Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Unknown3
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Unknown3 » 04 apr 2021, 22:28

Ako nista, vjerovatno kljucna pobjeda u ligi ove sezone.

Pobjedu pisi, sve ostalo brisi ... i tako do polufinala Evropske lige ili bilo cega drugog.

Necemo se usreciti sa Solskjaerom definitivno.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 apr 2021, 22:30

Ogromna pobjeda na kraju, OGROMNA!

Iskoristili smo kiks konkurenata i sada imamo +11, da je neka druga sezona moglo bi se reci i dovoljno ali ova je mnogo cudna i trebat ce tu jos koja pobjeda sigurno.

Uglavnom katastrofalno prvo i odlicno drugo poluvrijeme sa malom zamjerkom onih zadnjih 6-7 minuta gdje nakon sto imamo vodstvo pocnemo raditi neke preplasene pasove uz obaveznu konfuziju ako lopta nije kod bilo koga osima Shawa.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 04 apr 2021, 22:41

Dakle, da bi pobijedio ekipu koja je, ne znam, četvrta ili peta od pozada, ljudi treba da ti poklone gol, sudija da ne da protivnicima očigledan penal... :mrgreen: Hedija gameplan works like a charm...
Danas Pogba i Bruno tri stepenice ispod svog nivoa i, naravno, nas nigdje na terenu. Neka ishitrena rješenja, neki pasovi kroz 50 igrača, umjesto jednostavne igre. O Greenwoodu se nekako najmanje priča, a dečko radi ko singerica, rovi, bori se, opasan. Rashford rovit, opet dao gol, ali je izašao nekako jedva hodajući, nadam se da nije ništa obnovio, jer ga baš povrede ne maze. A treba nam, jer samo s njim možemo "otvoriti" tranziciju. Cavani prespavao utakmicu. Tanak skroz. Ne znam šta reći, da li pokušati s njim narednu sezonu... Prije ne nego da.
U veznom redu gledali smo ponovo Fred horor show sa njegovim očajnim pasovima natrag koji su nas itekako mogli koštati. Nazad Maguire se kockao sa onim penalom na Wellbecku, ne znam kako ono ne odsvira. Ostatak utakmice je bio sjajan i zatvarao je sve rupe iza švedske princeze. Shaw jednostavno sjajan, što se ne bi moglo reći za Wan Bissaku s druge strane. Opasno su ga ispreskakali. Dean dobar na golu.
Za menadžere sve rečeno, Graham Potter pojeo Olea taktičkom postavkom. Čovjek je imao i više rješenja u napadu i bolju kontriolu lopte, a ekipu koja na papiru je gotovo duplo lošija od naše. Kod nas, prva i jedina akcija je da ako prođemo zavjesu na sredini, svi gađaju Shawa na lijevoj strani i čekaju da nešto napravi u izmjeni sa Rashfordom.I tako iz napada u napad. Bilo bi najljepše za sve nas da Ole odigra svoje do kraja i ne prihvati novi ugovor. Taktički i mentalni patuljak koji pogodi svaku petu utakmicu. I to mu se redovno desi da pogodi setup za neki PSG ili CIty, pa onda ima kredita da nas dva naredna mjeseca zajebava.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 05 apr 2021, 13:07

Kad ekipa nema ideju, samo dajte loptu Shawu. :cool:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 apr 2021, 15:00

:rol:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
05 apr 2021, 13:07

Kad ekipa nema ideju, samo dajte loptu Shawu. :cool:
Bruno i Shaw.. Ne znam jesmo li zabili ijedan gol ove sezone a da ova dvojica nisu bar nekako ucestvovali u akciji

A Shaw, iako ga svi hvale, ne dobija dovoljno postovanja, jer je u zadnje vrijeme u boljoj formi nego Bruno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 apr 2021, 15:21

Bruno je ipak Bruno, pa evo i sinoc je odigrao realno ocajnu utakmicu za svoje standarde, ali i takav je namjestio prvi gol + odradio dobar dio posla kod drugog.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 apr 2021, 15:52

Realno Bruno odavno ne igra nista,ucestvuje u golovima i sl al treba nam vise od toga.
Zeljeznicar! 1921 !

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 apr 2021, 19:13

Format je napisao/la:
05 apr 2021, 15:52
Realno Bruno odavno ne igra nista,ucestvuje u golovima i sl al treba nam vise od toga.
Ne mozes ocekivat od covjeka da citavu sezonu sam igra. Realno nije okruzen nekim igracima, i sto napravi prilika Martial i Rashford nadju nacin da to useru. Ima apsolutno pravo da postavi ultimatum upravi da dovode pojacanja i ako ga ne podrze, ne bih ga krivio sekundu da nas napusti.
Pa covjek nije kako treba odmorio tekmu, a i kad ga ostavi na klupi redovno gubimo pa on udje da nas vadi.

