Meni nevjerovatno da mu ovi replicirajuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:19Zivota ti, kako tako na pdf-u ne kontaju da je onaj @plavousrcu zapravo @ssr aka dokoljenko.
Ubi se lik lobirajuci da se pomocni proda.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
nema potpisa
- svrakino1921
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:19Zivota ti, kako tako na pdf-u ne kontaju da je onaj @plavousrcu zapravo @ssr aka dokoljenko.
Ubi se lik lobirajuci da se pomocni proda.

Svaka cast
Opasna igranka i predstava se događa u Željezničaru, a fakat je nevjerovatno da je i forum dio toga 

I kazu Vico ih ne voli.
Savez im delegirao sudiju koji je vatreni navijac tog kluba.
Savez im delegirao sudiju koji je vatreni navijac tog kluba.
- FKS -
Kamatari i teniseri su ih uzeli pod svoje.
Amar kad je oteo zelju odma je celavca stavio na budzet. Jedini zadatak mu je da lobira i stiti ga po forumima. Inace se vodi kao uposlenik na sluzbenoj stranici. Ima ovdje forumasa koji to znaju ali se boje pisati o tome. Meni su dvojica komsija slali te informacije na pp.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako je
Tacno je da je nas vatreni navijac naseg kluba
Al kojoj struji pripada
Nas korpus navijaca
Nasa baza navijaca
To je sirok pojam
Mi smo pokret
Mi smo filozofija
Mi navijaci Zeljeznicara na ovome prolaznom svijetu brojimo milion navijaca
Saznat cemo u subotu sve
Suti bolan u menzi je samo krompir vidis da i studenti radi toga protestujuVanja8 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:49Najvise ce im pomoci, ako im srede da igraci besplatno koriste studensku menzu.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:33Eno sarajevski studenti osnovali zajednički front za spašavanje ŽeljA. Ublehaštvo u zvornickoj je dosegnulo vrhunac. Samo prozivaju skupštine, nove uprave, “milioner kojima je ZeljA u srcu”, nove informacione tehnologije, bla bla bla a nemaju za kifle.![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bolje ba i krompir, nego Lutvi one perece krasti...almir2018 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 19:51Suti bolan u menzi je samo krompir vidis da i studenti radi toga protestujuVanja8 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:49Najvise ce im pomoci, ako im srede da igraci besplatno koriste studensku menzu.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:33Eno sarajevski studenti osnovali zajednički front za spašavanje ŽeljA. Ublehaštvo u zvornickoj je dosegnulo vrhunac. Samo prozivaju skupštine, nove uprave, “milioner kojima je ZeljA u srcu”, nove informacione tehnologije, bla bla bla a nemaju za kifle.![]()
![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Iako nije bas vezano za temu, ali kad ste vec stavili onda osjecam potrebu da napisem koju rijec. Veliki covjek i gospodin je bio cika Jovo, a posto se mnogi na tribinama "furaju" na patriotizam onda neka slijede njegov primjer, jer taj covjek se borio za onakvu drzavu kakva bi trebala biti - multietnicna, pravedna, za prosperitet mladih itd. Ostao cist, kako u ratu tako i u miru, i dosljedan svojih ideala. Iako je rodjen u Srbiji, ali pravi je primjer vrijednosti i duha jednog Bosanca. Nazalost, sve je manje takvih velicina.
Pokoj mu dusi.
Pokoj mu dusi.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- Osttribine
- Kontakt:
Nije tacno, mozda si mladji pa se ne mozes sjetiti, evo npr sezona 08/09 zavrsili ste na 9. mjestu, a tih godina imali ste bas lose plasmane za renome Zeljeznicara i niste 5 godina u Evropu izlazili, tako da se bar za sada ne moze reci za ovu sezonu da ste najgori u historiji.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:04Pa bar od 95' sigurno jesmo, al bice presmijesno ako se izbori evropa realno ..MortemHz je napisao/la: ↑08 apr 2021, 13:09Ništa od europe ove godine a daleko ste od ''najgori u historiji''.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 13:01Al najjace ce biti kad ovakvi najgori u historiji izborimo evropu![]()
![]()
Upravo tako, a mi sve nešto oko 2, 3 pozicije i nikako da osvajamo tituleOsttribine je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:06Nije tacno, mozda si mladji pa se ne mozes sjetiti, evo npr sezona 08/09 zavrsili ste na 9. mjestu, a tih godina imali ste bas lose plasmane za renome Zeljeznicara i niste 5 godina u Evropu izlazili, tako da se bar za sada ne moze reci za ovu sezonu da ste najgori u historiji.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:04Pa bar od 95' sigurno jesmo, al bice presmijesno ako se izbori evropa realno ..

