Dogovoreno.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Baskonia 2
Fenerbahce preko 154 kosa uklj.produzetke
Kvota 3.50 ja sam ispratio na cenera .. sretno
Ne pamtim jacih 5 dana na kladi,5 tiketa kosarke skidam.. subota i nedelja na lajvu nikad bolja..
Singl na 20 .. Aarhus -Randers X kvota 2.90 ja sam ispratio sa 20 km .. u 19h pocinje..
Fenerbahce preko 154 kosa uklj.produzetke
Kvota 3.50 ja sam ispratio na cenera .. sretno
Ne pamtim jacih 5 dana na kladi,5 tiketa kosarke skidam.. subota i nedelja na lajvu nikad bolja..
Singl na 20 .. Aarhus -Randers X kvota 2.90 ja sam ispratio sa 20 km .. u 19h pocinje..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kladionicar03
ni jedan par od @paradoxa nisam odigrao, prvog dana sam skontao po nacinu pisanja da ce trazit pare od ljude, jos provjereno kaze za parove
evo i sad sto kaze kolega da je trazio 35 KM hahaha... nemojte nasjedat na takve prevarante ljudi moji.

Po cemu sudis da sam prevarant.kladionicar03 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:05ni jedan par od @paradoxa nisam odigrao, prvog dana sam skontao po nacinu pisanja da ce trazit pare od ljude, jos provjereno kaze za paroveevo i sad sto kaze kolega da je trazio 35 KM hahaha... nemojte nasjedat na takve prevarante ljudi moji.
Kvote od 1.5 do 5..dajeb besplatno.
Kvotu 15 dao petorici her su me molili kazem ok...ali 35km kad dignete lovu...
Dobili su po 500-1000km...ali nisu dali...prevarili me.
Ne trazim nista znaci za manje...ali nedam kvote 10-20 vise dzaba jer nisu posteni..
Pozdrav
Hajd' šalji te kvote 10+, dajem 5% svakog dobitka, evo obećavam javno, ali ako kehne 2-3 puta zaredom odustajem 

-
- Kontakt:
Hajmo kvote
Tako su me vec odradili.
Mogu vam ako placate poslije 2 para kvote ukupne 1p dati. Nemogu 1..
Mogu vam ako placate poslije 2 para kvote ukupne 1p dati. Nemogu 1..
Kako ide odbojka kvota 4.10 sto je..ne vidim sreten123...
Sta je ovaj drugi par
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Boćanhe..hihihi...francusku kup.

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jeste uzjasili lika, svak ostavlja prognoze njega uhvatili jahat. Ko ce igrat nek igra, ko nece ne mora..tolko je jednostavno. A sta lik radi po inboxu ne zanima me, ko se da zalevatit pa placa "dojave" tako mu i treba
Lupas gluposti..
Igraj po 10feninga svaki tip sto dam pa ces vidjet gdje ces biti za sedam dana....
Druze...evo odbojka...kvota 4 ce proci.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:47Jeste uzjasili lika, svak ostavlja prognoze njega uhvatili jahat. Ko ce igrat nek igra, ko nece ne mora..tolko je jednostavno. A sta lik radi po inboxu ne zanima me, ko se da zalevatit pa placa "dojave" tako mu i treba
A inbox sam objasnio...dao na postenje kvotu 15...simbolicno 35 posle da plate...digli po 500-1000 moxda i vise...nista dali nisu..
Hoce opet..
Ja kazem...ove kvote ovako...te ogromne nedam vise niste ispali fer.
Jel posteno.
- forza_juve
- Kontakt:
Ajde šta kukate, ja sam sinoć grohno 50€ na Brazilcima pa ne kukam. Tvoja volja hoćeš li igrati ili nećeš, da su prošli Brazilci danas bi opet all in ispratio i onda ako prodje nagradio bih momka. Nije prošlo i šta sada, nadam se da će sljedeći put proći
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.