Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
premier nije stavio porto daje gol a wwin ima naravno, majke mi sutra cu kupit bon za wwin, nemam vise zivaca s premierovim uzivo kladjenjem 

hoce li krenuti ovi kartoni na tekmi porto chelsea 

- forza_juve
- Kontakt:
Ma znam dok nisam otišao vani ljustrio na bet365. Ljepota vode ti timovi po jedan razlike napravi cash out i cao. Bude nekad i zayeba, nude ti uplatu a ti čekaš jedan par, uzmeš kes a padne gol. Pare za dva - tri dana na računu. Vikendom ne možeš izlistat koliko ponude uzivo ima i plus ako često igraš vazda daju neke bonuse da te počaste da se malo vadis heheKompromis je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:27Ma moze bet365 iz Bosne... odakle vam da ne moze... samo mora biti Visa... isplata direktno na karticu ili na devizni racun koji se otvori za 10min u bilo kojoj banci...
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Ma.daleko najbolja kladionica koja je dostupna u BiH... ponude kakve pozeliti samo mozes... milina...forza_juve je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:34Ma znam dok nisam otišao vani ljustrio na bet365. Ljepota vode ti timovi po jedan razlike napravi cash out i cao. Bude nekad i zayeba, nude ti uplatu a ti čekaš jedan par, uzmeš kes a padne gol. Pare za dva - tri dana na računu. Vikendom ne možeš izlistat koliko ponude uzivo ima i plus ako često igraš vazda daju neke bonuse da te počaste da se malo vadis hehe
Jel moguce da od 30min nece biti korner u prvom Porto Chelsea
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- feniksptica
- Kontakt:
Celzi ne pridje golu kako treba i daju gol..i to kad igram x poluvrijeme da sam igro 2 masili bi 7 stopostotnih sansi i bilo bi 0 0
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hahaha dva vezana, mame Vam ****

- crvenocrni
- Kontakt:
znaci 3 tiketa odigrao i 2 pao i odmah su pocrvenili, a dobitni, na kojem je zadnja utakmica zavrsena oko 8, jos nije isplacen evo nakon skoro 2 sata, radi se o premieru naravno. Jedu sve vise g..na iz dana u dan
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 07 apr 2021, 21:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Koja ti je granica?
Hmm, pa nisam baš toliki profesionalac da tamo igram, više sam ono do stoje dvije ,pa mi ovo više odgovara. Premier je extra sa isplatom al ubise ovi tehnički problemi svako malo.forza_juve je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:17Sto ne igraš na bet365 ?
U svaka doba uvijek ima šta za klađenje, uplata na više načina, isplata Direkt na karticu za par dana legnu pare, imaš cash out i udri
Što im ovo nema binga i cuke online
nema potpisa
- kladionicar03
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko ja znam, rade neki update
Don't believe the hype.
4,5 pu kako stvari stoje samo tu cu se nervirati

- kladionicar03
najezim se kada cujem onaj bingo preko interneta, prosle godine dobijem 130 KM na listic i prokockam ga na bingo za dva sataAdmir_Sa je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:46Hmm, pa nisam baš toliki profesionalac da tamo igram, više sam ono do stoje dvije ,pa mi ovo više odgovara. Premier je extra sa isplatom al ubise ovi tehnički problemi svako malo.forza_juve je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:17Sto ne igraš na bet365 ?
U svaka doba uvijek ima šta za klađenje, uplata na više načina, isplata Direkt na karticu za par dana legnu pare, imaš cash out i udri

- akisarajevo92
- Kontakt:
ja nikada nisam igrao bingo u poslovnicama, samo sam probao bingo online i to ono par nepar prvi broj, prvi broj vise manje od 24, imas 50% sanse da pogodis (ili tacnije 50% sanse da promasis - za one pesimisticnije
)
znao sam do jutra tako, zaredam, dobijem 200-300KM i onda iduci put sve vratim, samo se psihicki izjebes, shvatio da od toga nema nista i ne ulazim uopste na te igre ima godina dana

znao sam do jutra tako, zaredam, dobijem 200-300KM i onda iduci put sve vratim, samo se psihicki izjebes, shvatio da od toga nema nista i ne ulazim uopste na te igre ima godina dana
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 07 apr 2021, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Opet mi izbacuje tehnicka
- forza_juve
- Kontakt:
Ma ja otišao na odmor u BiH i uplatim Wwin, ma sranje žešće, subota imaš nešto glavnih događaja. Ovamo od Engleza do Nigerije uživo( možda i yebe što ima baš toliko ponude heh) pa izaberi šta ti paše, ako se otvori kako treba imaš raniju isplatu, imaš da povučeš određen iznos pa da nastaviš sa tiketom ali naravno manji dobitak. Ja uvijek dobijem bonus kredite po 15€ za dalju uplatu.Admir_Sa je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:46Hmm, pa nisam baš toliki profesionalac da tamo igram, više sam ono do stoje dvije ,pa mi ovo više odgovara. Premier je extra sa isplatom al ubise ovi tehnički problemi svako malo.forza_juve je napisao/la: ↑07 apr 2021, 21:17Sto ne igraš na bet365 ?
❤️1946❤️
- kladionicar03
@aki tako to ide, ja isto godinu dana nisam feninga bacio na taj bingo preko interneta, a prije dva mjeseca u poslovnicu svratim da uplatim listic i uzmem kompjutersku osmicu, baci mi u bubnju 5 brojeva i nasteli mi, ostalo mi 3, 28 i 37 , baca na 10 000 ljubicastu ali 20 ku, nisam ni poceo da psujem kad bum na 7500 baca 3 i 37 prikraju bacio,uzmem 1000 KM castim radnicu i ostalu raju i kuci 

Hajde 2 kornera Porto moj dragi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.