Ljudina! Pokoj mu dusi.Steelman je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:05Iako nije bas vezano za temu, ali kad ste vec stavili onda osjecam potrebu da napisem koju rijec. Veliki covjek i gospodin je bio cika Jovo, a posto se mnogi na tribinama "furaju" na patriotizam onda neka slijede njegov primjer, jer taj covjek se borio za onakvu drzavu kakva bi trebala biti - multietnicna, pravedna, za prosperitet mladih itd. Ostao cist, kako u ratu tako i u miru, i dosljedan svojih ideala. Iako je rodjen u Srbiji, ali pravi je primjer vrijednosti i duha jednog Bosanca. Nazalost, sve je manje takvih velicina.
Pokoj mu dusi.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ne sjeca se dijete poraza 9-1 od Jedinstva Bihac i 12-1 od tuzlanskog Zmaja. A ni 5 -0 na Kosevu. Od 93 do 99 ih nije bilo na mapi.Osttribine je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:06Nije tacno, mozda si mladji pa se ne mozes sjetiti, evo npr sezona 08/09 zavrsili ste na 9. mjestu, a tih godina imali ste bas lose plasmane za renome Zeljeznicara i niste 5 godina u Evropu izlazili, tako da se bar za sada ne moze reci za ovu sezonu da ste najgori u historiji.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:04Pa bar od 95' sigurno jesmo, al bice presmijesno ako se izbori evropa realno ..
Ja mrzim strumpfove.Antikloc je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:56Ne sjeca se dijete poraza 9-1 od Jedinstva Bihac i 12-1 od tuzlanskog Zmaja. A ni 5 -0 na Kosevu. Od 93 do 99 ih nije bilo na mapi.Osttribine je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:06Nije tacno, mozda si mladji pa se ne mozes sjetiti, evo npr sezona 08/09 zavrsili ste na 9. mjestu, a tih godina imali ste bas lose plasmane za renome Zeljeznicara i niste 5 godina u Evropu izlazili, tako da se bar za sada ne moze reci za ovu sezonu da ste najgori u historiji.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 17:04
Pa bar od 95' sigurno jesmo, al bice presmijesno ako se izbori evropa realno ..
Ali tebi za ovaj post ide minus, samo takav. Bolje ga sam izbrisi. I botovi bi trebali imati neku mjeru.
Bas svega na ovom forumu se nakotilo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ja ne mrzim nikoga. A najmanje mrzim rezultate fudbalskih prvenstva BiH.Steven11 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 23:16Ja mrzim strumpfove.Antikloc je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:56Ne sjeca se dijete poraza 9-1 od Jedinstva Bihac i 12-1 od tuzlanskog Zmaja. A ni 5 -0 na Kosevu. Od 93 do 99 ih nije bilo na mapi.Osttribine je napisao/la: ↑08 apr 2021, 22:06
Nije tacno, mozda si mladji pa se ne mozes sjetiti, evo npr sezona 08/09 zavrsili ste na 9. mjestu, a tih godina imali ste bas lose plasmane za renome Zeljeznicara i niste 5 godina u Evropu izlazili, tako da se bar za sada ne moze reci za ovu sezonu da ste najgori u historiji.
Ali tebi za ovaj post ide minus, samo takav. Bolje ga sam izbrisi. I botovi bi trebali imati neku mjeru.
Bas svega na ovom forumu se nakotilo.
Njih volim

Ovaj ti post nema smisla i uvreda je svima ko iole pamti rat u gradu Sarajevu. Ti ocito ne pamtis. Ili botovski zelis ocrniti nekoga. Sta god da je, nisi uspio.Antikloc je napisao/la: ↑08 apr 2021, 23:24Ja ne mrzim nikoga. A najmanje mrzim rezultate fudbalskih prvenstva BiH.
Njih volim![]()
![]()
Da si jeo krisku hljeba sa uljem i soli, kao sto su/smo tada jeli svi u gradu, i s takvom ishranom ko fol neki fudbal igrali, stidio bi se sebe sa ovim postom bez obzira kakav si bot.
Kosarkaski studenti su ugaseni/zamrznuti a evo i fudbalski studenti su krenuli kod svoje brace na Bare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.