-S.Savić-M.Čulum-

Ofanzivni vezni

M.Bešlija(E.Čolić)...N.Jamak...Z.Zeba....E.Višća( E.Čolić,S.Stanić)

Napad
E.Čolić..L.Popović..O.Baljić...B.Spahić...Š.Pehilj
Zaboravio si i Nikolica u napadu i on se oporavio!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 13:02

Što se tiče špekulacija za pojačanja :

Napad :
Dialiba, Vukelja - Dialiba bi mogao biti pojačanje, mlađi je od Vukelje, a siguran sam da bi mogao da dobro igra, unatoč onoj njegovoj povredi i da od iste više nije stari Dialiba.

Zadnji Vezni :
Rahimić, Muratović - da se mene pita, ne bi nijednog doveo. Prvi želi da završi karijeru, a i teško bi ga bilo dovesti, mada ako bi želio, ne bi bila nemoguća misija . Ako mene pitate, ja bi ga doveo na ljeto na posudbu , ako bi prošli pretkolo Europe. Muratović nema želje da igra, koliko sam ja uvidio, jedva i on čeka da završi karijeru, pa ga ja ne bi ni angažovao. Neka igraju mlađi.

Bekovi :
Bilo bi dobro da se pojačamo na ovim pozicijama, pogotovo na poziciji lijevog beka, jer nam tu škripi kada nema Radovanovića ( Stanić na beku :roll: ; nije to njegova pozicija )

Ostala pojačanja :
Vladavić - Vladavić bi bio extra pojačanje, kaže da se želi vratiti, ali ćemo da vidimo. Ne vjerujem baš da će doći, a i morao bi doći na posudbu, jer ima ugovr sa Žilinom još 1.5 godinu

Ove što sam podebljao plavom, oni bi po meni bila prava pojačanja. Na poziciji zadnjeg veznog smo dobili Jamaka, tako da nije neophodno dovoditi nekoga drugoga. Rahimić možda, ako bi bili uspješni u Euro nastupima, jer bi njegovo iskustvo mnogo pomoglo, ali i kvaliteta, naravno .

Naravno, ako ima neki talenat, to odma dovesti . Ja mislim da se može s vremena na vrijeme naići na dobrog igrača u Prvoj ligi BiH i RS . Ali i tu ima jedna kvaka - nemamo Skauting, tako da je to rizik i ne isplati se, jedino ako baš imamo uvid u igre nekog igrača.
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 10 jan 2011, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 13:25

Dule 078 je napisao/la:Vukelja je dobar igrac,ali je alergican na znoj,a Amar ne voli neradnike,tako da mi je nejasna vasa zelja za njegovim dovodjenjem.
A ovo da cete vi za njega placati obestecenje 100 000 evra a u ostale klubove moze ici za Dz je budalastina,ne znam ni ko je to napisao ni ko normalan moze povjerovati u to.
Upravo tako malo mi suludo zvuci to da raskines sa nekim ugovor samim tim nemas nista vise sa tim igracem a ne da obavezes nekoga da mora platiti za slobodnog igraca to jos nisam cuo bez obzira dosao veukelja ili ne...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 jan 2011, 13:53

Prije koju godinu u ekipi su nam zajedno igrali Vladavic,Buba i Jamak.......ne zelim se posjecati uopste gdje smo bili,i kakve smo rezultate imali.Znam mnogi ce reci nije bilo Amara,ali ja licno ne bi volio niti Bubu niti Vladavica u ovoj ekipi.Na moju zalost Jamak je dosao, a bio bi sretan da nije.Igracki od njih bi samo Vladavic bio pojacanje,ali posto ga znam los je za svlacionicu,a i ne zivi bas sportski.Ne znam mozda bi ga Amar uspio malo utegnuti i dotjerati,ali nisam bas siguran.
Inace sto se pojacanja tice,nije realno za pare koje mi imamo da dovedemo neko extra pojacanje,a nije niti dobro za ekipu.Mislim da nivo kvalitete ekipe treba dizati postepeno,a ne da sada imas neke zvijezde koje placas masno,a igraju i neki igraci u 11 za sicu.Mislim da ce Amar to kvalitetno izbalansirati.
Misljenja sam da sa postojecom ekipom 100% imamo Europu,a 70% titulu koja vise ovisi od igara izvan terena,nego u njemu.Takodje i kup mozemo lagano uzeti sa ovom ekipom,tesko nas neko moze dobiti u dvije tekme.
Jedino je pitanje sta zelimo u Evropi,ali mislim da niti ove godine necemo imati neke velike ambicije,jer ne moze se ekipa na ljeto praviti i odmah ocekivati uigranost i rezultat.
Bitno je da je nas ukupan projekt dugorocan i zasnovan na zdravim ekonomskim osnovama,sto do skora nije bio slucaj...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 43 gosta.