Najgore je sto se vidi da je pod ogromnim pritiskom. Vise se niko ne divi tome sto nas sam nosi na svojim ledjima (sa Shawom), vec se to sada od njega ocekuje. Velik je to teret, ko god da si.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 05 apr 2021, 20:10

Kako mi je drago što sam od prvog dana vjerovao u Lukea Shawa. :tokralju: Iako je bilo momenata gdje sam govorio da treba dovesti novog beka (tu sam mislio na konkurenciju, ne zamjenu), uvijek sam tvrdio da je ovo odličan igrač i da mu samo treba kontinuitet da pokaže šta zna. I evo ga, pokazuje da je najbolji lijevi bek lige kad je zdrav. :bow:

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 06 apr 2021, 21:40

Ma da nije imao onaj lom noge taman kad je uhvatio zalet i formu, do sada bi bio najbolji na svijetu. Ipak oporavak i fizički i psihički nakon takvih povreda je dugotrajan, a često i nepotpun. Samo neka nastavi ovako!

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 08 apr 2021, 21:07

jel nas prenosi iko od ovih dostupnih na našim operaterima ?

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 apr 2021, 21:17

edRed je napisao/la:
08 apr 2021, 21:07
Ne vjerujem, ja gledam preko CS-a i to neka španska TV. Ovo kod nas sa operaterimai ponudama je horor. Probaj iskopati neki AceStream link, oni nikad ne zapnu

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 08 apr 2021, 21:24

al... je napisao/la:
08 apr 2021, 21:17
edRed je napisao/la:
Ne vjerujem, ja gledam preko CS-a i to neka španska TV. Ovo kod nas sa operaterimai ponudama je horor. Probaj iskopati neki AceStream link, oni nikad ne zapnu
i gledam preko stream-a a mislio se osloboditi PC-a, ali u svakom slucaju hvala. Kod nas je ovo luda kuća sa prenosima jer vidim da Arena 7 i Arena 1 prenose kao za SR, čak i SK1...

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 apr 2021, 21:39

edRed je napisao/la:
08 apr 2021, 21:24
al... je napisao/la:
08 apr 2021, 21:17
edRed je napisao/la:
i gledam preko stream-a a mislio se osloboditi PC-a, ali u svakom slucaju hvala. Kod nas je ovo luda kuća sa prenosima jer vidim da Arena 7 i Arena 1 prenose kao za SR, čak i SK1...
Ima na slovenačkom SK. Ima na nekoj Areni 7... ma ko će to pohvatati. nažalost u 2021 moram ko zadnji krimos, antena, motor DB, CS i udri po satelitima, a vamo 70 KM plaćam za veliki paket... Daj mi opciju da doplatim, majka mu stara, daj nešto. Kod moje familije u Fra., fino možeš dolpatiti Champions League paket, Europa League. Košta, ali imaš. Sve utakmice, reprize. Nema ko što ti kažu u Telemachu “Liga prvaka”, a ono Nova BH, glava Adisa Hadžića i jedna utakmica i to, ko po pravilu, najgluplja moguća.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 08 apr 2021, 21:55

Dakle moguća je utakmica u kojoj Rashford iz prve prave prilike na utakmici zabije gol.

Vodimo, ali mora ovo bolje, brže i konkretnije.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

greenwood
Kontakt:

Post Postao/la greenwood » 08 apr 2021, 22:00

Kakva lopta Lindelofa i kakav prijem Rashforda :tokralju:

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 apr 2021, 22:18

Bruno i Pogba nastavljaju u tempu od zadnjih nekoliko utakmica, tanko skroz. Rashford odličan danas. Gol i svugdje ga ima. Ovi su skroz tanki, treba zabiti još jedan i na revanš sa “B” timom
EDIT: Vadi Pogbu za Matića. Pogba out OK, ništa danas, ali vala je mogao probati malo hrabrije sa Donnyem. Nisu ovi toliko dobri da moraš toliko cvikati od njih...

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 apr 2021, 22:50

Eto ga Bruno iz penala za kraj priče. Revanš s rajom izaći

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 apr 2021, 08:57

al... je napisao/la:
08 apr 2021, 22:50
Blago tebi, nama ce i tada sve biti pod kljucem. :rol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 09 apr 2021, 19:04

Rooney88 je napisao/la:
09 apr 2021, 08:57
al... je napisao/la:
08 apr 2021, 22:50
Blago tebi, nama ce i tada sve biti pod kljucem. :rol:
Hahahaha... lapsus druže ja na revanš sa dvoje djece za vratom mogu samo pred TV izaći :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.