Ma kakav Real, evo vidis sve je u njihovim rukama, sve se oni pitaju u revansu. Ovi su gori od onih kretena na areni.anonymousHD je napisao/la: ↑07 apr 2021, 11:32Mi osvojimo 3 LP zaredom ovdje se piše ništa specijalno Real Madrid, haha. Perfektna utakmica sinoć. Šteta za onaj unlucky gol, Salah u turbe ubacio.
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Hvala.Nail for Real je napisao/la: ↑07 apr 2021, 11:29A ne treba da cekas toliko, ima opcija da gledas odmah, samo pritisni "play". Imas i na guglu full YT tutorijal, ako nisi upoznat sa svim opcijama.

- anonymousHD
- Kontakt:
Onaj smečar sinoć na Areni je 94 minute samo pljuvao po Realu, zgadio mi je sve, j3bem mu mater.Nail for Real je napisao/la: ↑07 apr 2021, 11:33Ma kakav Real, evo vidis sve je u njihovim rukama, sve se oni pitaju u revansu. Ovi su gori od onih kretena na areni.
Nego, do kad Lukica može da dominira europskim terenima?
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma ja to sve na mute, necu da dozvolim kretenima da mi upropaste vece.anonymousHD je napisao/la: ↑07 apr 2021, 11:37Onaj smečar sinoć na Areni je 94 minute samo pljuvao po Realu, zgadio mi je sve, j3bem mu mater.Nail for Real je napisao/la: ↑07 apr 2021, 11:33Ma kakav Real, evo vidis sve je u njihovim rukama, sve se oni pitaju u revansu. Ovi su gori od onih kretena na areni.
Nego, do kad Lukica može da dominira europskim terenima?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da se podsjetimo da je Chief prosle godine pisao kako su Kroos i Luka bivsi igraci, a sinoc bome oducise od fudbala ove Liverpoolove trkace. Tacno si imao osjecaj da se mogu dodavat 5 minuta bez da Kloppovi trkaci uopce budu blizu oduzimanja lopte 

Cuvali loptu prvu trecinu utakmice. Nakon toga je Pool drzao sredinu. Ulaskom Thiaga pogotovo.
To potvrdjuje posjed lopte i broj pasova na kraju utakmice.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, pasovi koji su većinom išli unazad.
Real je sinoć prelijepo igrao, iznošenje lopti, press ressistance, tehnika na lopti, akcije po 1-2 dodira, ljepota.
Problem Reala bi samo mogle biti ove hibrid ekipe poput City i Bayerna koji su fizički jači, brži i imaju pokojeg tehničkog igrača.
Real je sinoć prelijepo igrao, iznošenje lopti, press ressistance, tehnika na lopti, akcije po 1-2 dodira, ljepota.
Problem Reala bi samo mogle biti ove hibrid ekipe poput City i Bayerna koji su fizički jači, brži i imaju pokojeg tehničkog igrača.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 07 apr 2021, 12:13, ukupno mijenjano 4 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Odlicno su je cuvali nema sta, muke isuseve bile postene lopte iznjet. Da Asensio nije malouman ono bi sinoc zavrsilo 4-5 razlike lagano.
Za vcrs prognoziram tijesnu pobjedu Bayerna bez primljenog gola i senzaciju Porta

Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Pa nakon 45 minuta su vodili 2:0, nije bilo potrebe srljati prema naprijed. Poslije toga su uradili isto što i Brighton, Fulham i svi timovi osim Arsenala rade, dali loptu Liverpoolu i gledali kako se pate u napadu. Da, možda na papiru izgleda da je Liverpool dominirao drugo poluvrijeme, broj pasova, posjed lopte, no to je bilo bezidejno kruženje oko gola protivnika. Najbolja akcija osim gola bio ubacaj u peterac koji je završio bez dodira Manea.
Zidane je u svakom segmentu nadigrao Kloppa koji je nadigrao sam sebe sa Keitom u prvoj minut. Jak presing na na TAA - Phillips stranu i stavljanje Viniciusa u 1 na 1 situaciju jer se Arnold pogubi kad ga neko jednom predribla.
Koliko je Real bio dobar teško je reći jer je Liverpool bio potpuno očajan i nije kvalitetno testirao niti vezu Reala niti odbranu. Postignuti gol je produkt sreće. Jota je veoma loše šutirao i pogodio protivnika gdje lopta dolazi do Salaha, a i taj gol je sam po sebi kreacija Jote, a ne sredine Liverpoola koja uz prepuštenu kontrolu meča nije uspjela ništa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Veceras oba meca 50-50.
Bauern je pojacan neigranjem Poljskog Panja, a PSG je u losoj formi, tako da se anulira prednost u kvalitetu Parizana.
U drugoj ce vjerovatno Chelsea ici na X i tu je 0-0 najrealnije.
Bauern je pojacan neigranjem Poljskog Panja, a PSG je u losoj formi, tako da se anulira prednost u kvalitetu Parizana.
U drugoj ce vjerovatno Chelsea ici na X i tu je 0-0 najrealnije.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
BM-PSG 2:1
POR-CH 1:1
POR-CH 1:1
Bayern psg 1:6
Porto celzi 2:2
Porto celzi 2:2
K'o plitak potok Parizani rjesavaju kobasičare 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ok
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.